merhaba annişlerrr..
rota aşısından bahsetmişsiniz.bizim dr ilk dozu 3aylıkken yapcaz dedi.yanlışmı söyledikiiii.biz daha hiç rota olmadık
bende gece bazen cemi kucağımda uyuyo sanıyorum. o ağlayınca uykulu halımle yatakta arıyorum cocugu bulamayınca nerde bu cocuk dıyorum..
oysa ne cemi yanıma alıyorum . uykusuzluk bızı bu hale sokuyo :)
bazen eşime kalkıp sinancem nerde dıyomusum ama hatırlamıorym dedıgımı :)
paranoyakkkk halimmmmmmmmmmm
yok benım tedavımmmmmmmmmm :sm_cool:
ins alisiriz canimmm..dememkki hepimiz yasiyoruz bunlari kafamçokkarıştıayy inşallah birgün buluşuruz havvacım, sizin o taraflardan gelin aldık biz, kemalpaşa'ya giderken karacabeyden geçtik at çiftliklerini görmüştüm..
umarım birgün buluşuruz canım.. opuyorumnanaktan
hay allah niye az oluyo bu sütler..
bol bool su içiyo musun canım..
ben çok su içiyorum, bol sıvı alıyorum bayağı iyi geliyo süt yapımına, sııvı alımını arttır canım, birde süt bebek emdikçe çoğalırmış sen boş bulduğun her an yapıştır memeyi:))
emir nerdeyse 2 saat uyusa benim göğüsler taş gibi oluyo, şişiyo, hep sağıyorum..
özlem yazdığın gibi banada çok oluyo, bazen emir mırmır yapıyo beşiğinde ben kucağımda sanıyorum, emirin sesi yükselince anlıyorum ki ben hayal alemindeyim, emir beşiğinde ağlıyoo..
alışcaz herhalde zamanla..
canim ben 3saat araliklarla 120 hazirliyorum ..genellikle 110 iciyor..bazen 90meraba özlem canım günde ne kadar mama veriyosun minişine
merhaba kızlar nasılsınız havvacım başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır herkese sıralı ölüm versin mekanı cennet olsun
ayşecim bende sütüm aktığında gögüs pedi kullandım aksa bile bulaşmadı ben bebe doorunkini kullanıyodum oda bana alerji yaptı aynı seninki gibi etrafı pötür pötür oldu kızardı kaşındı sonra uçları gene çatladı şimdi yeni yeni geçti ablam bana chicconunkini getirdi onu kullandım çok güzel hoşuma gitti alerji felanda yapmadı ama şimdi akmıyo sütüm silkon ucu kullanma canım gögüs pedi kullan daha iyi
bizimde huyumuz değişti geceleri 2 lere 3 lere kadar uyumuyoruz artık uyumak istemiyo ağlıyo ben uyutmak istedikçe o ağlamaya başlıyo bende evin içinde gezidiriyorum ya bide uyuyo 10 dk sonra gözler açık tekrar dalıyo gene aynısı gibi uyanıyo benimde sinirler zıplıyo uykusuzluktan sinir küpü oldum herkese bağırıyorum çok agrasifleştim 2. ay tam olarak hangi aşılar vuruluyo ya haftaya bizimde aşımız var ve ateş yapıyomu ebeye soramadım sağlıkocağına gidemedim bende aldırıcam calpolu ateş felan yaparsa veririm ama genede sorucam ona
benim kızımda oyleydi cok zor uykuya dalıyordu, 40ından sonra emzikle uyutmaya alıştırdım,bir ayda düzene girdi,aksam 9-10 gibi uyutuyorum, uyuyunca emziği atıyor alıyorum, ama emziği atana kadar basından ayrılmıyorum,tam uyumamıs oluyor cunku,ayagımda cok hafifce sallıyorum..simdi masallah emziksiz bile uyudugu oluyor..2. ayda karma ası ( iki tane bacagından, biri kolundan) ve rota virüs (agızdan) oluyor ..
bende gece bazen cemi kucağımda uyuyo sanıyorum. o ağlayınca uykulu halımle yatakta arıyorum cocugu bulamayınca nerde bu cocuk dıyorum..
oysa ne cemi yanıma alıyorum . uykusuzluk bızı bu hale sokuyo :)
bazen eşime kalkıp sinancem nerde dıyomusum ama hatırlamıorym dedıgımı :)
paranoyakkkk halimmmmmmmmmmm
yok benım tedavımmmmmmmmmm :sm_cool:
özlemcim bu aralar bende geceleri iremime zor süt içiriyorumm
uykusu daha ağır kaçıyorrr:))))
aynen canim..uyurken ne icerse onunla kalio genelde 60 cc icio gece..
uykucu melekler bunlar alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?