2009 Haziran Anneleri!!

kızım kakasını yapamıyordu.2 günde bir yapıyordu rengide yeşildi.bugün dra gittik tahlil istedi yine kaka bekliyoruz.sizin bebişlerin kakası nasıl.

ii akşamlarr...
herkes iidir umarım tabi bebişlerde
sütten bahsetmişsiniz kızlar
sqağmak sütü arttırıo hakkaten bnm kızım emmediği için başından beri sağarak veriyorumm
birikip birikip 2 saatte bi yada daha fazla sağdıysam 3 saatte bir sağıyorumm
ve o zmana kadar doluooo göğüslerr
sıkıntı yaşamıyoruz çok şükürr maş...
sizlerde sağın belli aralıklarla
ve ben çok tatlı çikolata bisküvi falan yiyiyorum oda baya arttırıo sütümüü
kg alcam die de korkmuorum yerken
aksine 2 kg daha vermişim kaldı
3 kgmmmm sositososito

bende artık tek gögsümü veriyorum.onlada doyuyo sanırım.gece falan 3-4 saat uyuyo daha ben alıp emzirmesem aklına gelmiyo emmek.
ya bide bende bişey sorcam.emzirdikden sonra gazını çıkarıyomusunuz?bazaen emerken uyuyup kalıyo.bende yatırıyorum artık çünkü gazı çıkarcam derken uyanıyo.

bende arzucum iremin her defasında gazını çıkartamıyorum
yoksa uyanıyorrr...

kızlar ya bizim pişik ve pamukçuk hiç geçmiyo.pamukçuk karbınatlı suyla agzını silince geçiyo bi emsin sonra yine oluyo.her emzirmede siliyorum hatta kanatıyorum bile (dr demişti) ama geçmiyo.
pişikde aynı kullanmadıgım krem kalmadı.tam geçti diyorum.bi sonraki bezde bakıyporum yine kızarmış.cıldırcam valla yaaa..
cumartesi drdaydık karbonata devam et dedi pişik içnde oksştin baby diye bi krem verdi.
ya acaba bu ikisini tetikleyen başka bişey olabilirmiki???

kızlar ben gazını çıkartmadan yatırmıorum zaten uykusu varsa gazını çıkarsamda uyanmıyoo..
bence çıkarmadan uyutmayınn birikioo bu sefer rahatsız oluyo bebişlerr

yinede siz bilirsiiniz.

pamugumda da vardı sadece canım pişik benim trosyd gecirdi 1 günde etki etti

ya bende 55 kıloyum bı 50 olamadım pufffffffff korsede takamıyorum bu sıcaklarda ıns verıcez kıloları ben 20 kılo almıstım hamılelıkte 15 kılo verdım :kedi:

bende enelde öle yapıyorum. eğer azsa sütüm iki göğsümü veriyoru. yeterli gibiyse tek göğüs.. dediğin gibi ancak birkiyor..benimkide geceleri uyuyor artık nerdeyse 1 aydır .. ben kalkıp emzirmeye çalışyıorum ama nafile gece emmiyor.. sabah 5 ancak..emiyor..

canım ben bepanten aldım çok iyi geldi bize.. tavsiye ederim..

sadetçim nasıl veiryorsun o kloları anlamdımvalla.. maşh diyiym.. ben vermeyi bırak aldım bile doğumdan sonraa pufffff(

nasılsınız güzel anneler zeynebi zar zor uyuttuk bi bakayım dedim kise yok heralde.
sütten bahsetmişsiniz.ben 3 günden beri süt mısırı haşlayıp yiyorum baya baya arttı sütüm dr söylemişti artırı diye bi deneyin isterseniz.
hepinize gazsız sancısız bol uyukulu geceler diliyorum canlarım

Canim normalde zaten her seferinde tek gogus verilmelidir. Cunku memeden once sutun sulu (koyu olmayan kismi) gelir ve bebegin emmesinin sonuna dogruda memeden koyu esas doyurucu sut gelir ve bebek onu alinca doyar. Eger bir seferde iki memeyide verirseniz, bebeginiz sutunuzun sadece koyu olmayan sulu kismini emmis olur. Sutun esas doyurucu kismida memede kalir. Hatta bir seferde diyelimki sol gugus verildiginde, diger ogunde yine o gugsu verip sutun koyu kismi iyice bosalttirilir ve ondan sonra diger goguse gecilir. Zaten emdirirken goruyorsunuzdur, ilkin gelen sutun rengi su gibidir, sonuna dogru beyaz renkli koyu sut gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…