2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim, Aylincim teşekkür ederiz oğlumun teyzoşları
Aylincim oyun halısı hangisi var sende , bende düşünüyorum almayı, mama sandalyesi için acele etmiyim ozaman

günaydınlaa.
kızlar yaa, çok tatlı çıkmış bebişler, bis de tanışmak istiyorus herkesle ama kısmet tabiii, istanbuldaki annelere duyrulur.
nidacım, mutlu mesut nice yıllara inşallah, saadetiniz daim olsun a.s.

nidacım
özlemcim
müminecim
aylincim
çok teşekkürler canlarım bebişleri buluşturduk sizde yapın çok güzel oluyo.
evt özlemcim benim kız nazlandı çevirdi başı uyudu.

Müminecim teşekkür ederiz sanada, tüm bebişlerimize maşallah
Keşke hepimiz buluşsak ne güzel olur
Dünür napıyorsun uyuttunmu gelinimi ?
benimkini hıçkırık tuttu birazcık daha emzireyim

merhaba kızlar umarım iyisinizdir hepiniz .Yorgun,bitik bir haldeyim ben doğrusu Çınarım tam bir lpg tankı çok zorlanıyor pırtlamak için uyuyamıyor uyutmuyor tabii devamlı emiyor siyam ikizim gibi memeye yapışık geziyor kenem :) emdikçe daha fazla zorlanıyor tabi fazla geliyor kusuyor sürekli bu sefer kucakçı oldu ne yapcağımı şaşırdım doğrusu. denemediğim şey kalmadı acı elma yağı,metsil,zinco,karnına ayaklarına masaj,rezeneyi kendim içiyorum çınara verdiğimde çıkarıyor ayaklarını karnına çekiyorum vallahi 25 kere pırtladığını bilirim.günde iki kere kaka yapıyor oda poposuyla oynıyarak oluyor kimi zamanda kendi yapıyor az deilmi iki kere? ama bezde boş yer kalmıyor:)
kilo alımı iyi maşallah3.400 gr doğmustu kilo kaybetti tabi hastaneden çıkınca şimdi 2 aylık olcaz nerdeyse 6.500 gr. drum çok iyi diyor maşallah
kızlar uzun oldu valla girmedim ya doğumdan beri nerdeyse biriktirmişim kusuruma bakmayın nolur.
gece çayları var bebeğine içiren varmı işe yarıyormu ki uyku için bide sap simplex gaz ilacına ıyı dıyorlar kullanan varmı cok sey kullandım ışe yarıyacaksa alayım dıyorum.

canım bende gazdan cok cektim denemedğim hiç bi ilaç kalmamıştı memlekete geldim burdaki doktorum debridatı önerdi ve gaz soorunumuz bitti
kaka yapması normal bence çünki benim kız 2 yada 3 günde bir çıkıyo doktor 5 gün çıkmazsa sorun vardır dedi
ben bi ara milupanın rezenesiyle gece çayını içrdim hiç bi faydasını olmadı
ama bu gz için herşeyi denedik her çocuga her ilaç fayda etmiyoo inş sizinde biran önce geçer canım

inşallah canım.çok doğru söylüyorsun kimine yarıyan kimine yaramıyor işte ek gıdalara başlayana kadar yapcak birşey yok diyor drum ozaman hafiflermiş bakalım artık ne olacak.en kısa zamanda bütün bebekler düzelir inşallah allah dermansız dert vermesin katlancaz artık napalım valla benimki 2 gün çıkmasa çatlar ayy:)) kıpkırmızı olup ağlamıyor anırıyor valla yavrum kıyamam ya onlar daha çok çekiyor eziyet

nidacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
hep içimde bi korku ya emmeyi bırakırsa biraz az emdimi tutuşuyorumm
beni bırakısa nparım biberon almıyo mama yemiyoo kızım sarılık olduğunda 90 cc mama az geliyodu 15 günlüktü öle yiyordu sonra doktorumuz kesti bende hiç vermedim şimdi deniyorum aç kalmasın biberonla mama veriim belki içer diye yokk agzına koyduğum anca çıldırıcasına aglıyoo inşallah beni bırakmazz
bişey daha sorucam hala gece uyandırıp emziriyormusunuzz kıslar??

nida tebrik ederim tatlım nice senelereee

simplexi ben kullanıyorum ,çokkk memnunum,
kaçak bir ilaç ve diğerlerine oranla pahalı ama değer

gece çayı uyku felan yapmıyor zaten sadece sakinlik ve rahatlama sağlamak için kullanılıyor

nidacım nice mutlu seneleri eşinle ve minik kuzunla (kuzularınla :) geçirmeni dilerim allah mutluluğunuzu bozmasın
a.s.

Teşekkür ederiz Nidacım,
nice mutlu yıllara eşinle kızınla beraber

nidacım mutlu yıllara eşinle ireminle ve dogacak olan çocuklarınla.

Tesekkür ederim sevgili arkadaslarim...
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

NıDACIM nice mutlu senelere,bir ömür inşallah.
BıNNURCUM ben artık kaldırmıyorum,bugün doktorumuzda kaldırma zaten dedi,yani onay alındı. Kendi acıkınca kalkıyor zaten, elini yeme sesine uyanıyorum ben. Tam gözü açılmadan yani tam olarak uyanmadan altını değiştirip emziriyorum. geç kalırsam cıngar çıkarıyo benim edepsiz.

Kızlar bugün doktora gittik. Rota aşımızı olduk.p.tesi de diğerlerini olucaz.
Alışveriş merkezlerine kesinlikle sokmamamı söledi. Mikrop kapma olasılığı çok yüksekmiş. Bol bol açık hava dedi.
Ayrca ben rezene çayı veriyodum bizimkine, arada bir de su.Doktor anne sütünden ve D vitamininden başka birşey kesinlikle verme dedi. Kendin iç, çocuğa geçer mantığında.
Bi de annemle dalga geçiyordum sütünü üşütme dedikçe. Doktor da onayladı süt üşümesi diye bişi varmış kızlar.Soğuk hiçbişi yeme-içme dedi.

Kizlar, benim kizim emzik almiyor ,nefret ediyor emzikten...Uykuya dalabilmek icin de meme istiyor ...Ne yapacagim ben emzige nasil alisir bu cocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…