ewt cnm aynen benimkide bazen 3 4 kere yapıor ama dediğin gibi çok fazla yapıor.sırtından çıkıor walla:))
ama bazende az az yaptığıda oluo cnm
saol cvp werdiğin içinnn:smiley-cool:
ilk zamanlar 7 8 olduğu oluodu ama azaldı sanki normalmi acaba..??
ya kızlar sordum kimse bişey demedi
sağınca ne kadar çıkıyor sütünüz ? benim 60 cc çıktı azmı sütüm acaba ??
narencim, senin ayın için 60 cc biraz az sanırım ama her seferinde aynı olmaz zaten, birkaç gün düzenli sağıp bi bak, bebişlerin bir beslenmede yaklaşık 120 cc alması gerekiyo
kızlar kilo alımı normalse süt olayını takmayın.azdı çoktu derken daha da azalıyor valla..benim de az ama bebeğimin kilo alımı iyiymiş dr umuza göre...valla bazen hiç süt olmuyor göğüslerimde ama ağlayınca avutmak için veriyorum..bu süt olayı yapısal herhalde..bazıları yemesine içmesine dikkat etmese de süt taşıyor..ben ne yersem yiyeyim öyle fazla sütüm olmuyor..
merhaba kızlar..
nasılsınız?
biz artık 3 kişilik "normal" bir aile oldukzemuszemus
ilk 20 gün kayınvalidem vardı, sonrasında da görümcem sağolsunlar çok yardımcı oldular ama bi düzen kuramadık bebişimle.. uyku düzeni oluşmadı, artık başbaşayız ve onunla katetmemiz gereken baya mesafe var.
özgecim maşallah senin sütün bol nazar değmesin yarasın kuzuna
vildancım iyiyiz biz oğlumla uğraşıyoruz hep işte, sen nasılsın maşallah furkanımıza çok sevimli , uzun boylu olcak galiba
işe başlamadım daha ama 25 ağustosta iznim bitiyor ücretsiz izin isticem verirlerse yinede süt depolayım buzluğa biraz nolur nolmaz başlarsam işe gündüz verirler
walla ben de aynı durumdayım canım.
Sütüm yok gibi geliyor ama kuzumun kilo alımı gayet iyi:ecrin_bebek:
Ama geceleri ağlamalrı açlıktan mı gazdan mı çözemedim.
Doktor sütün yarasa bile hala aç olabilir bir öğün mama verebilirsin dedi. Baktım mamadan sonra da susmadı ben de vermeyim dedim ama vericem galiba:uhm:
ya kızlar sordum kimse bişey demedi
sağınca ne kadar çıkıyor sütünüz ? benim 60 cc çıktı azmı sütüm acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?