2009 Haziran Anneleri!!

saadetçim şimdiden iyi yolculuklar sana ve minik ireme ..

kızlar benim bebişim hala başını tutamıyo ya 2 aylık olucak kucağımdayken kafasını geri atıyo oynatıyo ama daha kafasını tutama sağa sola döndürürken yada geriye atarken tutuyo ama normalde tutmuyo ne zaman tutucak yaa

canım şu anda kafasını kontrol edememesi normal daha erken..4 aylıkken tutmaya başlıyor benim bildiğim..

benimki dogdugu günden beri tutuyo kafasını dimdik masallah,acaba dik kafalı mı olcak benm cadımCADIARZUkaydirigubbakcemile3

benimki dogdugu günden beri tutuyo kafasını dimdik masallah,acaba dik kafalı mı olcak benm cadımCADIARZUkaydirigubbakcemile3

aynen cnm benim kızımda öyle meraklı meraklı bakıyo kafasını kaldırıp..

dik başlı oılacak heralde dediğin gibi...kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada sağlık ocağına gittik bugün kızım 48 günlük kilosu 4750

boyumuzda 58 cm olmuş..

büyümüş kızım sütüm yarıyor demekki

masallah canım kızına. biz en son 40 günlük gitmiştik dr o zaman 5600kg boyuda 61cm di masallah.... bakalım 27inde gidecegiz dr a kızım ne kadar büyümüş olacak:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
benimki de kafasını dik tutuyor ama kontrol edemiyor henüz..aniden yana ya da arkaya atabiliyor.

masallah canım kızına. biz en son 40 günlük gitmiştik dr o zaman 5600kg boyuda 61cm di masallah.... bakalım 27inde gidecegiz dr a kızım ne kadar büyümüş olacak:ecrin_bebek:

maşallah cnm bebeğinee
benim kızım 3200 dü doğduğunda kiloda werdi tabiki..
1 ay önce tartıldık 4100 geldi..
18 gündede 650 gr almış cnm..maşallah bunlara ya.. ben emziriyorum yaradı kızıma
bende 27 sinde gidicem aşılarımız war 2 aylık aşımız..
ebemize sordum ateş düşürücü veriyim mi die werme dedi bakalım ateş olacakmı
inşallah olmazz..

saadetçim , ecemcim iyi yolculuklar, inşallah bebişleriniz uslu durur

ayşecim leocum maşallah bebişlerinize

kızlar benim oğlum hiç yatmayı sevmiyor, hep kucakta , birtek uyurken yatıyor
çok fena kucağa alıştı, yoruluyorumda kilo aldıkça maşallah

masallah canım senin kızında iyi kilo almış. bende sadece emziriyorum Allahım hepimize bol bol sütler versin inş.

kızlar bişey sorcamm
ben kullanıcıı adımı değiştirmek istiorum..
yenidenmi üye olucamm. anlamadımki fisfisfis

masallah canım senin kızında iyi kilo almış. bende sadece emziriyorum Allahım hepimize bol bol sütler versin inş.

ewt cnm saol..

amin inş sütler bitmezz.

cnm bende bi süt wardı anlatamam uyuyamıyodum ağrıdan

sağmadan rahat edemiodumm..

ne olduysa eskisi gibi deill

yine war ama eskisi gibi deil zaten artık sağmıorumm..

bu arada sağdıklarımıda döktümmm amannnnn döktüğüm sütle bi çocuk daha büyürdü

dio annemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok fazlaydı gerçekten.

sağdığımı artık çiçeklerin dibine döküodummsırnaşık şeysırnaşık şey

çiçeklerde bayaa büyüdü bu aradaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka biyana inşallah sütlerimiz bitmez bizde emziririiz en azından 6 ay..

canım önceleri benimde öyleydi zamanla düzene giriyo.azaldıgını düşünme düzene girdiği için böyle

bir sey soracagım ..bebeklerin yatarken kafalarının altına yastık koymaya ne zaman başlanıyor..

canım 1 yaşna kadar yastık kullanmayın diyorlar ama benim bebeğimin burnu tıkanıyordu o yüzden kafası biraz yüksek olsun diye ince bi yastık koydum daha rahat uyuyor

selam güzel anneler yeni girebildim.bugün şekerkız(emel) e gittim ve AŞIKLAR buluştu

ZEYNEP & YUSUF KAYRA

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…