2009 Haziran Anneleri!!

bende seni merak ediyordum semoşum. aman iyi olda.. sorun diill..bene 2 saatte bir emziriyordum.. benimde azaldı gibi süt.. sık emince azmı kilo alırlarmış.. alalla CADIARZU

kafaya takmayıp kgnizi
yerseniz verirsinz kızlar
hemde sütünüz olurrr
emzirdikçe zaten almazsınız bence

msjıma dönmemen sorun değil semoşum ii olda öptm seni cnm

sadetçim bende yiyiorum emziriyorumda bolbol.. ama hala kilo veremedim..

canım benim dr aşılarla aynı gün yapılmasını öneriyoruz genellikle dedi..saglık ocagından banada aynı gün yapılabilir demişlerdi.yaptıran arkadaslar siz nasıl yaptınız..

gecen hafta kızımın karma asısını, bir gün sonrada rota virüs asısını yaptırdık..aslında aynı gün yapacaklardı, aksilik oldu..amarota virüs karma asıyla aynı gün veya 1-2 gün sonra yapılmalıymıs..

canım sen nasıl oturttun bebişinii daha küçük değil miii :1shok:

arkadaşlar kızmayın yaa:tomato: foto çekene kadar oturtuverdim hemencecik bişey olmaz sanırım.hem doktorlar oturtulmaz diye bişey yok diyoo.ben öle biliyorum.kendi başına oturtmuyorum zaten de.bana kalsa yürütecem ben hemen delikafadulden

bizde karmadan sonra 4 gün sonra yaptırdık rotosını yanii dünn
rota 2 aşamalı bir aşıymışş
2. side 2 ay sonra dedilerr
sizede ölemi dediler arkadaşlarrrr???????????

Sagol hayatim...hepimizin bebislerine masallah...

Bayildim dogrusu, cok yaraticilarmis mart anneleri zemuszemus

kesinlikle cnmmm

günaydın kızlar öncelikle biz pazar günü saat 12 de samsuna gitmek üzere bindik otobüse.allahıma dua ettim yardım et diye çok şükür mışıl mışıl uyudu oglum dün sabahta indik izmire hayırlısıyla
pazartesi sabah 3 te indiksamsuna ordan köye derken saat 3,50 oldu .hiç bukadar isteksiz gitmemiştim memelekete.gerçi 2 oldu bu 2 yıl öncede babannemin cenazesini götürmüştük burdan çok zor günlerdi o zmanda.
gelirkende giderkende zerre kadar uyuyamadım tabi.
pazartesi sabah 4te köydeydik çok kalabalıktı heryer ömrüm boyunca böyle uzunbi gün görmedim.acı çekerken gün nitmek bilmiyor gerçekten .çok üzüldüm .yavrularım boyunları bükük şimdi annecikleri yok artık yanlarında .2 yıldır savaşıyordu yengem hastalıkla ama yenik dştü işte sonunda.allahım ailesine sabırlar versin .yengeminde mekanını cennet etsin inşallah çok gençti daha 40 yaşında.düşündükçe içim eriyo valla.bomboş kaldı koca ev .bizde haberler böyle.iyi deil haberler ama inşallah bundan sonra hep güzellikleri paylaşırız kızlar.

Havvacim cok zor günler gecirdin yollarda yavrunla...Cok aci bir durum, yengenin yavrularina da,esine de allah sabir versin, cok ama cok zor ...

bende takmadım hiç eldiven, bana sıkıntı geliyo bebişimin eli eldivenli olunca :))

ahh canım baysağı kalabalıkmışsıın sen, kolay gelsin semoşumm.
çağatayımı çok öpüyorumm, inşallaah tüm sıkıntıları geçer...
ateşi çıkmadan neden ilaç verdin semoş, belki çıkmayacaktı ateşi..
emirde oldu karma ve rotavirüs aşısını ateşi çıkmadı, ateş yaparsa vermemiz için fitil vermişti dr ama gerek kalmadı..
bugünde verem aşısını olduk, gayet iyi geçiriyoruz şu anda..

havvacım mekanı cennet olsun yengenin, gerçekten çok gençmişş, allah sabır versin canım..

kızlarr kilolar konuşmuşsunuz.. bende 20 kilo almiştım 13 kilo verdim bi anda ama devamı gelmiyo maalesef..
gayet düznli besleniyorum, pilav makarna yemiyorum ama kilo gitmiyoo..
emir çok uzun süre emiyo, emzirdikten sonra gözüm dönüyo açlıktan:)))
zaten oğlumda benim gibi topaç oldu, 1 ayda 2 kilo almış 6,350 oldu kilosu sadece anne sütü ile.. eğer mama olsaydı biraz keselim dicekmiş dr, ama anne sütü olunca devam dedi..
bugün verem aşısını yaptırdık oğlumun çok metanetli yaa, bi aguuu diyo okadar..
birde gülücükler cilveler görseniz, büyük aşk yaşıyoruuuuzz:)))

günaydın herkesee
havvacım, hoşgeldin evine tekrar başın sağolsun cnm.
biz de dün dr a gittik kızımla ve kolik tanımızı aldık malesef (
beklemek ve sabretmekten başka yapcak bişey de yok, Allah tüm annelere sabır versin.

Günaydın herkese, bütün bebişler mışıl mışıl uyumuşlardır inşallah
Benim oğlum gündüz hiç uyumuyordu geceleri uyuyordu , dün görümcem sardı onun kollarını battaniyeye , yüzünede tülbent örttü, 3 saat uyudu çok şaşırdım , karanlık oldu sanırmış, bugünde öyle yaptım ben şu an uyuyor bir deneyin derim,
bu çocukların sağına soluna belli olmuyor hiç kaydirigubbakcemile3

rota aşısı bizimde iki ay sonra ikinci doz, benim kuzum çok ateşlendi iki gün boyunca hep başında bekledik eşimle nöbetleşe , her bebeğin aynı olmuyor demekki

birde ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah kızlar, ben bir türlü veremiyorum hatta alıyorum üstüne , emziriyorum diye çok acıkıyorum mafoldumben

kayınvalidem rahatsızmış, onu gidip dolaşçam şimdi , temizlik yapçaktım ama şimdi gitmesem olmaz zor konuşuyordu kadıncağız

yarın dünürüm gelcek bakalım zeynep&yusuf kayra aşıklar buluşçak :)))

havvacım mekanı cennet olsun yengenin, Allah sizlere ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…