merhaba kızlar bugün temzliğimi yaptım şimdi oturdum kızımın yanında görümcemin oğlu vardı baktı ona işlerimi yaptım ayy allahım nasıl duruyo onun yanında ben olsam kaç kere ağlamıştı şaşırdım valla hiç sesi çıkmadı
nidacım bal sürerek verebilirsin ben öyle yaptım yoksa çok zor canım bu arada nice mutlu senerlere bebeğinle ve bebeklerinle allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi
ayy yerim ben o yusufla zeynepi ben çok benzettim onları birbirlerine maşallah ya çokda yakışıyolar
merhaba kızlar bugün temzliğimi yaptım şimdi oturdum kızımın yanında görümcemin oğlu vardı baktı ona işlerimi yaptım ayy allahım nasıl duruyo onun yanında ben olsam kaç kere ağlamıştı şaşırdım valla hiç sesi çıkmadı
nidacım bal sürerek verebilirsin ben öyle yaptım yoksa çok zor canım bu arada nice mutlu senerlere bebeğinle ve bebeklerinle allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi
ayy yerim ben o yusufla zeynepi ben çok benzettim onları birbirlerine maşallah ya çokda yakışıyolar
sakın bal verme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynı nida ben dün itibariyle tam 7tane emzik denedim yok yok yok almıyor
ne denediysem olmadı
bıraktım artık napim
eylülde beni emerek uyuyor çoğu zaman yada sallanarak
emzik ilk haftalardan itibaren alıştırılıyor diye biliyorum canım. Ben aventin emziğini denedim en son, en çok onu beğendi benim kızım. Bu arada biberonuda aventinkini kullanıyorum, belki ona alışkın olduğu için emziğide almıştır.
Bu arada birşey sorayım, bebeğini tek başına yıkayan anneler nasıl nerede yıkıyorlar ve kulağına su kaçmasın diye ne yapıyorlar?
bende avent biberon ve emzik kullaniyorum..
emzigin ucu damaksiz olusundan sanirim alisti bizimkide..
ben tek yikiyorum canim.
kuvette yikamiyorum ben
bebeklerin icinde kendini anne karninda hissettiren bi kova almistim armin onu cok seviyor..onda yikiyorm..kuveti sevmedi..
sen kuvette yikiyorsan sol elinle bebegin boynunu destekleyecek sekilde
bebegin sol kol altindan tut diger elinlede uzerine su at..bana ebe boyle gostermisti
saol canım .dostlar sagolsunmerhaba kızlar nasılsınız?
havvacım başın sağ olsun canım....
müminecim aramıza hoş geldin bizim kızımızda kolik...
ama sab adlı gaz ilacını tavsiye ederim bize çok iyi geldi gayet rahat ona başladoğımızdan beri...
ben kullanıyorum canım evet bendede isilik oldu ama ben kullanmaya devam ettim.çünküçatlak kadar acıtmıyordu:))))) halada devam ediyorum gece gündüz kesintisiz ama yıkamaktan bıktımmafoldumbenkızlar kimler gögüs kalkkanı kullanıyodu? bana alerji yaptı etrafı kabardı hep( gece cıkarıyor muydunuz benim sütüm aktıgı için gecede takıyodum offfffffffffffff
saol canım benim.amin tatlım allah başka acı göstermesin ama mümkün deil tabi allah ömür verdikçe görücez malesef.allah evlat acısı tattırmasın kimseye. canım atayım mesaj bende kontör fakiriyim bu aralar yahu nerden çıktı bu hat degiştirme ne güzel konuşuyorduk uzuuuuuun uzuuuun fırsat buldukçaKızlarrr nasılsınız???minicikler nasıl? biz uyumuyoruz,sürekli oynamak ve dışarıyı seyretmek istiyoruz...
Havvacım kıyamam sana ... yengen yattıkça allah sizlere,ailesine ömür versin...seni arayamıyorumbiliosun hat değişti tüm nolar gitti bana tel ini mesajlarmısınn.....
canım bu zmanın parasıyla ne kadar ödeme yapıyormuş ben ödeyebilirim sanırım ayda 50 anlarsana birazkızlar bebekleriniz için özel sigorta yaptırdınızmı? eşim araştırmış, kep sigortası varmış , ayda 50 civarı yatırıyorsun , 18 yaşına gelince ona her ay ödeme yapılıyor
biz düşünüyoruz yaptırmayı
canım gördüm resimleri maşallah miniklereKızlar naber? inşallah bütün bebişler usludur bugün,
Biz iyiyiz, uyuyor oğlum artık sarıp uyutuyorum daha kolay uyuyor maşallah
Bugün oğluşumun sevgilisi geldi, çok sevindik ,resim çektirdik beraber, Havva dünürüm koycak resimlerini, Zeynep prenses çook tatlı annesi gibi çok güzel gelinim maşallah
Geldikleri için teşekkür ediyoruz oğlumla a.s.
canım ya merak ettimbak nasıl bi kova bu çekip koyarmısın resmini uygun oldugunda sana zahmet:))))))))))))))))bende avent biberon ve emzik kullaniyorum..
emzigin ucu damaksiz olusundan sanirim alisti bizimkide..
ben tek yikiyorum canim.
kuvette yikamiyorum ben
bebeklerin icinde kendini anne karninda hissettiren bi kova almistim armin onu cok seviyor..onda yikiyorm..kuveti sevmedi..
sen kuvette yikiyorsan sol elinle bebegin boynunu destekleyecek sekilde
bebegin sol kol altindan tut diger elinlede uzerine su at..bana ebe boyle gostermisti
meraba kızlar. biz de en çok aventin emziğini sevdik.çok emzikçi olmasa da uyumak istediğinde alyo kızım emziği.
biz ilk başta şekerli su kaynattık , ona batırıp vererek alıştırdık.
canım benim kzı uynamyor..bende saati kuruyorum gece 3 e ama ..emmiyorki.. sonra 5de kalkıyorum. o zaman biraz olsun emiyor...mama benimkide yemiyor.. sütümde iki gündür bay aaldı.. ne yapcamı şaşaırdım kaldım.. ne zaman zarzor mama yedirsem kusuyor.. mamayı değiştircem artık.. sanırsam bu mamayı sevmedi benimkinidacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
hep içimde bi korku ya emmeyi bırakırsa biraz az emdimi tutuşuyorumm
beni bırakısa nparım biberon almıyo mama yemiyoo kızım sarılık olduğunda 90 cc mama az geliyodu 15 günlüktü öle yiyordu sonra doktorumuz kesti bende hiç vermedim şimdi deniyorum aç kalmasın biberonla mama veriim belki içer diye yokk agzına koyduğum anca çıldırıcasına aglıyoo inşallah beni bırakmazz
bişey daha sorucam hala gece uyandırıp emziriyormusunuzz kıslar??
saol canımhavvcaım başınzısağolsun cnaım.. Allah geride kalanalra uzun ömürler versin..çok zor..
HAWACIM bu dedigim kova..daha once eklemistim kacirmissinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?