2009 Haziran Anneleri!!

ayy inşallah birgün buluşuruz havvacım, sizin o taraflardan gelin aldık biz, kemalpaşa'ya giderken karacabeyden geçtik at çiftliklerini görmüştüm..
umarım birgün buluşuruz canım.. opuyorumnanaktan

malesef yetmiyo canım, günde 200 cc falan mama alıyo ( ve de kabız oluyo tabiki

hay allah niye az oluyo bu sütler..
bol bool su içiyo musun canım..
ben çok su içiyorum, bol sıvı alıyorum bayağı iyi geliyo süt yapımına, sııvı alımını arttır canım, birde süt bebek emdikçe çoğalırmış sen boş bulduğun her an yapıştır memeyi:))
emir nerdeyse 2 saat uyusa benim göğüsler taş gibi oluyo, şişiyo, hep sağıyorum..

özlem yazdığın gibi banada çok oluyo, bazen emir mırmır yapıyo beşiğinde ben kucağımda sanıyorum, emirin sesi yükselince anlıyorum ki ben hayal alemindeyim, emir beşiğinde ağlıyoo..
alışcaz herhalde zamanla..

kabızlık çok zor ya peki yetmediğini nasıl anlıyosun ağlıyo falan mı
ben mama vermiyorum yetiyo heralde doyunca kendi bırrakıyo memeyi.sonra emmiyo.

havvacım aylık kilo alımı 500 grdan fazla ise süt yeterli demekmiş..
dr'um söylemişti, normalde bebekler 15 dk beslenip 2 saat dinlenirlermiş..
emir tam tersi :ecrin_bebek:

işte biz o at çiftligindeyiz beklerim aylincim.geçan ay 800 gr almıştı iyi ozaman 26 agst tekrar gitcez bakalım

Kızlar yarın kadın dogumcumla randevum var çok tırsıyorum alttan bakıcak biliyorum ama çok acıyomu gidenlerden yardım lüttfen.normalde eşimle bile benim canım acır galiba canım çok kıymetli

canım ben 2 haftadan beri kullanmıyorum ama ozaman kadar bişey yapmadı bende neden olduki nasıl bişey kızarıklık falan mı

evet canım kızardı ve kabardı etrafı gecede takıyo muydun ben 4 gün kullandım hiç cıkarmadan sadece emzirdikten sonra yıkamak için çıkarıp heme takıyodum.sen gece çıkarıyo muydun

maşallah aylincim emirin sütü bol bol olsun

canim normal dogum yaptim ve vajinal kontrülümü gecen persembe oldum, eskisinden cok daha az aciyor...

evet canım kızardı ve kabardı etrafı gecede takıyo muydun ben 4 gün kullandım hiç cıkarmadan sadece emzirdikten sonra yıkamak için çıkarıp heme takıyodum.sen gece çıkarıyo muydun

evt canım ben geceleri çıkarıyodum sende çıkar arada hava alsınlar sıcak ya bide ondan da olmuştur.boşver gece akarsa aksın üstünü degiştirirsin

evt canım ben geceleri çıkarıyodum sende çıkar arada hava alsınlar sıcak ya bide ondan da olmuştur.boşver gece akarsa aksın üstünü degiştirirsin
artık iyilesene kadar takmıyacagım iyileşin öyle yaparım gece çıkarırım artıkopuyorumnanaktantesekkür ederim canım

kızlar kalkan kullanan yok mu kimse cvp vermedi:umursamaz:

canım ben almıştım ama çok kullanmadım, sevemedim ben kalkan işini..

aaa hemde benim gördüğüm çiftlik mi, inşallah canım görüşürüz bi gün..
emirde geçen ay 2 kilo almıştı dr direk mamayı azaltcaz dedi, mama yok sadece anne sütü dedim o zaman devam dedi:))

maşallah aylincim emirin sütü bol bol olsun

amiin canım, hepimizin inşallahh.

kızlar emir uyandı ona bakayım bii, bu arada kadın doğum kontrolunu bende yaptırdım bi acıma olmuyo sadece rahimde biraz kızarıklık varmış benim fitil verdi dr..

canlarım napıyorsunuz, biz babanneden geldik, benimki kucağımda uyudu öyle oynarken hayret bişey maşallah şaşırdım çok ütü yapçam şimdi bi bakayım size dedim

Aylincim keşke gelsen, keşke yakın olsakta hepimiz buluşsak, ne güzel olurdu bir sürü bebek :)))

kızlar benim sütüm azdı, ama sağdıkça artıyor , söylemiştim ya 3 gündür falan sağıyorum ben, gerçekten sağmak arttırıyormuş, her gün biraz daha fazla çıkıyor, doğal olarak yavrum daha güzel doyuyor maşallah

bende gece bazen cemi kucağımda uyuyo sanıyorum. o ağlayınca uykulu halımle yatakta arıyorum cocugu bulamayınca nerde bu cocuk dıyorum..
oysa ne cemi yanıma alıyorum . uykusuzluk bızı bu hale sokuyo :)
bazen eşime kalkıp sinancem nerde dıyomusum ama hatırlamıorym dedıgımı :)
paranoyakkkk halimmmmmmmmmmm
yok benım tedavımmmmmmmmmm :sm_cool:

aynen arkadasım, 2. doz rota virüs 2 ay sonra..
tşkler cnmm
evet saadetcim 2. doz 2 ay sonra yapılıyo, aşı karnesinde yazıyo canım..
cnm bnm karneye yazmadılar delü hemşire....
merhaba annişlerrr..
rota aşısından bahsetmişsiniz.bizim dr ilk dozu 3aylıkken yapcaz dedi.yanlışmı söyledikiiii.biz daha hiç rota olmadık
yanlış değil cnm 3 aylık kende oluyormuş 6.haftalıktan itibarende...
karar seninn

merhaba kızlar nasılsınız havvacım başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır herkese sıralı ölüm versin mekanı cennet olsun

ayşecim bende sütüm aktığında gögüs pedi kullandım aksa bile bulaşmadı ben bebe doorunkini kullanıyodum oda bana alerji yaptı aynı seninki gibi etrafı pötür pötür oldu kızardı kaşındı sonra uçları gene çatladı şimdi yeni yeni geçti ablam bana chicconunkini getirdi onu kullandım çok güzel hoşuma gitti alerji felanda yapmadı ama şimdi akmıyo sütüm silkon ucu kullanma canım gögüs pedi kullan daha iyi

bizimde huyumuz değişti geceleri 2 lere 3 lere kadar uyumuyoruz artık uyumak istemiyo ağlıyo ben uyutmak istedikçe o ağlamaya başlıyo bende evin içinde gezidiriyorum ya bide uyuyo 10 dk sonra gözler açık tekrar dalıyo gene aynısı gibi uyanıyo benimde sinirler zıplıyo uykusuzluktan sinir küpü oldum herkese bağırıyorum çok agrasifleştim 2. ay tam olarak hangi aşılar vuruluyo ya haftaya bizimde aşımız var ve ateş yapıyomu ebeye soramadım sağlıkocağına gidemedim bende aldırıcam calpolu ateş felan yaparsa veririm ama genede sorucam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…