2009 Haziran Anneleri!!

Canim gaz sorununa 1 tatli kasigi cekilmemis kimyonu al, kaynar 100 ml.suda 5 dakika beklet ve icir bebegine , bire bir geliyor gaza..
Daha önce de yazmistim bunu...

teşekkürler canım, çıkarıcam artık bende.a.s

ben sadece ilk hafta annemin zoruyla taktım o gider gitmez tırmaklarını kestim eldivenini çıkardım
aslaaaaa takmam

çok önemli çünkü çocuk ilk el ve parmaklarını farkedermiş

bilmiyorum elleri hep yüzünde ama hiç çizmedi şuana kadar

SEVGıMıZ bebeklerın en gelısmıs duyuları dokunma duyularıdır. benım bebegımınde tırnakları vardı ben ılk 40 gun kesmedım sonra kendılerı kırıldı sımdı yenı yenı kesmeye baslıyorum.
yuzunu cızdıgıde oluyor ama yapılcak bısey yok canı acıya acıya ogrenıo sanırım.
bı kere cızdımı dahada yapmıo

merhaba kızlar ayrı kaldım sizden baya ablamdaydım bugün geldim eldiven konusuna değinmişsin ama benim kızım elleri çok soğuk o yüzden çıkartmıyorum acaba çıkartsammı bilmiyorum tırnaklarınıda kesiyorum ama elleri üşüyo galiba ondan soğuk yoksa kanı azda ondanmı elleri soğuk bilemedim yaa

1 hafta sonra tekrardan hasta oldum 46 gün zaten oldum bitti tekrar oldum ne zaman biticek düzene girecek yaa adam çıldırdı gene kardeş kardeş yatıcaz yapcak bişey yok bu sıcaklardada hiç çekilmiyo

sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl yaramazlık yapıyolarmı

ben bebeğime hiç eldiven takamadım desem yeridir.. sevmedi.. hep çıkardı kendi.. bende tırnaklarını kestim daha 10 günlük falandı. o zaman bu zaman takmadık.. havalar da sıcak zaten.. böyle daha güzel oluyor emerken dokunuyor.. bende elini tıutuyorum.. yüzünü çizdğii de oluyor ama çabuk geçiyor..iz miz kalmıyor zati..

:mymeka:
ya bende 55 kıloyum bı 50 olamadım pufffffffff korsede takamıyorum bu sıcaklarda ıns verıcez kıloları ben 20 kılo almıstım hamılelıkte 15 kılo verdım :kedi:

allah aşkına onca kikoyu nasıl verdin ben 17 kilo aldım hamileyken ver ver 5 kilo verdim emzirmiyormusun bebeğini ben sadece anne sütü veriyorum ve emzirdikten sonra çok acıkiyorum kilo verme olayını emzirme döneminden sonraya bırakcam bu gidişle gitmiyor kilolar:uhm:

kızımı bugün yıkadım ve karşısında yie a-guu çalışması yararken bugün ilk defa agu dedi 2 kere deli oldum gözlerim doldu kurmalı bebek gibi o kadar güzel bir tınıydı ki canım benim bebeğim.
kızlar 2 ay aşıları için kafam kerıştı ya siz ne yaptınız ateş düşürücü sağlık ocağına gitmeden öncemi vericek aşı olduktan sonramı
bir de rota virüsü aşısı aynı gün vurulurmu 1 hafta sonra mı vurulsak acil cevap bekliyorumCADIARZU

yahu ne özledim sizi
önce kaynanam geldi ki hala burdalar
sonra misafirlerim geldi erzurumdan
of of çağatay ın huzursuzluklar tam gaz devam
sütüm azalıyo diyodum meğer benim yaramaz saatte bir emdiğinden oluyomuş dr saatli ver dedi 3 saatte bir veriyorum
21inden 10 ağustosa kadar 450 gr almış biraz az alt sınırda saatte bir emdiğindendir dedi
mamayı bırak dedi
süte zorla dedi
of silikon uçlardan kurtaramadıkki artsın süttt
hepinizi çok çok özledim
geçmişi okuyamadım herkes ii dir umarım
sadoşum didoşum kandil mesajlarınıza bile dönemedim
misafirlerin 3 tane küçük bebesi var oy öldüm yaaaa
bugün aşıları olduk karma aşısını offff çok kötüydü 3 tane birden
pazartesi de rota virüsü olduk
bakalım eve gelir gelmez ateş düşürücü verdimm
inşallah çıkmaz ateşiii
gazlar yetmiyo gibi kabızlık başladı çağatayda
sık emmekten oldu dedi fitille 6 gün sonra yaptı inşallah düzelir
bu arada bende doğumzede olarak hemoroid oldum : (((
şu an 70 kiloyum doğumdan önceki kilomdan 1 kilo eksikkk
heralde oğlum büyüyene kadar bi deri bi kemik kalıcammm

canım biz aşılarımızı saglık ocagında geçen hafta yaptırdık..dr umuz rotavirüsü aşılarla aynı gün yaptırın dedi..ama eczaneden aşıyı almaya fırsatım olmadı o gün..neyse bugun aşıyı aldım dr a gittim ..dr da rota aşısı ya aşılarla aynı gün olacak ya da aşılardan sonra 3 hafta ara olmalı dedi..bugün yapmadı aşımızı..ben de dolapta muhafaza ediyorum.aşıların üzerinden 3 hafta geçince gidicem yaptırmaya..

ateş konusuna gelince dr bana ateş şurubu ver falan dememişti..o yüzden hiç vermedim.oğlum ateşlenmedi de çok şükür.

bu süt olayı birazda genetik heralde hormonlarla ilgili.anneminde iyiymiş sütü benimde öyle.ama ben mısır yiyorum azalma falan da olmadı aksine arttı.ne yiyip ne yemicemizi şaşırdık iyice..

semoscum merak etmistim seni..
kalabaliktin demekki..kolay gelsin canm..
narenide goremedim oda iyidir ins kiziyla..

çok teşekkür ederim canım ben ilk kontrolde hastane dr.sordum hepsi ağır dedi bira geçsin sonra yaptırım dedi sağlık ocağındaki dr. aşılarla aynı gün dedi şimdi siz söyleyin hangisi doğru bu işin ya?

canım dıysteısyene gıttım 3 ana 3 ara ögun yemem gerektıgını soledı. hem emzırıp hem saglıklı kallmam ıcın. az az sık sık yıyorum ve hem bebegıımı emzırıyorum hemde kılo verıorum. kuru baklıyat yemıorm. ekmek gunde 4-5 dılımı gecmıo bol salata bol et kırmızı veya beyaz fark etmez. zemuszemus

canım benim dr aşılarla aynı gün yapılmasını öneriyoruz genellikle dedi..saglık ocagından banada aynı gün yapılabilir demişlerdi.yaptıran arkadaslar siz nasıl yaptınız..

sadetçim nasıl veiryorsun o kloları anlamdımvalla.. maşh diyiym.. ben vermeyi bırak aldım bile doğumdan sonraa pufffff(
kafaya takmayıp kgnizi
yerseniz verirsinz kızlar
hemde sütünüz olurrr
emzirdikçe zaten almazsınız bence

msjıma dönmemen sorun değil semoşum ii olda öptm seni cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…