2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bugün sabah uyuyoruz zil çaldı bi baktım elinde kırmızı güllerle bi adam ..
alla alla hayal mi ne. gece yağmur hanıma kalk yat kalk yat kafayı yedim dedim heralde kaydirigubbakcemile3
şaşırdım tabii neyse aldım çiçeği..
eşimden bir not doğum günümü kutlayan bir yazı yazmışş opuyorumnanaktan
gözlerim doldu walla çok sewindimm..
hemen eşimin yanına gittim öptüm teşekkür ettim..
unutmadığıı için..opuyorumnanaktan
1 sene daha yaşlandık.umarım sewdiklerimizle bir ömür boyu huzurlu mutlu oluruz..
allah herkesin gönlüne göre wersin inş...

leo, doğum günün kutlu olsun cnm.ayrıyetten eşine de tebrikler.
inş. eşin ve bebişinle birlikte nice güzel seneler yaşayın alkisalkisalkis a.s.

cnm bende 2 saatte bir emziriyorum..
bazen 1 1.5 olduğu oluyor.

bu arada maşallah bebeğine 3 aylık olmuş

sağol canım evet 3 aylık oluyoruz artık.. haftaya inş..artık gülücükler ağular başladı:))

öylemi.. tamam o zaman canım.. bende öyle yapayım.. demekki ondan bazı zor alıyor memeyi(zorluyorum resmen.bende 3 e çıkarayım .. teşkler canım..
bu arada leocum nice nice yıllara ailenle tüm sevdiklerinle cnaım.. eşinde çok güzel bir jest yapmış sana.. tebrik ederim:))

merhaba arkadaşlar , nasılsınız, herkes iyidir umarım
bende oğlumu uyuttum geldim :) iyice alıştı kollarını sarmadan uyumuyo artık , birde oyun zannediyor ben battaniyeye sarıyorum gülüyor ellerini çıkarmaya çalışıyor kuzum kaydirigubbakcemile3 , bir saat uyusa keşke , gündüz uykumuz pek yok

ben sık emziriyorum saatte bir bile olduğu oluyor, gündüz pek uyumadığı için sık sık emmek istiyor, doktorda saat vermedi sık sık emzir dedi , yanlışmı yapıyorum acaba fisfisfis
öpüyorum mis kokulu bütün bebişleri Şeniz

günaydın kızlar,
nidacım senin bebişin gaz sancıları ne alemde, bizim bi gün iyi bi ün kötü moduna geçti(bu gün kötü günümüzdeyiz ()
kimyon da pek fayda etmedi sanırım

canım ben hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum, başka hiç gaz ilacı vermiyorum pek gaz sorunumuz kalmadı, maşallah kendi kendine bile çıkarıyor gazını

selamlar herkeseeeee
valla oğlumdan fırsat bulupda size bakamıyorum çok özlüyorum sizi
emelcim sık emzirdiğin için uyumaz hemde doymaz
en az 2.5 saat aara olması lazımmış dr um öle söledi gerçektende öle emzirince uyuyo biraz çağatay
gündüz hiç uyumazdı hem de dahahızlı kilo alıyolar
sinirli olmuyolar
sende dene başta biraz zor oluyo ama alışır 1 haftaya biraz ağlar sıkıntı yapar ama sen rahat edersin yusuf kayra da daha mutlu olurrr hem öle süt mü yeter sık sık emzirmeye 2.5 saatte bir yenileniyo süttt aklınızda olsunn

biz resmen yapışık ikiz gibi olduk geceleri ayağımda uyuyor kuduruğum ben de oturur pozisyonda uyuyorum
ama alıştık birbirimizeee
gazlar devam ama kolik azaldı sanki
arada sütüm yetmediğinde mama veriyorum 2 3 günde 1
kabızlık var 5 6 gün yapmıyo fitille yapıyo bende artık bekletmicem 3ncü gün vercem fitili
çünkü 4ncü günden sonra emerken mızmızlanıyo sıkıntı yapıyo
resim eklemeyi çok istiyorum ama anında nazar değiyo benim bile değerken kıyıp ekleyemiyorumm

Kızlar aman dikkat edin.
C.tesi günü doktor rota aşısını vurdu. özellikle de sordum,p.tesi günü diğer aşıları var herhangi bir sorun olmaz dimi diye. Hiçbir sorun olmaz dedi. Bugün aşılarını vurdurmaya gittim sağlık ocağına, aşıları vurmadılar. Rota aşısı da canlı aşıymış arada ya 4 hafta olması lazımmış ya da aynı gün vurulması gerekiyormuş.
Tüm sinirlerim alt üst oldu, doktor resmen yanlış yönlendirdi bizi. Kızımın bütün aşı takvimi değişicek şimdi. Doktorun ismi Hüseyin ıngöl kızlar aman diyim. uzak durun. Aradım telefonla 3 hafta sonra vurdurun aşıları o zaman diyor. Deliricem ya.

hoşgelmişsin semoşum.. maşh çato beyimize.. bende artık 3 saeette bir emzircem.. zaten sütümde yetmiyor o zamanlar.. birde onu deneyelim bakalım..annelik zor işte edelim dimi. ben ayakta pek sallamıyorum..çok şükür gazsız birbebek.. yoksa yanmıştık he.. gazlı çocukda zordur.. Allah yardım etisn..bende mama almıştım ama sevmedi benim kız mamayı.. kuıstu ne zaman versem.. aman siz iyi olunda canım.. ama arada gel özletme kendimi..

hogeldin semoş, kabızlık için colinox damlayı önerdi bize drmuz.
içinde metsilin etken maddesi ile birlikte probiyotik bakteri de var.bilgin olsun cnm.
ben de derece ile uyarıyodum ama drmuz yasakladı bizee

semacım çok üzülüyorum çağatay için 5 gün kakasını yapmazsa tabii ki huysuzlanır bebiş yazık ya. keşke bi çresi olsa.. inşallah biranönce düzene girer.. sütün içinde bol su içiyosun di mi, bi süt bi mama belkide o bozuyordur çağatayın düzenini.
bol sütlü günler diliyorum sana canım, tabii hepimize..
bu arada teyzelerinin nazarı değer mi hiç pamuğuna aksine biz ona sevgi dolu bakıyoruz daha fazla huzur göndeririz bebeğine canımcım...

özge, bizim dr rotairüs aşısını ağızdan karma aşısını bacağından yaptı, 1 hafta sonrada sağlık ocağında verem aşısı yapıldı ama biz gün takibi yapmadık. şu kadar gün sonra olucak falan denmedi bize. acaba aşıların markasından mı farkediyor bunlar.

gçmişi çok okuyamadım, herksi çok öpüyoruuumm..
bebişlerimizi miiis gibi kokluyoruuumm...

armycim süt bebek emmidikçe geliyo biliyosun tatlım, sen emziir sana azalmış gibi gelir ama azalmaz canım..

Canım gerçekten mi , bizimle aynı durum. Ama bizim sağlık ocağı yapmadı aşısını. Kafam karıştı iyice doktorda ısrarla sorun olmaz diyor, sağlık ocağı da vurmam diyor. Pnömokok da mı veremle aynı gün vuruldu canım. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…