2009 Haziran Anneleri!!

dilaracigim uzulme,kontrole alacakmis dr, yetmezse sutun mama verirsin, benim drum bile cocugunu mamayla buyutmus, o kadar dert var, hastalik var, buna da sukur canim

aaaaaahhh ahhh.
hepimizde dertler benzer kızlar.saat 2den beri beni çıldırttı bugün kızım, bıraksam çatlayana kadar ağlıcak.ne kucak ne ayak fayda etmiyo, sadece battaniyede sallanınca susuyo, i de elektrik süüürgesinin sesine.elektrik faturamızı çok merak ediyorum bu ay :))
iyi gibiydik biraz ama iki gündür iyice cozutu, yorgunluktan sütüm de azaldı, az önce sağdım 40 cc ancak geldi

oh ne güzel özlemiştir babası kızını,kızıda onu. ama senin için zor olacak hiç yalnız kalmadın sen dogumdan beri canım biraz zorlansanda cabuk alışacaksın sende canımopuyorumnanaktan

gözünaydın saadetcim, ama yalnızlık zor gerçekten.bu sabah kahvaltımı 3 postada yapabildim, ne iştah kaldı ne bişey.nasıl süt yapcaksak bu bebişlere (

saadetcim en azından yanlız kalsanda bebeişin biraz büyüdü buda önemli bişey yani,

oyyy onların tek gülüşleri bir ömre bedel

evet kızlar annemle iidi
hiç yanlız kalmadım doğumdan itibaren ama artık irem büyüdüü
inş başedevilirim urfada
hem dediğiniz gibi hiç üçümüz kalmadık aile old. anlarız

pınarcımmm sen blrsn ama
bebişin küçük daha ya sana muhtaç annesiii

Kızlar 4 mülakat 1 final oluomuşşş çok uzun ben her hafta ist gidemem kafam karıştı...

yuh yani o ne öyle ,
o zaman hiç uğraşma bence,
sürekli gidip gelmen gerekecek
yazık batuşa
gerçi yarışmaya katılsan batuşun geleceği için bişeyler yapardın ama sen bilirsin:uhm:

istanbulda kalabileceğin yakın bir akraban olsa herşey daha kolay olurdu o zaman hiç düşünme katıl derdim,teyzen amcan felan olsaydı

Son düzenleme:
pınar ben de saadete katılıyorum.henüz çok küçük bebeğin..mülakatı kazanıp programa katılsan bile sıranın sana ne zaman geleceği belli değil..son karar senın tabi yine de

kızlar ya doğumdan sonra tüylerim azıttı.2 haftada bir alıyorum..çok çabuk uzuyor.. bu kadar iş güç içinde bir de o dert çıktı.bu durum sizde de oldu mu yoksa bu talihsizlik benim başımda mı sadece..

selam kzılar.. pınoşum fırsat ayağına gelmiş.. ama dediğin gibi gitgel yapmakda zor.. kesin seçileceğini bilsen hemen git derim.. neymiş öyle ya.. 4 mülakat 1 final.. alala.. hayırlııs olsun canım..

pinar mutlaka git, batuhanin gelecegine katki olur katilirsan kazandigin para, gerci 6-7 ay yarisamayanlar var, ama olsun..bence denemeye deger

pınar ben de saadete katılıyorum.henüz çok küçük bebeğin..mülakatı kazanıp programa katılsan bile sıranın sana ne zaman geleceği belli değil..son karar senın tabi yine de

Kızlar bu Batuhanımın şansıydı ama ben kabul edemiycem çünkü 1 yıı bulan bir yarışma maratonuymuş oğlumun bana en çok ihtiyacı olan zamanda ondan ayrı kalamam ... çok şükür aç değiliz,açıkta değiliz..

kızlar bebişler bi 4,5aylık olsada ek gıdalara geçsek şu sütüm yetmiyor bebek aç kalıyor stresi bitse

offoff aynenn canım ya.. gitgide azalıyor sütüm ofofff(
of sormayın benimde aynı. bıktım artıkın yaa.. noldukine böyle birden başedemez hale geldim sanki(
canım sıkma cnanı.. sağlıklı olsunalrda.. bende bu gidşle mamaya döncem.. benimde yetmiyor sütüm malesef(

pınarcım batuş çok ufak.nasıl yapcaksın.yinede sen bilirsin bende 1 sene önce başvurmuştum...bana dönmediler.bu saatten sonrada dönmesinler zaten.

hepinizee günaydınnn kıslarrr
naasıl bal-kalım hazian meleklerii
benim meleğim cumadan beri çok huysudu şimdi ii çok şükür
cuma günü 4 ası olduyavrum dış ateş olmadı ama
bi anda agzı pamukcuk altı pişik oldu iç ateş yaparmışş
şimdi iiye gidiyoo
ohh saadetcm kavuştun ewine gözün aydım bizim babamız 10 eylülde gelcek
hepinizin yavrularını kokluya kokluya öpüyorumm

benim sütüm yetiyoo ama kızım kilo almıyo buna üzülüyorum günde 1 kez mama yapıyorum takviye olarak mamada pek yaramadı bu haftada geçsin bakalım doktorumuz ne önericek :bbo:

günaydınlar haziranın güzel annelrinasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir biz çok şükür iyiyiz dr.dan geliyoruz aşılarımızı olduk çok şükür şimdi ateş yapacakmı diye düşünüyorum 3 tane aşı oldu dr. son vurduğum aşı ateş yapabilir dedi yaparsa fitil verirsin dedi inşallah ateşi çıkmaz

kızlar sağlık ocağından geliyorum
52kiloya düşmüşüm
hamile kaldığımda 54düm onun bile altındayım

çokkk mutluyum
göbeğimde kalmadı,çatlakta yokkk

galiba bu uykusuzluk ve yemek yiyememk bize yarıyor
bide bu açıdan bakalım

benimde 4 kilo var oda gitmiyoo sadece göbek çevremde o daha beter ( 9 kiloyu rahat verdim 4 kilo sayıyo yerinde( ama uykum düzenli yemem düzenli herhalde ondan veremiyorum...

kızlar günaydınnn..
bişey sorcam bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıor...??*
birde benim kızımın sağ gözünde çapaklanma oluyo doktor normal masaj yap geçer dedi ..
ama sizede sorayım bi dedimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…