2009 Haziran Anneleri!!

bizim oğlanda çok fazla yapıyordu kakasını doktora sorduk.günde 8 'e kadar normal dedi.2-3 günde bir yapmasıda normalmiş canım.

kızlar merhaba;
bende geçen hafta işe başladım.süt sağıp bırakıyorum.günde 1-2 kez de eve gidip geliyorum.sabahları 100-150cc gün içinde de 70-80cc çıkıyo sütüm.2 saatte bir veriyoruz sütünü eğer uyumuyorsa.80cc civarı veriyoruz her seferinde.ama azmı çokmu veriyorum bilmiyorum.doyunca biberonu çıkarıyo ağzından zaten.biberona alışmasın diye bir beni bir biberonu emiyo.çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz?

ya kızlar sordum kimse bişey demedi
sağınca ne kadar çıkıyor sütünüz ? benim 60 cc çıktı azmı sütüm acaba ??

Canım ben iki kere sağdım daha o da göğsümün şişkinliği inmedi. Emdikten sonra sağmıştım bi kere 100 çıkmıştı. Ama inan net bi bilgim yok. Özlem sürekli sağıyor gelsede ona sorsan keşke.

narencim, senin ayın için 60 cc biraz az sanırım ama her seferinde aynı olmaz zaten, birkaç gün düzenli sağıp bi bak, bebişlerin bir beslenmede yaklaşık 120 cc alması gerekiyo

bizim dr açık havaya yada ev oturmalarına gitsin ama alışveriş merkezi ve gross marketler ilk 3ay asla dedi

kalabalık ve havasız olduğu için hastalık ve mikrop kapma olasılığı çokk yüksek dedi ,

benim kızım hiç yapmıyordu ,mamasını sulandırdım biraz şimdi 2günde bir yapıyor ,dr 3 güne kadar normal dedi

özgecim maşallah senin sütün bol nazar değmesin yarasın kuzuna
vildancım iyiyiz biz oğlumla uğraşıyoruz hep işte, sen nasılsın maşallah furkanımıza çok sevimli , uzun boylu olcak galiba
işe başlamadım daha ama 25 ağustosta iznim bitiyor ücretsiz izin isticem verirlerse yinede süt depolayım buzluğa biraz nolur nolmaz başlarsam işe gündüz verirler

narencim, senin ayın için 60 cc biraz az sanırım ama her seferinde aynı olmaz zaten, birkaç gün düzenli sağıp bi bak, bebişlerin bir beslenmede yaklaşık 120 cc alması gerekiyo

canım bunu bana yazdın galiba , az gibi geldi banada ama doyuyo fazlasını çıkarıyor hatta ama ben nerdeyse saat başı emziriyorum uyanıkken sık sık emziriyorum

kızlar kilo alımı normalse süt olayını takmayın.azdı çoktu derken daha da azalıyor valla..benim de az ama bebeğimin kilo alımı iyiymiş dr umuza göre...valla bazen hiç süt olmuyor göğüslerimde ama ağlayınca avutmak için veriyorum..bu süt olayı yapısal herhalde..bazıları yemesine içmesine dikkat etmese de süt taşıyor..ben ne yersem yiyeyim öyle fazla sütüm olmuyor..

merhaba kızlar..
nasılsınız?
biz artık 3 kişilik "normal" bir aile oldukzemuszemus
ilk 20 gün kayınvalidem vardı, sonrasında da görümcem sağolsunlar çok yardımcı oldular ama bi düzen kuramadık bebişimle.. uyku düzeni oluşmadı, artık başbaşayız ve onunla katetmemiz gereken baya mesafe var.

walla ben de aynı durumdayım canım.
Sütüm yok gibi geliyor ama kuzumun kilo alımı gayet iyi:ecrin_bebek:
Ama geceleri ağlamalrı açlıktan mı gazdan mı çözemedim.
Doktor sütün yarasa bile hala aç olabilir bir öğün mama verebilirsin dedi. Baktım mamadan sonra da susmadı ben de vermeyim dedim ama vericem galiba:uhm:

canımmm hadi bakalım kolay gelsin.kaldınız demek başbaşa, zorr ama keyifli. kaydirigubbakcemile5

Özelden mesaj attım sana okumadın mı? :çok üzgünüm:

Bazen bol oluyor canım, bazense az. anlamadım gitti. Takmıyorum kafama, yettiği yere kadar. inşallah 6 ayı çıkarırız. çıkaramasakta canımız sağolsun.

kızlarrr tek göğüs mü yoksa her ikisini de mi veriyosunuz bir sefernde. Ben 10 gündür artık tek veriyorum, bi sonrakine diğer göğsümü. Aslında doktor 10 dk birini 10 dk birini dedi. Ama bu şekilde süt birikmedi göğsümde. Şimdi daha çok birikiyo,bi tanesi de maşallah idere ediyo sanırım kuzuyu.

slm kizlar...
hersey yolundadir ins..
biz dun 40 imizi ugurladik..bugunde benim dr kontrolum vardi..
kontrol saniyordum ama sadece sohbet edip geldik..
dogumu falan konustuk..

yanliz kalan arkadaslarim hepinizin kazasi mubarek olsun
ben ilk baslardan beri yanliz oldugum icin alistim artik..
arminde bu sakin eve alisti sanirim..
bizden boyle simdilik...

canım benim dr mama ver falan demedi..sütümün azlığını çokluğunu da sormadı..sadece 1 kere bana sadece anne sütü mü veriyorsun dedi.evet dedim ..başka da bir sey demedi.ben de bebişim doyuyo mu doymuyo mu bilmiyorum ama henüz hiç mama vermedim.:uhm:

ya kızlar sordum kimse bişey demedi
sağınca ne kadar çıkıyor sütünüz ? benim 60 cc çıktı azmı sütüm acaba ??

canım ben elımle sagıyorum bı gogsumden 70 80 felan cıkıo ılk zamanlar daha coktu .. ama pompayla sagsam 100 olur herhalde. aksam vakıtlerı sutum cok azalıyor. ırmık helvası bana cok sut yapıor ama artık yemekten bıktım ögüre öğüre yıyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…