2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bişi sorcam, benim kız geceleri bazen uzun uyuyo. ben de 4,5 saat geçtikten sonra altını açıp emziriyorum. bıraksam hiç oralı deği uyuycak daha. haliyle uyanıyo ve uykusu bölünmüş oluyo. altını açmasam pişik olcak die korkuyorum, emzirmessemde kan şekeri düişer die. siz ne yapıyosunuz geceleri alt değiştirme ve emzirme olayını. en fazla kaç saat durabilirler ki? paronayak oldum. sorun kendisi uyanmıyor, ben uyandırmak zorunda kalıyorum. üzülüyorum sonrada öle derin ve güsel uyuyo ki. :çok üzgünüm:

havvacım başın sağolsun. ama çocukla zor olmayacak mı canım gitmen. minnoş daha yeni iyileşti.

cnm neden uyandırıosunkii.bırak uyusun yavrucuğunn..
ne kadarlıkki bebeğin kan şekeri düşşsün..
altını almya gelince hemen pişmez merak etmee..
benimki 11 gibi uyuyo 3 4 de kalkıo emio bazen alıorum altını kakayı özellikle..
bence üzülme ne güzel uyuyor bebeğin iştee

hakaten ya napçaz biz bu sütlerivalla ben düşündüm acaba az olanlaramıverseknasıl olsa hepimiz aynı zmaanın anneleriyizkabul edene veririm:))))))))))).valla olurmu olur

haklısın havvacım iyi fikir bende veririm .bi işe yarasın kuzucular doysun.hergün 1 saklama kapı doldurup koyuyorum dokmeye kıyamıyorumda.

özgecim bencede uyandırma zaten kendi acıkınca rahatsız olunca seni uyandırıyoo.dr kanşekeri düşmesi ilk günlerde olur dedi bizimkiler atlattı artık.benim kızımda 11 gi yatıp sabah 4-5 gibi kendi uyanıyo zaten.

Havvacım başın sağolsun canım arkadaşımm Ardayı bırakçak yerin yokmu ?? yazık sürükleme çocuğu oralaraa ...

canım basın sag olsun ...
bence bebegınle gıtme canım ya 1 gunlugune gıtsen sabah ucakla gıdıp aksam gelsen bebegınıde bırıne bıraksan . cunku cok zor olur cenaze evı bıde . tabı en dogru kararı sen verıceksın

basiniz saolsun cann cook uzuldummm...

Havvacim basiniz sagolsun...Cok üzücü bir durum..Allah sabir versin...

özge bence de uyandırma canım.biz 2-3 saatte bir kalkıp emiyoruz hala, 4saati hiç geçmedik daha , ama ben uykusu açılmasın diye altını değiştirmiyorum, pişik sorunumuz da olmadı(gerçi benim bebişin kaka yaptığı da yok ya:))

KIZLAR BİZ GELDİK
1 aylık tatilim sona erdi kızlarımla beraber artık evimizdeyiz
evimizi toparlayalım gelecez
herkesi öpüyorum
inşallah hepiniz ve bebekleriniz de iyidir
görüşmek üzere:1hug:

Ben medela mini elektrikli sut pompasi kullaniyorum.Cok memnunum.Sutum cok degil henuz depolayamadim ama bir yere giderken sagip birakiyorum/Hic sut birakmiyor goguste.
Havvacim basin sagolsun.Allah kalanlara uzun omur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…