2009 Haziran Anneleri!!

canim h.geldin..
allah yardimcisi olsun ihsosun..
kolaylikla atlatirsiniz ins

sende h.geldin alhann...o prenses ne kadar guzel masallah bayildimmm
allah nazarlardan saklasinn bayildim kizinaaa..masallah

sağolun kızlar teşekkürler hepinize inşallah çabucak atlatırız bu arada bizim ihsoşta kabızdı zeytin yağıyla düzeldi maşallah tavsiye ederim doktorda önerdi poposuyla çok uğraşma ağızdan ver dedi

canım bende öyle yapayım o zaman gunde ne kadar verdın zeytın yagını?
tatlışım doktor bir tatlı kaşığı dedi ama ben çaykaşığıyla verdim nolur nolmaz diye hemen üstünede emzirdim midesi bulanmasın diye yada mamasınada karıştırabilirsin ama geçince bıraktım hemen çünkü baya bir cıvıklaşmıştı
didemcim dualarımız seninle işallah çabuk iyileşir.

sağolasın canım benim inşalaah yaa

neyse kızlar ben kaçtım şimdilik ihsoş delisi durmuyooooo kucak istiyo beyfendi gönlünü yapim bare hadi inşallah en yakın zamanda tekrar girebilirim tatlışlaayyyyy öpüldünüzzz

neyse kızlar ben kaçtım şimdilik ihsoş delisi durmuyooooo kucak istiyo beyfendi gönlünü yapim bare hadi inşallah en yakın zamanda tekrar girebilirim tatlışlaayyyyy öpüldünüzzz

tamam canım ihsoşuda öp bizim için annesıı :)))
babalarının gönlünü yap bebelerın gönlünü yap bizimkılerı kım yapacak :)))

didem canım çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme olsun herşey daha ii olcak ihsoş bunuda atlatırr güçlü erkek o..
alhan canım benimkide 3 günde 1 yapıyo doktora sordum sütün yarıyo o yüsden dedi bende mama vermiyorum sadece anne sütü eger 1 hafta yapmazsa o zaman sorun vardır dedii
ee daha nasılsınız bakalım biraz geçmişi okuyalım neler olmuş bakallım

insallah yaradıgı için yapmıyordur canım yaa aman sankı o yapınca ben rahatlıyorum aklımda elif simayın kakası ahh annelık ahhhhh

vereliniortakvereliniortak
kizllarrr oglumu sozledim :teytey:
artik sahiplidir duyurulurrrr:içelim:

ay alemsin canım ne güldürdün benı.bu aksam babasına gösterem damadımızı :)))
bu kızı nasıl verecez deyıp duruyodu .onu büyük bir yükten kurtardım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…