2009 Haziran Anneleri!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim 9 ay olunca mecbur cikiyorlar...geri sokamayacagimiza gore bu kova idealkaydirigubbakcemile3
canim sol kolunun altindan tutuyorum boylece boynu kolumla destekleniyor..
zaten boynuna kadar su doluyor..
kafasinada 1 defa sampuan surup geriye dogru kopugunu akitiyorummm..
bunun icine girince cok mutlu oluyo gercektenn basliyor ayaklari,kollari cirpmayaa:1hug:

bize belinden aşagısını sıcak suda tutun demişti doktor popo çatlagı için bende kovayı bi güzel doldurup aldım halının üstüne soktum beline kadar kovaya
ama doktor kovenın içinde zıplayıp suyun yarısının yere dökülecegini söylemeginden evin içni yıkamıştım bi güzel
kızlar popo diyince aklıma geldi
biz bugün doktora gittik popo çatlagımız geçmişçok şükür dizanteridende eser kalmamış onuda def etmişiz.rota aşımızıda olduk.5 li karmamızıda perşembe günü olmuştuk zatin.
6,450 kilo olmuş oglum.15 günde800 gr almış.doktor çok iyi dedi
bu arada doktora kayınvaldemle gittik
takıntılıydı ya kendileri sütün yermemesi knusuna sürekli acaba sütünmü yetmiyor diyip duruyodu
doktorada dedi aynı şeyi
doktorda bakın ne diyorum 15 günde 850 gram almış .bebegin 1 ayda alması gereken kiloyu 15 günde almışbidaha bunu konuşmayalım lütfen allahın gücüne gider dedi. bi mutlu oldumki sormayın gitsin
kendisi emzirememiş ya çocuklarını ölüyo fesatlıgından. allahım ya çok mutlı oldum.onlar çocugunsa buda torunun niye fesatlanıyosunki. ama bundan bile kendine pay çıkardı kadın ya.aman işte çok rahatmışım ben mamayla çocuk büyütmek çok zormuş o neler çekmiş gece kalkıp mama hazırlamak çok zormuş. allahtan ben bunlarla ugraşmıyormuşum falan filan.işte böyle kızlar .destan yazdım ya durduk yere ama rahatladım valla siz çok saolun emi
ta

bide aventi alalım bari
offf içimedaral geldi heryer emzik

aslında çok ta vermek istemiyorum ya,kararsızım

hem sürekli oraya buraya sürülebilir sonra ağzına alabilir
hemde bıraktırması en az alıştırması kadar zormuş hatta daha zor

he bide dişleri çıkmaya başlayınca diş ve damak yapısını bozabiliyormuş

acaba kendi rahatımı düşünmesemde hiç alıştırmasammı

ya çok kararsızım

bende kızımı kendim yıkıyorum
ben küvetin içine yatırıyorum başının altına hafif bir yastık koyuyorum
sonra küvetin içine su dolduruyorum yastığın yüksekliği kadar,
yani kafası dışarda vücudu suyun içinde kalıyor
kafasını yıkıyorum ,vucudunu yıkorum en son çıkarıp duru suyla vucuduna ve başına son kez su döküp çıkarıyorum

sedacım biz onu denedik pek sevmedi benim bebiş.
valla emzik gerçekten rahatlık ama zaten bebiş zoorla alışınca öyle çok da emzik hastası olmuyo, keşke benim kız da ağladığında ağzına emzik verilince sussa, ancak kendi isterse alıyo

arkadaşlar günaydın.ya şu fotoları nasıl koyuyorsunuz bi türlü beceremiyorum.biri bana yardım etsin kızımın fotoğrafını koyucamda..:1no2:

günaydın kızlaar.
sedacım, damla uçlu emzik diye geçiyo.
annemle konuştum denize gidiyolarmış, canım çok deniz çekti yaa, ama denizi geçtim, dışarı çıkması bile zor bebişlerle, uyanınca geri uyutma derdinden çıkamıyoruz (
inş. seneye bebişlerle gideriz artıkın

Kızlar iii pazarlar...geçmişe bakamadım...inşallah tüm bebişler ve annişler iiidir...biz hazırlanıyoruz,birazdan yazlığa gidicez...sonunda :) 1 haftaya yakın yokuz..bizi merak etmeyin...hepinizi kocaman öpüyoruz....

arkadaslar, sehirler arası otobüsle yolculuk yapanınız var mı? bizim 6 saatlik bir yolculuk planımız var ama ben cekiniyorum, kızım uslu durur mu acaba diye? gece-gunduz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
arkadaslar, sehirler arası otobüsle yolculuk yapanınız var mı? bizim 6 saatlik bir yolculuk planımız var ama ben cekiniyorum, kızım uslu durur mu acaba diye? gece-gunduz ne önerirsiniz?

canım en iyi sen bilirsin.mesela bebeğin arabada uyuyorsa problem olmaz uyuya uyuya yol biter.
biz uzun yolculuk yapmadık ama 1,2 saatliğine arabayla biyere gittiğimizde hep uyuyordu.eğer geceleri uyumaya alıştıysa bence gece git karnını doyurursun hep uyur.sorun olmaz sanırım.iyi yolculuklar size...:teytey:

valla canım ben 1.5-2 saatlik yola çıkacakken bile stres yapıyorum..sadece bir kez 2 saatlik yola çıktık.tabi o zaman bebeğim 1 aylıktı.şimdi olsa belki rahat giderdik.neyse tüm yol burnumdan geldi..birde üstüne başına kakasını da yaptı..değiştirmeye fırsat olmadı uzunca bir süre..arabada eşimin arkadaşı da vardı ..elin adamının yanında emziremedim de..bebişim açlıktan bayılacaktı..sürekli huzursuzdu..her bebek bir değil..sakin bir bebekse yolculukta da sorun yaşamazsın..

merhaba canlarımm nasılsınız bebişlerimiz nasıl pek bi durgunuz bu ara bebişlerden vakit bulamıyoruz galiba bizde bugün nisanın arkadaşının doğum gününe gittik kızım şimdiden arkadaş edindikaydirigubbakcemile3 çok sevdiler kucaklarda gezdi valla çok güzel bi doğum günüydü heveslendiriyo insanı böyle günler hemencik büyüsede bende yapsam diyosun kızım maşallah çok usluydu şaşırdım vallahi normalde hiçbi yerde durmuyo orda durdu bebeklerin işleri hiç belli olmuyo yahu

hülyacım maşallah kızına, bebişer kalabalığı çok seviyolar, benim kızım da öyle bayılıyo kalabalığa.yalnız uyku vakti geldi mi gürültüden uyuyamıyo, o zaman kopuyo ipler :))

yaa kızlar, 2008 haziran annelerine baktım, hepsi depresyonda, gözüm korktu vallaa(bizim topik durgun olunca diğer topikleri geziyos napalım)

selam herkese.. arkadaşalr size birşey sorucm..sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeileri.. ben genelde 2 saatte bir.. bazı 15 bile oluyor. ama zor emiyor bebeğim.. haftaya 3 ayı dolcek.. dolu dolu 3 aylık olcak yani.. sizce sıkmı emziiriyorum..

cnm bende 2 saatte bir emziriyorum..
bazen 1 1.5 olduğu oluyor.

bu arada maşallah bebeğine 3 aylık olmuş

Son düzenleme:

canım 3 ayı dolacaksa bence sık . benim minnoşda iki saate bir emiyordu. Ama artık 2 ayımız doldu, 3 saate çıkarmaya çalışıyorum yavaş yavaş. Doktorumun tavsiyesi de bu yönde oldu. Hele ki iki saatten önce kesinlikle emzirmemi sölemişti. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…