LEO cum sanada tesekkur ederım :)
cok gusel olmus
dogum günün kutlu olsun canım şimdiden .evlilik yıldönümünüzde tabi.kızınada nice aylar diliyorum . sorun çıkmaz canım yarın merak etme.iyi düşün iyi olsun :
:)))))))derler ya hep öyle yap sende ben öyle yapıyorum
Kimse yok bu saatte herkes bebişini uyutuyor sanırım, İnşallah tüm bebekler mışıl mışıl uyur bu gece, annelerini hiç üzmez
Saadetçim doğum günün ve evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun
kızlar 2 ayın bitiminde sağlık ocağında üç aşı birden yapıyorlar, verem, karma aşı birde pnömakok ,
birde rota virüsü aşısı var oda özelden yaptırıyorlar 4 oluyo , benim kuzum ilk doğanlar arasında olduğu için atlattık bu aşıları ama iki gün boyunca ateşlendi yavrum
saadetcim, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olssun, eşin ve kıızınla birlikte nice mutlu yıllar yaşarsınız umarım a.s.
Herkeslere günaydinlar,
saadetcim kutlaim canim ,nice nice senelere...
Kizlar dün jinekologuma gittim, dogumdan sonra ilk kontroldü...
Hersey yolundaymis ben de...Dogumu anlattirdi bana doktorum, dogumda burada kendi doktorun olmuyor malesef...Hastane de kim varsa...Ilayda`ya bayildilar doktor ve ekibi...kucaklarda gezdi valla oralarda....Kesi vs. olmamasini cok iyi buldu doktor..Kisaca hersey yolunda...
günaydın herkese
kahvaltı yapmadan bakım dedim sizlere
ama kmsecikler kalmamaış
bzde bu hafta sonu evimize dönüozzzz
iremimle
babamıza kavuşcaz inşşş
günaydın herkese
kahvaltı yapmadan bakım dedim sizlere
ama kmsecikler kalmamaış
bzde bu hafta sonu evimize dönüozzzz
iremimle
babamıza kavuşcaz inşşş
peri efe bende eve hamak kurdum :)))
bende onunla biraz rahatladım diyebilirim
yatak odasında yatağımın üzerinde ,ve yatağımdan 60-70cm yukarıda koca bir hamak vardelikafadulden
Kızlarr napıosunuz??? biraz önce cep telime acunmedyadan mesaj geldi varmısın yokmusun mülakatına çağırıyolar...ben taa 1 yıl önce müracat etmiştim Batuşum yoktu o zaman .. bebişimden ayrı kalamam diye çarşamba günkü mülakatı erteledim...kafam karıştı..akıl verin bana ... noolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?