2009 Haziran Anneleri!!

Semoşum sağol canım, bir deniyim bakalım alışacakmı
bende nazar olur diye korkuyorum ondan koymuyorum resimlerini, kimse kötü gözle bakmaz ama sevgi nazarıda değermiş öyle diyorlar
bizim sağık ocağında karma, pnömakok, verem aşıları yapıldı ertesi gün doktoru rota aşısını yaptı
sakıncalımıymış bu şekilde anlamadım ben ?

selam kızlar,
tosbamı uyuttum bi bakayım sizlere dedi.
ay ne zormuş anne olmak ya ben şimdiden yoruldum.
ahmet sayesinde yapmam dediğim bi çok şeyi yaptım yanimafoldumben
sabaha karşı yorgunluktan ölüyorum yatağa alıp yattığım yerde emzirmeye başladım. Ben uyuyorum o emiyo arada uyanıyorum resmen meme ile oynuyo. Alıyım ağzından diyorum almaya çalışıyo. Resmen yarım saatten fazla öle yatıyorum o da sözde emiyo.
bu arada kabız oldu hiç kaka yapmadığı olmamıştı şimdiye kadar, iki gündür hiç bi şey yapmadı sürekli gaz yapıyo bakıyorum bi icraat yok. Ne yapsam bilmiyorum, Allahtan yarın doktor kontrolümüz var.
Hepinizi özledim valla yazamıyorum ama sıkı bi şekilde geçmişi okuyorum:lepi:

bende tek başıma bebegimi yıkıyorum hemde 20 günlüktü o zmandan beri:))hep birilerini beklemek çok zor biraz cesaretle hallettim o işi...ya kızlar benim bebişin kakası eskisi gibi sulu deil daha katı acaba normalmi ve günde 3 kez yapıyo yani kabız deil ama katı biraz

pnömokok aşısı 3. ay kontrolunde yapılacak tatlım, hastane çıkışında verilen aşı takviminde öyle yazıyo..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10614

işte resimlerimizzzz
inşallah daha uzun süre kalıp dedikodu yapcağımız günlerde gelicek
herkesi öptüm yorumlarınızı yazın resimelre

canım fitilin adını bana özelden atarsan sevinirim..:kedi:

canlarım benim yaaa napıyonuz bakimm kimsecikler yok ama olsun ay ben hiç giremiyorum artık nekadarda girim desem sadece açıp 1-2dakika bakabiliyorum size geri kapatıyorum mecburen ihsoş bey yüzünden biz hala adanadayız oğlişin dudak ameliyatını bekliyoruz geçen hafta babamız geldi iyi bir estetik cerrah bulduk ameliyatı yaptırcaktık ama 3.ayını beklememiz lazım dedi sonuçta anestezi verilcek çocuk biraz kendine gelsin dedi oooff oofff düşündükçe strese giriyorum ameliyat sonrası bakım çok zor olcak benim için ellerini sarmak gerekiyomuş dudağını ellemesin diye nasıl emzircem nasıl mama vercem bilmiyorum Allahım inşallah sağsalim biran önce atlatırız bu durumuda yaaa kızlar dua edin oldumu hızlı iyileşsin minikkuşumun pıtırcık dudağıııı:Saruboceq:

canım bebeğinin dudağına ne olduki benim bebeğimin kulağındada et ben var 2 tane.dr a göstermeyede korkuyorum.ince uzun acaba bende göstersemmi büyüyor benler...

canım iyişallah ameliyatı ii gecer cabucak iyilesir canımmm

canım bebeğinin dudağına ne olduki benim bebeğimin kulağındada et ben var 2 tane.dr a göstermeyede korkuyorum.ince uzun acaba bende göstersemmi büyüyor benler...

canım iyişallah ameliyatı ii gecer cabucak iyilesir canımmm

sağolun kızlar bizim ihsoşun dudağı doğuştan yarık gülünce ikiye ayrılıyor Allahtan yarık damak değil Allahım korumuş meleğimi ilerde sosyelleşmesi zor olur mecburen yaptırmak zorundayız biz ayşecim ama sizinkini bilemiyorum ne boyutta olduğunu bence göster sen yinede

slm kızllar gırmeyelı uzun zaman oldu tam dayaklıgım bılıyorum...ama teker teker gelın heee :)
yazamasamda takıp ettıp hep sızı masallah meleklerımıze rabbım korusun hepsını ...
didosum merak etme canım rabbım bır kolaylıgını verır sana küçük meleğimizn canı cok yanmaz ınsallah.
bu arada sızın kuzucuklardada kabıslık varmı kızlar ?benımkı 4-5 gun sonra yapıyor 8 gunde ıkı sefer yaptı mınık kusum oda fitille tabı.
dr aradım getır bagırsaklarına bakalım dedı usgde bakacak.mama vermıyorum nedn böyle olsunkı dedı.ooff offf daha neler görecez kımbılır...

didocum geçmiş olsun tekrar, inş. çabucak amel.nı olur ve hemen iğileşir bebişin.Alhacım sana da geçmiş olsun, bizde de var kabızlık ama colinox isimli damladan biraz fayda gördük biz, istersen bi sor doktoruna

sagol canım yaa carsamba gunu kontrolümüz var bır sorayım bakalım.bagırsakta tembellık yapıyo bu sefer kronık kabızlıga döner dıye korkuyorum.

canim h.geldin..
allah yardimcisi olsun ihsosun..
kolaylikla atlatirsiniz ins

sende h.geldin alhann...o prenses ne kadar guzel masallah bayildimmm
allah nazarlardan saklasinn bayildim kizinaaa..masallah

zezecim armin bebegınde masallahı var istersen kızımı verebılırım senden ıyı dünür mü bulucam :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…