2009 Haziran Anneleri!!

canim onlari ben de yasadim , özellikle lohusalik da yasanirmis bu tür korkular..

ins alisiriz canimmm..dememkki hepimiz yasiyoruz bunlari kafamçokkarıştı
meraba özlem canım günde ne kadar mama veriyosun minişine
canim ben 3saat araliklarla 120 hazirliyorum ..genellikle 110 iciyor..bazen 90
geceleri uyandiramadigim icin az iciyor..gunduzleride hep icmek istiyor..
ama burada ebeler kontrollu kilo almasi icin her agladiginda verme diyorlar..3 saatte bir 100yada 110 vermemi istiyorlar..

özlemcim bu aralar bende geceleri iremime zor süt içiriyorumm
uykusu daha ağır kaçıyorrr:))))

kızlar yusuf kayra ya dondurma yedirdim sırnaşık şey , kaymaklı dondurmanın erimiş kaymağından hemen çay kaşığının ucuyla verdim nası yalanıyor şapur şupur bayıldı , daha açıyor ağzını vermiyoum diyede kızıyor kuzumm delikafadulden

Dünürüm facebooktan mesaj gönderdim , arayamıyorum , beşiğin yanında yerdeyim zor uyuttum da bu yaramazı arasıra sallıyorum sositososito

benim kızımda oyleydi cok zor uykuya dalıyordu, 40ından sonra emzikle uyutmaya alıştırdım,bir ayda düzene girdi,aksam 9-10 gibi uyutuyorum, uyuyunca emziği atıyor alıyorum, ama emziği atana kadar basından ayrılmıyorum,tam uyumamıs oluyor cunku,ayagımda cok hafifce sallıyorum..simdi masallah emziksiz bile uyudugu oluyor..2. ayda karma ası ( iki tane bacagından, biri kolundan) ve rota virüs (agızdan) oluyor ..

çok saol canım bizimki emziksiz uyuymuyo zatende ama beşiğe alıştı hemde çok kötü oldu ablamlara gittim orda 4 gün kaldım anamı ağlattı gündüz ablamın kızının beşiğine koydum gecede o koydu geceleri beşik aradı kucağımda uyumadı salladım olmadı dönen patronların koltuğu var ya onda salladım ablamlarda olmadı hep ağladı binadakilerde ablamın çocuğu ağlıyo sanmış halbuki ablamın çocuğu hiç ağlamaz allahım herkese öyle bebek versin maşallah hep gülüyo inşallah benim kızımda azcık kuzenine çeker cazgır bişey olucak beşiğe yatırmayayım diyorum kucağımda uyusun diyorum ama nerde ağlıyo uyumuyo ne yapcam ben yaa hiçbiyerede gidip kalamam durmuyo çünkü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bebekleriniz için özel sigorta yaptırdınızmı? eşim araştırmış, kep sigortası varmış , ayda 50 civarı yatırıyorsun , 18 yaşına gelince ona her ay ödeme yapılıyor
biz düşünüyoruz yaptırmayı

Canım bende aynen öyleyim, gece kızım hep kucağımda zannediyorum. Sonra bir uyanıyorum kollarımda değil, bakıyoum yatağında. Uykusuzluktan sanırım..

kızlar selamm..
dün dr kontrolüm vardı.doktorum dikişime baktı gayet güzel dedi..iz falan kalmaz fazla dedi..
ilişkiye iizin werdiisositososito.....bakalım korunma işini napıcazz..en güzeli spiral galiba:bbo:
sizler nasıl düşnüosunuz ?**napıosunuz acephihoyyyt

valla ben önceden nasıl korunuyosam şimdide öyle korunucam yani prezarvatif

ulan tam atağa gemişken gene hasta oldum iyimi ne zaman biticek bıktım valla bi yazı hasta geçirdim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…