saol canım
canım kaçırmışım haklısın ama nasıl yıkanıyoki bunda kafasından aşagı sumu döküyosun tekrar anlatırsan sevinirim tatlım ya bide ne güldüm kendi kendime .özlem ya biz bu kadar anne karnında olduklarını hissettirmeye çalışıcaktık madem niye dogurdukki bunları kalsalardı içerde. aman iyiki çıkmışlar valla yoksa ne çok özlerdim ben oglumu
emzik ilk haftalardan itibaren alıştırılıyor diye biliyorum canım. Ben aventin emziğini denedim en son, en çok onu beğendi benim kızım. Bu arada biberonuda aventinkini kullanıyorum, belki ona alışkın olduğu için emziğide almıştır.
Bu arada birşey sorayım, bebeğini tek başına yıkayan anneler nasıl nerede yıkıyorlar ve kulağına su kaçmasın diye ne yapıyorlar?
arkadaslar, sehirler arası otobüsle yolculuk yapanınız var mı? bizim 6 saatlik bir yolculuk planımız var ama ben cekiniyorum, kızım uslu durur mu acaba diye? gece-gunduz ne önerirsiniz?
selam herkese.. arkadaşalr size birşey sorucm..sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeileri.. ben genelde 2 saatte bir.. bazı 15 bile oluyor. ama zor emiyor bebeğim.. haftaya 3 ayı dolcek.. dolu dolu 3 aylık olcak yani.. sizce sıkmı emziiriyorum..
selam herkese.. arkadaşalr size birşey sorucm..sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeileri.. ben genelde 2 saatte bir.. bazı 15 bile oluyor. ama zor emiyor bebeğim.. haftaya 3 ayı dolcek.. dolu dolu 3 aylık olcak yani.. sizce sıkmı emziiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?