2009 Haziran Anneleri!!

benim de kanamam zaten 52-53 güne kadar uzamıstı..tam bitti derken yine başladı.şu zaman oldu daha siftah yok..ben de ne istek kaldı ne bisey..benim adam da ne zamana kadar dayanır bilmem..zaten hamileliğimin son aylarında da kardeştik..şimdi bir de ayrı yatıyoruz ben oğlumla yatıyorum babamızı oturma odasına postaladık..adam bu gidişle elden gidecek ((

cemre kızın çok tatlı maşallah ya...tü tü tü tü bayılıyorum valla..ne zaman görsem burda olsa da ısırsam diyorum.delikafaduldendelikafadulden.içimde kalmasın söyleyim dedim.kaydirigubbakcemile3

nur yani sende iice atmışın adamı

sorması ayıp poyraz beye ne bu ilgi alaka,poyrazı postala beşiğine

yoksa bi anuşka gelir ikinizide postalar :))))))))))

allah iyiliğini versin canım güldürdün benii..sırnaşık şeysırnaşık şey
sorma canım ya ben de ondan korkuyorum valla..yetti artk deyip anuşka olga falan bulacak en sonunda.
benim adam da yeter artık odasına postalasak diyor.. mecbur poyraz efendi odasına gidecek..ben de oğlumla sarmaş dolaş yatmaya çok alışmıstım..çok zor olacak ayrılması:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cemre kızın çok tatlı maşallah ya...tü tü tü tü bayılıyorum valla..ne zaman görsem burda olsa da ısırsam diyorum.delikafaduldendelikafadulden.içimde kalmasın söyleyim dedim.kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim şekerim keşke yakın olsakta sevsek bebişleri öpsek koklasak ama malesef herbirimiz uzak yerlerdeyiz belki bebişler büyüdükten sonra toplanırız seninkide çok tatlı canım benim hiç çirkin bebişimiz yok maşallah hepsi çok tatlı çok şeker çok güzel

nurcum bencede elinden kaçırıcan adamı biliyosun etrfata olga çok kaparlar valla kız amann allah korusun isyan bayrağını çektiler valla yeter artık diyolar ama biz ne yapak yaramazlar durmuyoki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar naber? inşallah bütün bebişler usludur bugün,
Biz iyiyiz, uyuyor oğlum artık sarıp uyutuyorum daha kolay uyuyor maşallah

Bugün oğluşumun sevgilisi geldi, çok sevindik ,resim çektirdik beraber, Havva dünürüm koycak resimlerini, Zeynep prenses çook tatlı annesi gibi çok güzel gelinim maşallah

Geldikleri için teşekkür ediyoruz oğlumla a.s.

valla bizim kocayıda olgalar kapacak kızlar çocukların odasına attık damı yatak odasında kızlarımla yatıyorum sağıma birini soluma birini alıyorum eee kocayada yer kalmıyor doğal olarak bakalım nereye kadar sabredecek

cınsellık konusunda ben hepınızden sanslııyım herhalde :kedi:
bız bebek ne zaman uyursa :kedi: sızde öle yapın bebegı uyutun o uyurken . kocalara sahıp cıkmak lazım valla allah korusun . erkek mılletı gozu kayabılırrrrr ondan sonra ugras dur...
gıt o kadını bul sacını basını yol sonra bosanma davası felan hıc yormayalım kendımızı sırnaşık şey şaka yaptım tabii

alemsiniz kızlar bencede ihmal etmeyinkaydirigubbakcemile3hem ne diye atıyosunuz kocişlerinizi diğer odalara,yazık vallahi vallahi bebişleri nasıl alıştırırsanız öyle gider bebişlerle yatmayın derim ben

irem hn çok büyümüş maşallah.resimleriniz çok güzel canım.allah nazarlardan korusun.ya bende resim eklemek istiyorum ama olmuyo.internet hata veriyo
tşklerr
doğan büyüyor işte arzucum

slm millettt herkes ii miii
biz yarın 15.20 de urfa yolcusuyuzzzzzzzzzzzzzz
akşam 19.30 a urfadayız inşşş.
aktarmalı gtceğimiz içinnn
çokkk heycanlıyızzzzz iremimleee
babamızııı çok özlemştk çnküüü
:asigim: :asigim:

saadet cim ucakla gıdıceksın dımı ??
bnde yarın ızmıre gıdıyorum kendı arabamızla gıdıcez ıns sorunsuz gecer ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben her gün adamın eline yastıgı yorganı verip yolluyom oturma odasına..o da bir gün benim elime bavulumu verecek kapı dışına yollayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allah göstermesin..bugunden itibaren ilgi ve alakayı artırıyım en iyiysi..zemuszemus

evet canım ya ne güzel olurdu şöyle toplansak cümbür cemaat haziran annelerii..maşallah haziran bebişlerine hepsi de çok tatlılar dediğin gibi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…