2009 Haziran Anneleri!!

bizde bugün kadın dogumcumuza gittik kntr le hayrat canım hiç acımadı alttan ultrasonla baktı smear aldı.ilişkiyi kolaylaştıracak fitil verdi ilişkiye girmeden önce koycakmışım canım acımıcakmış. dogumdan sonra çok ağrılı olurmuş ilişki.bakim kullanıyım faydalı olursa sizede öneririm kaydirigubbakcemile3

Canımm benim herzaman bekleriz
biz teşekkür ederiz geldiğiniz için, biraz büyüsün araba korkumuzu yenelim bizde geliriz
herkes bebeğini uyutmakla meşgul galiba kaydirigubbakcemile3

saadet cim ucakla gıdıceksın dımı ??
bnde yarın ızmıre gıdıyorum kendı arabamızla gıdıcez ıns sorunsuz gecer ya
evet cnm uçakla
urfaya otobüsle gidilmez valla iremleee :)))
inş sorunsuz atlatırızz cnmmmm akıllı olur bıdıklar

iyi yolculuklar simdiden ecem ve saadet..
ins iyi gecer yolculugunuzz
tşklerr özlemimmm inşşş
saadetçim şimdiden iyi yolculuklar sana ve minik ireme ..

tşklerr kzılarrrrrrr

günaydın fıstıklar
gtmeden bi bakım sizlere dedimmmm
ama kmsecikler yok
kibbb öptümmmmm urfada görüşş artıkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

günaydın kıslarr nasılsınız bakalım
saadet ewine dönüyomuşsun canım inş darısı başıma ii yolculuklar canım
kayrayla zeynebe kocaman bi maşallaah
çok tatlı çıkmışlar yerim onlarıı yaa
benim kızımın hiç arkadası yok kıskandık sizi :çok üzgünüm:
bugün itibariyle pamukçuk ve pişikten kurtuldu zehramda artık inş bidaha tekrarlamaz
bu arada artık çok az emiyo canı istemdimi asla memeyi veremiyorum bende çok üzülüyorum ama herkez ac olsa emer demek tok diyolar bende aç klacak die çok korkuyorum
sizin kuzuların emme düzeni nasıl kıslarr
bu arada herkese mutlu haftasonları diliyorumm öptük sizlerii

selam güzel anneler yeni girebildim.bugün şekerkız(emel) e gittim ve AŞIKLAR buluştu

ZEYNEP & YUSUF KAYRA

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
oyyoyy yesinler şunları ya.maşh tosncuklara.mşahh.. çok şekrlerr..

canım benim kızda 2 günden beri doğru dürüst emmiyor 2 dak emiyor bırakıyor zaten en uzun emmesi 10 dak o yüzden hemen acıkıyor öyle 20 25 dak emse 2 3 saat acıkmaz az emiyor hemen acıkıyor

Armağancım, binnurcum teşekkür ederiz oğlumla a.s.

kızlar napıyorsunuz, ben oğlumu yıkadım zor uyuttum biraz size bakıyım dedim
Binnurcum benimki tam tersi sürekli emmek istiyo, beni emzik olarak kullanıyo resmen , sağıpta biberonla vermeyi dene , ozaman kolay akıyo ya ağzına süt , içer belki , emmek zor geliyordur

kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum ,siz aldınızmı , ne tavsiye edersiniz?
bide ne zaman oturmaya başlıcaklar bilen varmı?
ilk çocuk olunca cahil oluyor insan CADIARZU

kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum ,siz aldınızmı , ne tavsiye edersiniz?
bide ne zaman oturmaya başlıcaklar bilen varmı?
ilk çocuk olunca cahil oluyor insan CADIARZU

canım, 10 gün önceki kontrolde ben dr'a sormuştum 6. ayda oturtmaya başlayabilirsin demişti..
mama sandalyesi almadım ben henüz ek gıdalara başlayınca bakarım diye düşünmüştüm, oyun halısı var oğlumun çok eğleniyor onunla..
gelişimi için önemliymiş emmekten fırsat bulursa oynuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…