2009 Haziran Anneleri!!

irem hn çok büyümüş maşallah.resimleriniz çok güzel canım.allah nazarlardan korusun.ya bende resim eklemek istiyorum ama olmuyo.internet hata veriyo

tşkler cnmm

cnm bnm karneye yazmadılar delü hemşire....

yanlış değil cnm 3 aylık kende oluyormuş 6.haftalıktan itibarende...
karar seninn

bize hastaneden çıkarken bebek takip kitapçığı verdiler orda rota aşısı 2 ayrı ayda yazıyo, doğru yoldasın saadetciimm:))

albümümüze resim ekledik hanımlar

maşallaaah prensese, büyüyo ufaklıklar gözümüzün önünde..

emir hayatta 3 saat bişey yemeden durmaz, göğsümü açana kadar kıyameti koparıyo:))

ohh afiyet olsunn.
benim yawrum bi d vitamini, bi süt o kadar. başka bişeyin tedını bilmiyo::)))

eşim korunuyo canım, ben hiç korunmadım..
zaten bütün sıkıntılar bizde birde korunmakla uğraşmak istemiyorumm:))

irem hn çok büyümüş maşallah.resimleriniz çok güzel canım.allah nazarlardan korusun.ya bende resim eklemek istiyorum ama olmuyo.internet hata veriyo

arzucum fotoğrafların çözünürlüğünü düşürmen grekli yüksek olunca yüklemiyor..

Son düzenleme:
günaydııın kızlarrr, güzel birgün olsun inşallaahhhhh...

bizde fotoğraff koyduk albümümüzee, tosbikin son hali:))

günaydın kızlar sizin bebişler gece uykusunda mıkırdanıyomu yanı sayıklar gibi benim kız derin uykuya geçene kadar mırıltısından durulmuyo:)

milupa gece çayı kullanan varmı

biz dün verdik ilk kez
erken veriyimde erken uyusun dedim
tabiki 10dan önce uyumadı ama 10kadar bi sakinlik geldi,her zamanki gibigözleri fal taşı gibi açık
ama sesi çıkmıyordu

normalde saat 10kadar bizi mahvediyordu

çok şaşırdık :sm_confused:

Kıslar bebişlerimizin burcu:

ıkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. ıletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. ıkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. ıkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.

kızlar oğluşum gece uykusunu öğrenecek gibizemuszemus
iki gecedir aynı saatte olmasa da uyuyor.
Dün yine kolik sancıları, ağlama nöbeti tuttu ama geçte olsa uykuya daldı ve sabaha kadar emmeye kalkmak dışında sorun çıkarmadı.Umarım düzene girer o düzene girince sütümde iyi geliyo onu farkettim.

benim kızım yengeç ve çok uslu maşallahhhhhhhzemuszemusarada beni yorsa da uykusuz bıraksa da o kadar da oluropuyorumnanaktan

günaydın güzel annelerrr..
daha yeni kahvaltı yaptım bu saattekafamçokkarıştı
yağmur hanım 11 gibi uyuyo gecee,3 4 gibi kalkıoo.bu gece emdi yattı altını aldım bi daha emdi bi daha altını aldım derken 5 i bulduk...
az az uyuyayarak sabahı ettik.en sonunda 10 30 gibi uyudu hala uyuyoo.düzenimiz şimdilik bu..
gece o uyuyunca bende hemen yatıorum tavuk gibi..kafamçokkarıştı
eşim tabi bu durumdan çooooooooooook şikayetçi tabiiŞeniz
walla ne koca kaldı ne cinsel hayatt:1shok:
düzene girene kadar böle napalımm.
bu arada benim kızımda yengeçhihoyyyt

kızlar eylülün yeni fotolarını ekledim

bu arada bizdaha siftah etmedik
bu gidişle zor

babasıylamı uğraşıcam kızıylamı :))

benim kızımda anası gibi ikizler oldu,
bende öyle istiyordum zati
bütün tanıdığım ikizler çocuğu haşarılar ama çok zekiler

Son düzenleme:
oo bizim cinsel hayat öldükıkımızdan beri ancak iki kez.. tabi bir arada yoktuk memleketteydik.. ayrıydık.. ama iki çocuklada daha zor yaa.. yorgunlukdan aklımız bile gelmiyor nerdeyse(

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun..

40 m çıktı 2 kez şey ettik ondan sonra ablama gittim orda bidaha hasta oldum ve hala hastayım bide hiç yapasım yok çünkü çok acıyo yanmam oluyo o yüzden istek mistek olmuyo dr a gidicem ama bakalım kızla uğraşmaktan kendimi unuttum valla adamda isyanlarda ne yapcaz bilmem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…