Canım gerçekten mi , bizimle aynı durum. Ama bizim sağlık ocağı yapmadı aşısını. Kafam karıştı iyice doktorda ısrarla sorun olmaz diyor, sağlık ocağı da vurmam diyor. Pnömokok da mı veremle aynı gün vuruldu canım. :uhm:
bizde bugün kadın dogumcumuza gittik kntr le hayrat canım hiç acımadı alttan ultrasonla baktı smear aldı.ilişkiyi kolaylaştıracak fitil verdi ilişkiye girmeden önce koycakmışım canım acımıcakmış. dogumdan sonra çok ağrılı olurmuş ilişki.bakim kullanıyım faydalı olursa sizede öneririm kaydirigubbakcemile3
canlarım benim yaaa napıyonuz bakimm kimsecikler yok ama olsun ay ben hiç giremiyorum artık nekadarda girim desem sadece açıp 1-2dakika bakabiliyorum size geri kapatıyorum mecburen ihsoş bey yüzünden biz hala adanadayız oğlişin dudak ameliyatını bekliyoruz geçen hafta babamız geldi iyi bir estetik cerrah bulduk ameliyatı yaptırcaktık ama 3.ayını beklememiz lazım dedi sonuçta anestezi verilcek çocuk biraz kendine gelsin dedi oooff oofff düşündükçe strese giriyorum ameliyat sonrası bakım çok zor olcak benim için ellerini sarmak gerekiyomuş dudağını ellemesin diye nasıl emzircem nasıl mama vercem bilmiyorum Allahım inşallah sağsalim biran önce atlatırız bu durumuda yaaa kızlar dua edin oldumu hızlı iyileşsin minikkuşumun pıtırcık dudağıııı:Saruboceq:
canlarım benim yaaa napıyonuz bakimm kimsecikler yok ama olsun ay ben hiç giremiyorum artık nekadarda girim desem sadece açıp 1-2dakika bakabiliyorum size geri kapatıyorum mecburen ihsoş bey yüzünden biz hala adanadayız oğlişin dudak ameliyatını bekliyoruz geçen hafta babamız geldi iyi bir estetik cerrah bulduk ameliyatı yaptırcaktık ama 3.ayını beklememiz lazım dedi sonuçta anestezi verilcek çocuk biraz kendine gelsin dedi oooff oofff düşündükçe strese giriyorum ameliyat sonrası bakım çok zor olcak benim için ellerini sarmak gerekiyomuş dudağını ellemesin diye nasıl emzircem nasıl mama vercem bilmiyorum Allahım inşallah sağsalim biran önce atlatırız bu durumuda yaaa kızlar dua edin oldumu hızlı iyileşsin minikkuşumun pıtırcık dudağıııı:Saruboceq:
canım bebeğinin dudağına ne olduki benim bebeğimin kulağındada et ben var 2 tane.dr a göstermeyede korkuyorum.ince uzun acaba bende göstersemmi büyüyor benler...
canım iyişallah ameliyatı ii gecer cabucak iyilesir canımmm
didocum geçmiş olsun tekrar, inş. çabucak amel.nı olur ve hemen iğileşir bebişin.Alhacım sana da geçmiş olsun, bizde de var kabızlık ama colinox isimli damladan biraz fayda gördük biz, istersen bi sor doktoruna
canim h.geldin..canlarım benim yaaa napıyonuz bakimm kimsecikler yok ama olsun ay ben hiç giremiyorum artık nekadarda girim desem sadece açıp 1-2dakika bakabiliyorum size geri kapatıyorum mecburen ihsoş bey yüzünden biz hala adanadayız oğlişin dudak ameliyatını bekliyoruz geçen hafta babamız geldi iyi bir estetik cerrah bulduk ameliyatı yaptırcaktık ama 3.ayını beklememiz lazım dedi sonuçta anestezi verilcek çocuk biraz kendine gelsin dedi oooff oofff düşündükçe strese giriyorum ameliyat sonrası bakım çok zor olcak benim için ellerini sarmak gerekiyomuş dudağını ellemesin diye nasıl emzircem nasıl mama vercem bilmiyorum Allahım inşallah sağsalim biran önce atlatırız bu durumuda yaaa kızlar dua edin oldumu hızlı iyileşsin minikkuşumun pıtırcık dudağıııı:Saruboceq:
slm kızllar gırmeyelı uzun zaman oldu tam dayaklıgım bılıyorum...ama teker teker gelın heee :)
yazamasamda takıp ettıp hep sızı masallah meleklerımıze rabbım korusun hepsını ...
didosum merak etme canım rabbım bır kolaylıgını verır sana küçük meleğimizn canı cok yanmaz ınsallah.
bu arada sızın kuzucuklardada kabıslık varmı kızlar ?benımkı 4-5 gun sonra yapıyor 8 gunde ıkı sefer yaptı mınık kusum oda fitille tabı.
dr aradım getır bagırsaklarına bakalım dedı usgde bakacak.mama vermıyorum nedn böyle olsunkı dedı.ooff offf daha neler görecez kımbılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?