kızlar ya söylediğiniz yöntemleri deniyorum ben; ama bizimki kolik
geceleri tutuyo sancıları. Örneğin dün oyalayım dedim ancak 11'e kadar dayandı. Mamasını yedirip yatırdım, bin nazla aldı mamayı çünkü bir saat önce emmişti ve mamayı hiç iştahlı yemedi şimdiye kadarki denemelerde. Ama erken acıkmasın diye verdim yediği kadar. 12'yi biraz geçiyodu uyandı saat 4'e kadar emzir, gazını al,pışpışla uyutmaya çalış altını değiştirle geçti. Uyutmaya çalışırken acıkıyo yeyince gazlanıyo ve başlıyo bağırmaya acayip ağlıyo . Işıkları açmadan evde dolaşıyorum ancak saç kurutma makinası ile susuyo zaten. Sakinleşmeden ağlaya ağlaya yatırmak da istemiyorum inatlaşmasın diye.
Ve sonrasında da 2 saatte uyanıp eme eme uyudu. Sabahda 8'de uyandı ve perdeyi onunla birlikte acıp ışığı gösterdim sabah oldu aşkım uyandık şimdi dedim spor yaptırıp altını değiştirdim emdi ve uyudu. Tabi ben de sızdım:gitme:
Sonrasında da onun uyanmasını bekleyerek hareket ettim tabiki çünkü gece uyumadı. Akşama doğru uyanık bırakmaya çalışıcam şimdi uyusunda. Gaz sorunu yüzünden düzen kuramıyoruz.
Tabi geceleri saat başı emdikçe de sütümüz bitiyo ve ben bitkin düşüyorum
cnm hoşgeldinn..
öncelikle bir doktordan dinlemiştim eldiven bebeklerin kendilerine olan güvenlerini engelliyomuş.
bende giydirdim ilk zamanlar ama artık pek giydirmiorum..
özellikle emzirirken ellerini tutuyorum dokunuyorum,oda bana tabii..
bırak biraz ellerini kullansın.bence kes tırnaklrını gündüz giydir biraz eldivenleri.
ama genel olarak fazla giydirme cnm
zaten bebeklerin derileri hemen yeniliomuş.çizsede hemen geçer merak etme.:1hug::1hug:
ya bende 55 kıloyum bı 50 olamadım pufffffffff korsede takamıyorum bu sıcaklarda ıns verıcez kıloları ben 20 kılo almıstım hamılelıkte 15 kılo verdım :kedi:
kızımı bugün yıkadım ve karşısında yie a-guu çalışması yararken bugün ilk defa agu dedi 2 kere deli oldum gözlerim doldu kurmalı bebek gibi o kadar güzel bir tınıydı ki canım benim bebeğim.
kızlar 2 ay aşıları için kafam kerıştı ya siz ne yaptınız ateş düşürücü sağlık ocağına gitmeden öncemi vericek aşı olduktan sonramı
bir de rota virüsü aşısı aynı gün vurulurmu 1 hafta sonra mı vurulsak acil cevap bekliyorumCADIARZU
canım biz aşılarımızı saglık ocagında geçen hafta yaptırdık..dr umuz rotavirüsü aşılarla aynı gün yaptırın dedi..ama eczaneden aşıyı almaya fırsatım olmadı o gün..neyse bugun aşıyı aldım dr a gittim ..dr da rota aşısı ya aşılarla aynı gün olacak ya da aşılardan sonra 3 hafta ara olmalı dedi..bugün yapmadı aşımızı..ben de dolapta muhafaza ediyorum.aşıların üzerinden 3 hafta geçince gidicem yaptırmaya..
ateş konusuna gelince dr bana ateş şurubu ver falan dememişti..o yüzden hiç vermedim.oğlum ateşlenmedi de çok şükür.
:mymeka:
allah aşkına onca kikoyu nasıl verdin ben 17 kilo aldım hamileyken ver ver 5 kilo verdim emzirmiyormusun bebeğini ben sadece anne sütü veriyorum ve emzirdikten sonra çok acıkiyorum kilo verme olayını emzirme döneminden sonraya bırakcam bu gidişle gitmiyor kilolar:uhm:
çok teşekkür ederim canım ben ilk kontrolde hastane dr.sordum hepsi ağır dedi bira geçsin sonra yaptırım dedi sağlık ocağındaki dr. aşılarla aynı gün dedi şimdi siz söyleyin hangisi doğru bu işin ya?
kafaya takmayıp kgnizisadetçim nasıl veiryorsun o kloları anlamdımvalla.. maşh diyiym.. ben vermeyi bırak aldım bile doğumdan sonraa pufffff(
msjıma dönmemen sorun değil semoşum ii olda öptm seni cnmyahu ne özledim sizi
önce kaynanam geldi ki hala burdalar
sonra misafirlerim geldi erzurumdan
of of çağatay ın huzursuzluklar tam gaz devam
sütüm azalıyo diyodum meğer benim yaramaz saatte bir emdiğinden oluyomuş dr saatli ver dedi 3 saatte bir veriyorum
21inden 10 ağustosa kadar 450 gr almış biraz az alt sınırda saatte bir emdiğindendir dedi
mamayı bırak dedi
süte zorla dedi
of silikon uçlardan kurtaramadıkki artsın süttt
hepinizi çok çok özledim
geçmişi okuyamadım herkes ii dir umarım
sadoşum didoşum kandil mesajlarınıza bile dönemedim
misafirlerin 3 tane küçük bebesi var oy öldüm yaaaa
bugün aşıları olduk karma aşısını offff çok kötüydü 3 tane birden
pazartesi de rota virüsü olduk
bakalım eve gelir gelmez ateş düşürücü verdimm
inşallah çıkmaz ateşiii
gazlar yetmiyo gibi kabızlık başladı çağatayda
sık emmekten oldu dedi fitille 6 gün sonra yaptı inşallah düzelir
bu arada bende doğumzede olarak hemoroid oldum : (((
şu an 70 kiloyum doğumdan önceki kilomdan 1 kilo eksikkk
heralde oğlum büyüyene kadar bi deri bi kemik kalıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?