tşkler cnmm
cnm bnm karneye yazmadılar delü hemşire....
yanlış değil cnm 3 aylık kende oluyormuş 6.haftalıktan itibarende...
karar seninn
albümümüze resim ekledik hanımlar
ins alisiriz canimmm..dememkki hepimiz yasiyoruz bunlari kafamçokkarıştı
canim ben 3saat araliklarla 120 hazirliyorum ..genellikle 110 iciyor..bazen 90
geceleri uyandiramadigim icin az iciyor..gunduzleride hep icmek istiyor..
ama burada ebeler kontrollu kilo almasi icin her agladiginda verme diyorlar..3 saatte bir 100yada 110 vermemi istiyorlar..
kızlar yusuf kayra ya dondurma yedirdim sırnaşık şey , kaymaklı dondurmanın erimiş kaymağından hemen çay kaşığının ucuyla verdim nası yalanıyor şapur şupur bayıldı , daha açıyor ağzını vermiyoum diyede kızıyor kuzumm delikafadulden
eşim korunuyo canım, ben hiç korunmadım..kızlar selamm..
dün dr kontrolüm vardı.doktorum dikişime baktı gayet güzel dedi..iz falan kalmaz fazla dedi..
ilişkiye iizin werdiisositososito.....bakalım korunma işini napıcazz..en güzeli spiral galiba:bbo:
sizler nasıl düşnüosunuz ?**napıosunuz acephihoyyyt
irem hn çok büyümüş maşallah.resimleriniz çok güzel canım.allah nazarlardan korusun.ya bende resim eklemek istiyorum ama olmuyo.internet hata veriyo
nida sormuştum sanırım görmedin.kimyonu günde kaç defa veriyosun.demledim cevabını bekliyoruum :))
kızlar yusuf kayra ya dondurma yedirdim sırnaşık şey , kaymaklı dondurmanın erimiş kaymağından hemen çay kaşığının ucuyla verdim nası yalanıyor şapur şupur bayıldı , daha açıyor ağzını vermiyoum diyede kızıyor kuzumm delikafadulden
benim kızım yengeç ve çok uslu maşallahhhhhhhzemuszemusarada beni yorsa da uykusuz bıraksa da o kadar da oluropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?