cnm maşallah bebeğineee ...http://img11.imageshack.us/img11/2058/dsc03476e.jpg
kızlar baksanıza benim şu şaşkınıma:)))))))))))))
cnm maşallah bebeğineee ...
aynen walla pozları birbirinden güzel benim kzımındaaa..
ne kadarlık bebeğin cnm?*
kızlarrr tek göğüs mü yoksa her ikisini de mi veriyosunuz bir sefernde. Ben 10 gündür artık tek veriyorum, bi sonrakine diğer göğsümü. Aslında doktor 10 dk birini 10 dk birini dedi. Ama bu şekilde süt birikmedi göğsümde. Şimdi daha çok birikiyo,bi tanesi de maşallah idere ediyo sanırım kuzuyu.
bende artık tek gögsümü veriyorum.onlada doyuyo sanırım.gece falan 3-4 saat uyuyo daha ben alıp emzirmesem aklına gelmiyo emmek.
ya bide bende bişey sorcam.emzirdikden sonra gazını çıkarıyomusunuz?bazaen emerken uyuyup kalıyo.bende yatırıyorum artık çünkü gazı çıkarcam derken uyanıyo.
kızlar ya bizim pişik ve pamukçuk hiç geçmiyo.pamukçuk karbınatlı suyla agzını silince geçiyo bi emsin sonra yine oluyo.her emzirmede siliyorum hatta kanatıyorum bile (dr demişti) ama geçmiyo.
pişikde aynı kullanmadıgım krem kalmadı.tam geçti diyorum.bi sonraki bezde bakıyporum yine kızarmış.cıldırcam valla yaaa..
cumartesi drdaydık karbonata devam et dedi pişik içnde oksştin baby diye bi krem verdi.
ya acaba bu ikisini tetikleyen başka bişey olabilirmiki???
bende artık tek gögsümü veriyorum.onlada doyuyo sanırım.gece falan 3-4 saat uyuyo daha ben alıp emzirmesem aklına gelmiyo emmek.
ya bide bende bişey sorcam.emzirdikden sonra gazını çıkarıyomusunuz?bazaen emerken uyuyup kalıyo.bende yatırıyorum artık çünkü gazı çıkarcam derken uyanıyo.
kızlar ya bizim pişik ve pamukçuk hiç geçmiyo.pamukçuk karbınatlı suyla agzını silince geçiyo bi emsin sonra yine oluyo.her emzirmede siliyorum hatta kanatıyorum bile (dr demişti) ama geçmiyo.
pişikde aynı kullanmadıgım krem kalmadı.tam geçti diyorum.bi sonraki bezde bakıyporum yine kızarmış.cıldırcam valla yaaa..
cumartesi drdaydık karbonata devam et dedi pişik içnde oksştin baby diye bi krem verdi.
ya acaba bu ikisini tetikleyen başka bişey olabilirmiki???
oo neki. benim 50 olmam için 13 kilo vermem gerek.. nasıl vericem biliyorummya bende 55 kıloyum bı 50 olamadım pufffffffff korsede takamıyorum bu sıcaklarda ıns verıcez kıloları ben 20 kılo almıstım hamılelıkte 15 kılo verdım :kedi:
canım o kadarcık bebei oturtuyormusun sennn:1shok:http://img11.imageshack.us/img11/2058/dsc03476e.jpg
kızlar baksanıza benim şu şaşkınıma:)))))))))))))
evet çok şekerler bunlar.
yarın 2 ayımız doluyor.foto çekildiğinde 1.5 aylıktı
kızlarrr tek göğüs mü yoksa her ikisini de mi veriyosunuz bir sefernde. Ben 10 gündür artık tek veriyorum, bi sonrakine diğer göğsümü. Aslında doktor 10 dk birini 10 dk birini dedi. Ama bu şekilde süt birikmedi göğsümde. Şimdi daha çok birikiyo,bi tanesi de maşallah idere ediyo sanırım kuzuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?