oh ne güzel özlemiştir babası kızını,kızıda onu. ama senin için zor olacak hiç yalnız kalmadın sen dogumdan beri canım biraz zorlansanda cabuk alışacaksın sende canımopuyorumnanaktan
gözünaydın saadetcim, ama yalnızlık zor gerçekten.bu sabah kahvaltımı 3 postada yapabildim, ne iştah kaldı ne bişey.nasıl süt yapcaksak bu bebişlere(
saadetcim en azından yanlız kalsanda bebeişin biraz büyüdü buda önemli bişey yani,
oyyy onların tek gülüşleri bir ömre bedel
evet kızlar annemle iidioh negüzel saadetcim kocişine kavuşuyosun.insanın anneside olsa evi gibisi yok demi.iremle zor ama güzel olcak.kimse kalmayınca aile olduğunu ozaman anlıyosun.umarım urfanın sıcagı azda olsa azalmıştır.
oh negüzel sedacım iyi fikir.bizde karşılıklı duvar yok işin tuafı duvarın karşısı pencere
Kızlarr napıosunuz??? biraz önce cep telime acunmedyadan mesaj geldi varmısın yokmusun mülakatına çağırıyolar...ben taa 1 yıl önce müracat etmiştim Batuşum yoktu o zaman .. bebişimden ayrı kalamam diye çarşamba günkü mülakatı erteledim...kafam karıştı..akıl verin bana ... noolur
Kızlar 4 mülakat 1 final oluomuşşş çok uzun ben her hafta ist gidemem kafam karıştı...
selam kzılar.. pınoşum fırsat ayağına gelmiş.. ama dediğin gibi gitgel yapmakda zor.. kesin seçileceğini bilsen hemen git derim.. neymiş öyle ya.. 4 mülakat 1 final.. alala.. hayırlııs olsun canım..
canım ben senın yerınde olsam kesın gıderdım oglumu bırakırdım esıme atlardım ucaga gelır gıderdım fırsatı kacırma derim ama bıde fınalıde gecersen nasıl yapıcaksın kac ay yarısıcaksın belkı 7-8 ay yarısamıycaksın onlarıda dusun en dogru kararı sen verıceksın tabi cnm yerimseniben
pinar mutlaka git, batuhanin gelecegine katki olur katilirsan kazandigin para, gerci 6-7 ay yarisamayanlar var, ama olsun..bence denemeye deger
evet kızlar annemle iidi
hiç yanlız kalmadım doğumdan itibaren ama artık irem büyüdüü
inş başedevilirim urfada
hem dediğiniz gibi hiç üçümüz kalmadık aile old. anlarız
pınarcımmm sen blrsn ama
bebişin küçük daha ya sana muhtaç annesiii
yuh yani o ne öyle ,
o zaman hiç uğraşma bence,
sürekli gidip gelmen gerekecek
yazık batuşa
gerçi yarışmaya katılsan batuşun geleceği için bişeyler yapardın ama sen bilirsin:uhm:
istanbulda kalabileceğin yakın bir akraban olsa herşey daha kolay olurdu o zaman hiç düşünme katıl derdim,teyzen amcan felan olsaydı
pınar ben de saadete katılıyorum.henüz çok küçük bebeğin..mülakatı kazanıp programa katılsan bile sıranın sana ne zaman geleceği belli değil..son karar senın tabi yine de
kızlar bebişler bi 4,5aylık olsada ek gıdalara geçsek şu sütüm yetmiyor bebek aç kalıyor stresi bitse
of sormayın benimde aynı. bıktım artıkın yaa.. noldukine böyle birden başedemez hale geldim sankikızlar ya doğumdan sonra tüylerim azıttı.2 haftada bir alıyorum..çok çabuk uzuyor.. bu kadar iş güç içinde bir de o dert çıktı.bu durum sizde de oldu mu yoksa bu talihsizlik benim başımda mı sadece..
canım sıkma cnanı.. sağlıklı olsunalrda.. bende bu gidşle mamaya döncem.. benimde yetmiyor sütüm malesefselam kızlarr biz bugün yeni bi dokora gittik doktorumuzu beyendik oda kızımı beyendi sakin uslu bi bebek dedi kalça usg temiz çıktı bu hafta arasıda işitme testi yapıcaz bakalım inşallah iyi çıkarr bundan 17 gün önce sağlık ocağında tartılmıştı kızım 4100 gram gelmişti bügün tartıldı 4350 gram geldi ve moralim çok bozuldu doktora pek beyenmedi kilo kontrolüne aldı haftaya salı bi görülür derecede değişiklik yoksa bakıcaz bi çaresine dedi ve çok üzülüyorumm sütüm yaramıyo sanırım((
Kızlarr napıosunuz??? biraz önce cep telime acunmedyadan mesaj geldi varmısın yokmusun mülakatına çağırıyolar...ben taa 1 yıl önce müracat etmiştim Batuşum yoktu o zaman .. bebişimden ayrı kalamam diye çarşamba günkü mülakatı erteledim...kafam karıştı..akıl verin bana ... noolur
offoff aynenn canım ya.. gitgide azalıyor sütüm ofofff(
of sormayın benimde aynı. bıktım artıkın yaa.. noldukine böyle birden başedemez hale geldim sanki(
canım sıkma cnanı.. sağlıklı olsunalrda.. bende bu gidşle mamaya döncem.. benimde yetmiyor sütüm malesef(
kızlar sağlık ocağından geliyorum
52kiloya düşmüşüm
hamile kaldığımda 54düm onun bile altındayım
çokkk mutluyum
göbeğimde kalmadı,çatlakta yokkk
galiba bu uykusuzluk ve yemek yiyememk bize yarıyor
bide bu açıdan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?