2009 Haziran Anneleri!!

Benımkı hıÇ yetmıyorya

Çok moralım bozuluyor

ne yapsamkı ya,ne denedıysem olmuyor

aslında sÜtÜm gÖĞsÜmden akıyor,kızım cuk cuk ıÇıyor ama ona yetmıyor ıŞte anlamadım gıttı

buz yapma poseti dedigin, buzdolabi poseti mi canim?hani deep freezde yiyecekleri saklarken kullandigimiz?

yok canm..o saklama posetleri degil..
hani kare kare buz yapmak icin kullandigimiz varya
turkcede ne deniyorki bi turlu aklima gelmiyor..
kare seklinde buzlar oluyor suyu posete doldurdugunda..
buz poseti..onun icine yapabilirsiniz demislerdi

canim tskler..seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun nice yillara..
sut sagmak sutu arttiriyor canm..ama SIK SIK sagmak gerekli..
biraz ugrastirici bi is..aparatlari kaynat falan filan ama ben ise yaradigini dusunuyorum...
ilk gunden beri sagarak veriyorum..senin yetiyormu dersen yetmiyor..cunku ben duzenli beslenmiyorum...ama pompa olmasaydi coktan kesilirdi diye dusunuyoruma.s.

Teşekkür ederim canım.
Sütün beslenmeyle alakası yok diyorlar ama önemli olan sıvı alımı.Bende düzenli beslenemiyorum.Gece bebeğim uyumuyor.Düzen felan kalmıyor.Sende mama veriyor musun peki?

Sen pompa aldın mı kullanıyor musun ben manuel olanları aldım ama doğru dürüst süt çıkmıyor.Elektrikli olanlar işe yarar mı diye bilgi toplamak istedim.

Özlemcimmm 30 lu yıllarınızıda yaşayın inşallah öptüm seni ve armini a.s.
cok tskler canm..a.s.
Teşekkür ederim canım.
Sütün beslenmeyle alakası yok diyorlar ama önemli olan sıvı alımı.Bende düzenli beslenemiyorum.Gece bebeğim uyumuyor.Düzen felan kalmıyor.Sende mama veriyor musun peki?

veriyorum canim..oglum fazla icmek istiyor..sutle yetinmiyor..

bende de gögüslerim süt dolunca çok acıyo sağmadan veremiyorum kuzuzmun boğazına kaçıyor yoksa
ben phılıps avent süt saklama kaplarını aldım sagıp koyuyorum.hem sonradan mama kabı olarakta kullanıyo.şimdiye kadar nerdeyse 30 kap süt oldu 180mm lik.çalışmıyorumda napcaksam okadar sütü

hakaten ya napçaz biz bu sütlerivalla ben düşündüm acaba az olanlaramıverseknasıl olsa hepimiz aynı zmaanın anneleriyizkabul edene veririm:))))))))))).valla olurmu olur

kızlar ya sabah sabah kötü haber aldım amcamın eşi vefat etmiş .allahım sabır versin daha çok küçük çocukları 3 çocuk kaldı boynu bükük.daha 41 yaşındaydı yengem kansere yenik düştü malesef.samsuna gidicez şimdi.nasıl gidicem bilmem.çocukta bi dogrulmadı. ama duramamda ben offf offfff

başın sağolsun cnmm.çok zorr allah sabır wersin..
çocukla çok zor olur ama napcann..
allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…