2009 Haziran Anneleri!!

kızlar benim kızım üstüne kesinlikle bişey örttürmüyor.
ince bir tülbent örtüyorum onu bile istemior.
üşüyecek diye korkuyorum örtüyorum uyanıor istemior.
uyku düzeni ne güzeldi birden altüst oldu anlamadım.geceleri 4 6 saat uyuyan çocuk uyumuor.
ağlamak yok sızlanmak yok ama uyumuyor..
gündüzde pek uyumuyor.uykusuzluktan gözlerim şişti artık.
hasret kaldım walla uykuya..

göğüslerimi bende medelayla sağdım artık gerek görmüorum..
önceden çok fazlaydı,sağmadan emziremiorum genzine kaçıodu çünkü sütler.
ama son 1 haftadır sağmak gerekmior..
sağdıklarımın hepsini döktüm bende..

saadetcim, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olssun, eşin ve kıızınla birlikte nice mutlu yıllar yaşarsınız umarım a.s.

çookkkkkkkk tşkr ederim cnm arkadaşlarım a.s. a.s.
eşimden ayrı ayrı kutladık maalesef ama 15 ine urfaya döncez inşşş
telafi edicez artıkk

slm herkese nasılsınız bakalımmm
bzm hafta sonu misafrlermz vardı gremedm maaleseg
7 sinde kızım aşısını vuruldu 5 li karma,verem ve konjuge pnömokok
yavruma içim gttii
3 yerinden batırdılar aşıyııı
az da olsa ateşi olduuu
ve halsizleştii
uyudu
çok şükür huyszluk yapmadı iremimmm
3 gün yıkamaıycaktık
yarın bitioo yıkamama günü
yarın kızım bayram etcek yıkayınca
pişti sıcakdaaa yavrucağımmm
5100 olmuşş
boyuda 56 cm

bu haftada rota aşısının ilkini vurdurcazzz

Kizlar,
benim ilaydam cildirdi bugün yine..40 cikti ohh sorunlar bitti dedim ama yine basladi...
Sabahtan beri yeni uyudu, karnina sicak torba koydum ,icinde kiraz cekirdekleri olan, mikrodalga da isittim ,yüzüstü yatirdim torbayla ve uyuyor simdi...Su dolu termoforlar tehlikeli oldugu icin böyle bir torba tercih ettik biz..
Ben de dusumu aldim sonunda. bu aksam uyku uyurum insallah birazcik...

nidacım, bugün bebişlerin çıldırma günü galiba, biz de mamayı değiştirdik düzenimiz bozuldu, kızım gaz sancısından saat 4 ten beri ağlıyo, bi ara hiç kesintisiz 15 dk bağırdı zavallıcık.
leocum, sakın bi daha yavrum çok uyuyo deme kimseye, hemen nazar oluyo bu minişlere, bol bol da oku bebişine, inşallah hemen düzelir canım.
biz bugün gesmeye çıktık minişimle, deniz kenarına gittik, önce uyandı biraz ağladı, ama gözünü açıp etrafı görünce sustu, eve dönene kadar da etrafı seyretti bizim minik.
zaten evdeyken de dışarıyı seyretmeye bayılıyo, en sevdiği yer pencerenin önü :))

kimsecikler kalmamış.
benim kızda bugün çıldırdı susturamadım birtürlü.yavrum ağlamaktan bihal oldu yoruldu uyuyor şimdi.

albüme kızımın ilk saniyelerini ekledim teyzeleri

diğer topiğede son halini ekledim bakarsınız bi ara.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla... tek sorunumuz klima bozuldu sabah ve çok sıcakkafamçokkarıştı vantilatörle idare ediyoruz artık ne zaman gelirl tamirciler bilinmez

albume kızımın yeni fotolarını ekledim teyzeleriopuyorumnanaktan

günaydın herkese
kahvaltı yapmadan bakım dedim sizlere
ama kmsecikler kalmamaış
bzde bu hafta sonu evimize dönüozzzz
iremimle
babamıza kavuşcaz inşşş

günaydın herkese
ama kmsecikler kalmamaış
iremimle
babamıza kavuşcaz inşşş

oh ne güzel özlemiştir babası kızını,kızıda onu. ama senin için zor olacak hiç yalnız kalmadın sen dogumdan beri canım biraz zorlansanda cabuk alışacaksın sende canımopuyorumnanaktan

gözünaydın saadetcim, ama yalnızlık zor gerçekten.bu sabah kahvaltımı 3 postada yapabildim, ne iştah kaldı ne bişey.nasıl süt yapcaksak bu bebişlere (

ben de dun aksamdan beri yalnizim, annem memlekete dondu, 40 gun kalirim demisti, neyseki 2 hafta fazladan kaldi, simdi oglusumla yalniziz, esimde sehir disinda goreve gitti, gercekten zormus

eskiden kullanılan tahta beşiklerden buldum ve yavaş yavaş sallayınca kızım içinde çok güzel uyuyo...bende biraz nefes alabiliyorum..gerçi nefes aldıgım dakkalarda sadece ev işi ve yemek yapmak oluyo..bu arada anneleri yanında olanlar çok şanslısınız benim yanımda annem sadece ilk 3 gün kaldı o zamandan beri yanlız bakıyorum kızıma...

eşim matkapla karşı karşıya duvara 2küçük delik açtı,
dübelle kanca aldı nalburdan
o deliklere önce dübeli çaktı sonra kancayı
ve sonrada hamağı o kancalara geçirdi anlatabildimmi ya:bbo:

günaydın herkese
ama kmsecikler kalmamaış
iremimle
babamıza kavuşcaz inşşş

oh negüzel saadetcim kocişine kavuşuyosun.insanın anneside olsa evi gibisi yok demi.iremle zor ama güzel olcak.kimse kalmayınca aile olduğunu ozaman anlıyosun.umarım urfanın sıcagı azda olsa azalmıştır.

peri efe bende eve hamak kurdum :)))

bende onunla biraz rahatladım diyebilirim

yatak odasında yatağımın üzerinde ,ve yatağımdan 60-70cm yukarıda koca bir hamak vardelikafadulden

oh negüzel sedacım iyi fikir.bizde karşılıklı duvar yok işin tuafı duvarın karşısı pencere

Kızlarr napıosunuz??? biraz önce cep telime acunmedyadan mesaj geldi varmısın yokmusun mülakatına çağırıyolar...ben taa 1 yıl önce müracat etmiştim Batuşum yoktu o zaman .. bebişimden ayrı kalamam diye çarşamba günkü mülakatı erteledim...kafam karıştı..akıl verin bana ... noolur

Ay mutlaka git pinar ya...valla chrisin en sevdigi türk programi o. izleriz seni ne güzel olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…