2009 Haziran Anneleri!!

cnmm daha nerde evime dönmedimm bu cmtsii inşşş...
döncemm

kizlar bebeklerin gaz, karin agrisi sorunlarina kimyon cayi cok iyi geliyor..Aktardan cekilmemis kimyon alip 100 ml. sicak suya bir tatli kasigi atip 5 dakika bekletip biraz icirmek cok iyi geliyor bebeklere, denenmistir...

Kızlar bugün doktora gittim bana 3 saatte bir emzir bebeğe her istediğinde verme. sütün tam bitmesini sağlayıp sonra tekrar dolması için aralık vermen gerek dedi.kızım 4650 gr olmuş 48 günlüğüz kilosu iyi dedi.Uyku problemiyle başetmeye çalışıcam bide fitil verdi birkaç gece kullan gece uyumaya alıştıralım dedi.

Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz kızlar benim sütüm az zaten artar diye sıklıkla emziriyordum.Doktor artması için belli bir düzenin olmalı dedi.Ya ne yapacağımı şaşırdım inanın.Bir yandan uykusuzlukta mahvediyor

kızlar günaydınnn..
bişey sorcam bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıor...??*
birde benim kızımın sağ gözünde çapaklanma oluyo doktor normal masaj yap geçer dedi ..
ama sizede sorayım bi dedimm.

benim kızım 2 ay 8 günlük, bazı gunler her actıgımda (7-8 defa) yapmış oluyor..bazen sadece çiş yapmış oluyor..giderek azalır demişlerdi..ama hala bir azalma yok..

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız, biz iyiyiz oğlumla ama nedense uyumamakta kararlı bugün
pınarcım en doğru kararı vermişsin bencede , geçen aradım kapalıydı telin

dünürüm süt pompanın linkini vermişsin ya çok sağol, eşimde gidip chiccodan almış manuel 140 tl kaplarıyla birlikte , elektrikli madela istemiştim ben ama çok iyi buda

bu sabah sağdım 60 cc çıktı tek göğsümden azmı sizce? sütümmü azaldı yoksa
sizin sağdığınızda ne kadar çıkıyor ?

hıçkırık tuttu benimki azcık daha emzirip geliyorum

Kızlar ben avent ve dr.brown biberon kullanıyorum fakat aklıma takılan bişey oldu...bu biberonların üstünden çıkan emziklerini ayına göre değiştirmekmi gerekiyor???mesela ben şimdi yeni biberon aldım onun ucunu değiştirmelimiyim??

Evet canım bende mutluyum Batuhanımı bırakamam...msn den konuşalımmm onlinesın

leo cum benım bebegım gunde 5 -6 kere yapıyor. he bazen 3-4 kerede yaptıgı oluyor. bende anlamadım . en az 3 yapıor ama oda bı yapıor tam yapıor sırtına kadar tasıyor bazen cnm :))

ewt cnm aynen benimkide bazen 3 4 kere yapıor ama dediğin gibi çok fazla yapıor.sırtından çıkıor walla:))
ama bazende az az yaptığıda oluo cnm
saol cvp werdiğin içinnn:smiley-cool:

ilk zamanlar 7 8 olduğu oluodu ama azaldı sanki normalmi acaba..??

leocum gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş bebeklerin yaşına kadar geçecek dedi banada doktor
benimkide 3-4 kez yapıyo , eğer kabızsa bir çay kaşığı zeytinyağı içir iyi gelir

Canlarım selam!!!
Pınarcım 1,2,3 numaralı başlıklar var dimi biberonun sanırım akış hızı ile ilgili ama tam bi bilgim yok.
Benim kızım maalesef 2 ya da 3 güne bi yapıyor kakasını, ama kabız değil,sulu. Doktora gidicem c.tesi, umarım sorun yoktur.
Benim minnoşunda bazen sol gözü çapaklanıyor, göz pınarları tıkalı olurmuş.masaj ve damla öneriyor doktorlar.

Kızlar ben artık nazi askeri gibi uyuyorsa 3 saatte bir dikilmiyorum kızın başına, bırakıyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum. Ama uyanıksa 2 saatte bi mutlaka istiyor minik cadım. Çok mu sık sizce?

Bi de sizin minnoşlarda ıkınıyorlar mı? Benim kız uykusunda ıkınmaktan uyuyamıyor doğru dürüst. Ama ne ıkınmak, kakasını yapsada yapmasa da durum aynı.

Son bi soru daha sorucam :)

Minnoşaları alışveriş merkezlerine götürüyomusunuz? Zararlı diyo bazıları. Kararsızım iki kere götürdüm vicdan azabından öldüm walla.

Özgecim hiç duymadım öyle bişey neden zararlı olsunki ?

ben nerdeyse saat başı emziriyorum canım çok sık değil merak etme ,uyurken bende uyandırmıyorum artık

leocum gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş bebeklerin yaşına kadar geçecek dedi banada doktor
benimkide 3-4 kez yapıyo , eğer kabızsa bir çay kaşığı zeytinyağı içir iyi gelir

merhaba güzelim nasılsın.nasıl gidiyor annelik.oğlun nasıl.biz çok şükür gayet iyiyiz oğlumla .allah şükür problemsiz bir bebek.ama daha sonra ne olur bilmem.
5.700 oldu oğluşum ama çok tonton durmuyor uzun boylu.
Birde sorum olacak sana işe başladın mı?başladıysan ne sıklıkla kaç ml süt veriyorsun oğlana.ben elektirikli süt pompası aldım.her sağdığımda 50-60 ml yi geçmiyor.sanki az gibi geliyor ama oğlan onu içine 3 saate yakn emmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…