günaydın herkesee
havvacım, hoşgeldin evine tekrar başın sağolsun cnm.
biz de dün dr a gittik kızımla ve kolik tanımızı aldık malesef(
beklemek ve sabretmekten başka yapcak bişey de yok, Allah tüm annelere sabır versin.
merhaba şekerciiiim nasılsın..Günaydın herkese, bütün bebişler mışıl mışıl uyumuşlardır inşallah
Benim oğlum gündüz hiç uyumuyordu geceleri uyuyordu , dün görümcem sardı onun kollarını battaniyeye , yüzünede tülbent örttü, 3 saat uyudu çok şaşırdım , karanlık oldu sanırmış, bugünde öyle yaptım ben şu an uyuyor bir deneyin derim,
bu çocukların sağına soluna belli olmuyor hiç kaydirigubbakcemile3
rota aşısı bizimde iki ay sonra ikinci doz, benim kuzum çok ateşlendi iki gün boyunca hep başında bekledik eşimle nöbetleşe , her bebeğin aynı olmuyor demekki
birde ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah kızlar, ben bir türlü veremiyorum hatta alıyorum üstüne , emziriyorum diye çok acıkıyorum mafoldumben
kayınvalidem rahatsızmış, onu gidip dolaşçam şimdi , temizlik yapçaktım ama şimdi gitmesem olmaz zor konuşuyordu kadıncağız
yarın dünürüm gelcek bakalım zeynep&yusuf kayra aşıklar buluşçak :)))
havvacım mekanı cennet olsun yengenin, Allah sizlere ömür versin
bu gece rüyamda havva(zuzumurti) yı gördüm, bize gelmişti, demek size gelcekmiş şekerkız :))
kayınvalidem rahatsızmış, onu gidip dolaşçam şimdi , temizlik yapçaktım ama şimdi gitmesem olmaz zor konuşuyordu kadıncağız
kolik mi olmuş küçük prenses, geçmiş olsun..
biraz sabır gerekli annesi, geçice sıkıntılı zamanlar inşallahh.
merhaba şekerciiiim nasılsın..
birde yüzükoyun yatırmayı dene bebişler öyle yatıncada çok uzun uyuyorlar..
ayy ne güzeel yakın olsam bende gelirdimm, çok istedim yanınızda olmayı şimdi:))
günaydın herkesee
havvacım, hoşgeldin evine tekrar başın sağolsun cnm.
biz de dün dr a gittik kızımla ve kolik tanımızı aldık malesef(
beklemek ve sabretmekten başka yapcak bişey de yok, Allah tüm annelere sabır versin.
Havvacim cok zor günler gecirdin yollarda yavrunla...Cok aci bir durum, yengenin yavrularina da,esine de allah sabir versin, cok ama cok zor ...
bende takmadım hiç eldiven, bana sıkıntı geliyo bebişimin eli eldivenli olunca :))
ahh canım baysağı kalabalıkmışsıın sen, kolay gelsin semoşumm.
çağatayımı çok öpüyorumm, inşallaah tüm sıkıntıları geçer...
ateşi çıkmadan neden ilaç verdin semoş, belki çıkmayacaktı ateşi..
emirde oldu karma ve rotavirüs aşısını ateşi çıkmadı, ateş yaparsa vermemiz için fitil vermişti dr ama gerek kalmadı..
bugünde verem aşısını olduk, gayet iyi geçiriyoruz şu anda..
havvacım mekanı cennet olsun yengenin, gerçekten çok gençmişş, allah sabır versin canım..
havvacım başın sagolsun tekrar allah çocuklara ve eşine sabırversin ne kanseriydi ki
havvacım bu gece seni gördüm rüyamda, kızınla bize gelmişiniz, ortalık çok dağınık di ye toplamaya çalışıyodum[/QUOTE
hayır olsun canım.sen niye mama veriyosun ki canım sütün az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?