2009 Haziran Anneleri!!

kolik mi olmuş küçük prenses, geçmiş olsun..
biraz sabır gerekli annesi, geçice sıkıntılı zamanlar inşallahh.

merhaba şekerciiiim nasılsın..
birde yüzükoyun yatırmayı dene bebişler öyle yatıncada çok uzun uyuyorlar..

ayy ne güzeel yakın olsam bende gelirdimm, çok istedim yanınızda olmayı şimdi:))

bu gece rüyamda havva(zuzumurti) yı gördüm, bize gelmişti, demek size gelcekmiş şekerkız :))

hayırdır mimünecim nasıl gördün.ah keşke yakın olsak side gelsem negüzel olur.

baktık erkek tarafı gelmiyo biz gidelim dedik devir değişti kayrayı istemeye gidiyoruzsırnaşık şey

ah aylincim keşke ama beklerim biz çiftlikte yaşıyoruz dogyla iç içe eşimin atları var binmeye beklerim.belki bigün buluşuruz.

kıyamam yavruma tez zamanda geçer işallah.buarada allah sanada sabır versin kolikle uğraşmak zor.

Havvacim cok zor günler gecirdin yollarda yavrunla...Cok aci bir durum, yengenin yavrularina da,esine de allah sabir versin, cok ama cok zor ...

havvacım başın sagolsun tekrar allah çocuklara ve eşine sabırversin ne kanseriydi ki

saolun kızlar dostlar sag olsun .alah sıralı ölüm versin .genç ölümü kimseye göstermesin.

merhaba kızlar nasılsınız?
havvacım başın sağ olsun canım....
müminecim aramıza hoş geldin bizim kızımızda kolik...
ama sab adlı gaz ilacını tavsiye ederim bize çok iyi geldi gayet rahat ona başladoğımızdan beri...

mafoldumbenkızlar kimler gögüs kalkkanı kullanıyodu? bana alerji yaptı etrafı kabardı hep( gece cıkarıyor muydunuz benim sütüm aktıgı için gecede takıyodum offfffffffffffff

Kızlarrr nasılsınız???minicikler nasıl? biz uyumuyoruz,sürekli oynamak ve dışarıyı seyretmek istiyoruz...
Havvacım kıyamam sana ... yengen yattıkça allah sizlere,ailesine ömür versin...seni arayamıyorum biliosun hat değişti tüm nolar gitti bana tel ini mesajlarmısınn.....

bizde bugün aşılarımızı olduk kızımın canı çok yandı çok agladı ordan öyle doktor kontrolüne gittik...5500 kg omuş kızım boyuda 58 cm..rotarix aşımızıda olduk 140 tl...ikinci dozu 2 ay sonra...işte böyle inşallah ateşlenmez kuzum:Saruboceq: calpol verdim ve her 6 saattte bir 2 gün boyunca verecekmişim...senağlama

bugece ruyamda armin'e oyle cok mama icirmisimki yus yuvarlak olmustu..kaydirigubbakcemile3
sonrada diyorumki artik icirmiyim zayiflasin boyle cirkin oldukaydirigubbakcemile3
bazende kalkip doyurdugumu goruyorum..
sonra saat caliyo aa az once doyurdum diye sasiriyorum...
dusunuyorum herhalde ruyaydi o doyurmadim diyorum cok garip yaa:sm_confused:

havvacım bu gece seni gördüm rüyamda, kızınla bize gelmişiniz, ortalık çok dağınık di ye toplamaya çalışıyodum

merhaba annişlerrr..
rota aşısından bahsetmişsiniz.bizim dr ilk dozu 3aylıkken yapcaz dedi.yanlışmı söyledikiiii.biz daha hiç rota olmadık

kabızlık çok zor ya peki yetmediğini nasıl anlıyosun ağlıyo falan mı
ben mama vermiyorum yetiyo heralde doyunca kendi bırrakıyo memeyi.sonra emmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…