leo, doğum günün kutlu olsun cnm.ayrıyetten eşine de tebrikler.
inş. eşin ve bebişinle birlikte nice güzel seneler yaşayın alkisalkisalkis a.s.
cnm bende 2 saatte bir emziriyorum..
bazen 1 1.5 olduğu oluyor.
bu arada maşallah bebeğine 3 aylık olmuş
canım 3 ayı dolacaksa bence sık . benim minnoşda iki saate bir emiyordu. Ama artık 2 ayımız doldu, 3 saate çıkarmaya çalışıyorum yavaş yavaş. Doktorumun tavsiyesi de bu yönde oldu. Hele ki iki saatten önce kesinlikle emzirmemi sölemişti.lmaz:
hoşgelmişsin semoşum.. maşh çato beyimize.. bende artık 3 saeette bir emzircem.. zaten sütümde yetmiyor o zamanlar.. birde onu deneyelim bakalım..annelik zor işte edelim dimi. ben ayakta pek sallamıyorum..çok şükür gazsız birbebek.. yoksa yanmıştık he.. gazlı çocukda zordur.. Allah yardım etisn..bende mama almıştım ama sevmedi benim kız mamayı.. kuıstu ne zaman versem.. aman siz iyi olunda canım.. ama arada gel özletme kendimi..selamlar herkeseeeee
valla oğlumdan fırsat bulupda size bakamıyorum çok özlüyorum sizi
emelcim sık emzirdiğin için uyumaz hemde doymaz
en az 2.5 saat aara olması lazımmış dr um öle söledi gerçektende öle emzirince uyuyo biraz çağatay
gündüz hiç uyumazdı hem de dahahızlı kilo alıyolar
sinirli olmuyolar
sende dene başta biraz zor oluyo ama alışır 1 haftaya biraz ağlar sıkıntı yapar ama sen rahat edersin yusuf kayra da daha mutlu olurrr hem öle süt mü yeter sık sık emzirmeye 2.5 saatte bir yenileniyo süttt aklınızda olsunn
biz resmen yapışık ikiz gibi olduk geceleri ayağımda uyuyor kuduruğum ben de oturur pozisyonda uyuyorum
ama alıştık birbirimizeee
gazlar devam ama kolik azaldı sanki
arada sütüm yetmediğinde mama veriyorum 2 3 günde 1
kabızlık var 5 6 gün yapmıyo fitille yapıyo bende artık bekletmicem 3ncü gün vercem fitili
çünkü 4ncü günden sonra emerken mızmızlanıyo sıkıntı yapıyo
resim eklemeyi çok istiyorum ama anında nazar değiyo benim bile değerken kıyıp ekleyemiyorumm
hoşgelmişsin semoşum.. maşh çato beyimize.. bende artık 3 saeette bir emzircem.. zaten sütümde yetmiyor o zamanlar.. birde onu deneyelim bakalım..annelik zor işte edelim dimi. ben ayakta pek sallamıyorum..çok şükür gazsız birbebek.. yoksa yanmıştık he.. gazlı çocukda zordur.. Allah yardım etisn..bende mama almıştım ama sevmedi benim kız mamayı.. kuıstu ne zaman versem.. aman siz iyi olunda canım.. ama arada gel özletme kendimi..
semacım çok üzülüyorum çağatay için 5 gün kakasını yapmazsa tabii ki huysuzlanır bebiş yazık ya. keşke bi çresi olsa.. inşallah biranönce düzene girer.. sütün içinde bol su içiyosun di mi, bi süt bi mama belkide o bozuyordur çağatayın düzenini.
bol sütlü günler diliyorum sana canım, tabii hepimize..
bu arada teyzelerinin nazarı değer mi hiç pamuğuna aksine biz ona sevgi dolu bakıyoruz daha fazla huzur göndeririz bebeğine canımcım...
özge, bizim dr rotairüs aşısını ağızdan karma aşısını bacağından yaptı, 1 hafta sonrada sağlık ocağında verem aşısı yapıldı ama biz gün takibi yapmadık. şu kadar gün sonra olucak falan denmedi bize. acaba aşıların markasından mı farkediyor bunlar.
gçmişi çok okuyamadım, herksi çok öpüyoruuumm..
bebişlerimizi miiis gibi kokluyoruuumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?