hayırdır mimünecim nasıl gördün.ah keşke yakın olsak side gelsem negüzel olur.
baktık erkek tarafı gelmiyo biz gidelim dedik devir değişti kayrayı istemeye gidiyoruzsırnaşık şey
ah aylincim keşke ama beklerim biz çiftlikte yaşıyoruz dogyla iç içe eşimin atları var binmeye beklerim.belki bigün buluşuruz.
malesef yetmiyo canım, günde 200 cc falan mama alıyo( ve de kabız oluyo tabiki
kabızlık çok zor ya peki yetmediğini nasıl anlıyosun ağlıyo falan mı
ben mama vermiyorum yetiyo heralde doyunca kendi bırrakıyo memeyi.sonra emmiyo.
kızlar kalkan kullanan yok mu kimse cvp vermedi:umursamaz:
canım ben 2 haftadan beri kullanmıyorum ama ozaman kadar bişey yapmadı bende neden olduki nasıl bişey kızarıklık falan mı
ayy inşallah birgün buluşuruz havvacım, sizin o taraflardan gelin aldık biz, kemalpaşa'ya giderken karacabeyden geçtik at çiftliklerini görmüştüm..
umarım birgün buluşuruz canım.. opuyorumnanaktan
hay allah niye az oluyo bu sütler..
bol bool su içiyo musun canım..
ben çok su içiyorum, bol sıvı alıyorum bayağı iyi geliyo süt yapımına, sııvı alımını arttır canım, birde süt bebek emdikçe çoğalırmış sen boş bulduğun her an yapıştır memeyi:))
emir nerdeyse 2 saat uyusa benim göğüsler taş gibi oluyo, şişiyo, hep sağıyorum..
özlem yazdığın gibi banada çok oluyo, bazen emir mırmır yapıyo beşiğinde ben kucağımda sanıyorum, emirin sesi yükselince anlıyorum ki ben hayal alemindeyim, emir beşiğinde ağlıyoo..
alışcaz herhalde zamanla..
işte biz o at çiftligindeyiz beklerim aylincim.geçan ay 800 gr almıştı iyi ozaman 26 agst tekrar gitcez bakalım
Kızlar yarın kadın dogumcumla randevum var çok tırsıyorum alttan bakıcak biliyorum ama çok acıyomu gidenlerden yardım lüttfen.normalde eşimle bile benim canım acır galiba canım çok kıymetli
evet canım kızardı ve kabardı etrafı gecede takıyo muydun ben 4 gün kullandım hiç cıkarmadan sadece emzirdikten sonra yıkamak için çıkarıp heme takıyodum.sen gece çıkarıyo muydun
artık iyilesene kadar takmıyacagım iyileşin öyle yaparım gece çıkarırım artıkopuyorumnanaktantesekkür ederim canımevt canım ben geceleri çıkarıyodum sende çıkar arada hava alsınlar sıcak ya bide ondan da olmuştur.boşver gece akarsa aksın üstünü degiştirirsin
canim normal dogum yaptim ve vajinal kontrülümü gecen persembe oldum, eskisinden cok daha az aciyor...
kızlar kalkan kullanan yok mu kimse cvp vermedi:umursamaz:
işte biz o at çiftligindeyiz beklerim aylincim.geçan ay 800 gr almıştı iyi ozaman 26 agst tekrar gitcez bakalım
Kızlar yarın kadın dogumcumla randevum var çok tırsıyorum alttan bakıcak biliyorum ama çok acıyomu gidenlerden yardım lüttfen.normalde eşimle bile benim canım acır galiba canım çok kıymetli
maşallah aylincim emirin sütü bol bol olsun
sagol nidacım kaçarı yok acıcak yani. of ne zor şu kadınlık smear testi yaptırdın mı canım genelde doğumdan sonra yapıyolar ya
merhaba annişlerrr..
rota aşısından bahsetmişsiniz.bizim dr ilk dozu 3aylıkken yapcaz dedi.yanlışmı söyledikiiii.biz daha hiç rota olmadık
tşkler cnmmaynen arkadasım, 2. doz rota virüs 2 ay sonra..
cnm bnm karneye yazmadılar delü hemşire....evet saadetcim 2. doz 2 ay sonra yapılıyo, aşı karnesinde yazıyo canım..
yanlış değil cnm 3 aylık kende oluyormuş 6.haftalıktan itibarende...merhaba annişlerrr..
rota aşısından bahsetmişsiniz.bizim dr ilk dozu 3aylıkken yapcaz dedi.yanlışmı söyledikiiii.biz daha hiç rota olmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?