slm kızllar gırmeyelı uzun zaman oldu tam dayaklıgım bılıyorum...ama teker teker gelın heee :)
yazamasamda takıp ettıp hep sızı masallah meleklerımıze rabbım korusun hepsını ...
didosum merak etme canım rabbım bır kolaylıgını verır sana küçük meleğimizn canı cok yanmaz ınsallah.
bu arada sızın kuzucuklardada kabıslık varmı kızlar ?benımkı 4-5 gun sonra yapıyor 8 gunde ıkı sefer yaptı mınık kusum oda fitille tabı.
dr aradım getır bagırsaklarına bakalım dedı usgde bakacak.mama vermıyorum nedn böyle olsunkı dedı.ooff offf daha neler görecez kımbılır...
didocum geçmiş olsun tekrar, inş. çabucak amel.nı olur ve hemen iğileşir bebişin.Alhacım sana da geçmiş olsun, bizde de var kabızlık ama colinox isimli damladan biraz fayda gördük biz, istersen bi sor doktoruna
canim h.geldin..
allah yardimcisi olsun ihsosun..
kolaylikla atlatirsiniz ins
sende h.geldin alhann...o prenses ne kadar guzel masallah bayildimmm
allah nazarlardan saklasinn bayildim kizinaaa..masallah
tatlışım doktor bir tatlı kaşığı dedi ama ben çaykaşığıyla verdim nolur nolmaz diye hemen üstünede emzirdim midesi bulanmasın diye yada mamasınada karıştırabilirsin ama geçince bıraktım hemen çünkü baya bir cıvıklaşmıştıcanım bende öyle yapayım o zaman gunde ne kadar verdın zeytın yagını?
didemcim dualarımız seninle işallah çabuk iyileşir.
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik ihsoş delisi durmuyooooo kucak istiyo beyfendi gönlünü yapim bare hadi inşallah en yakın zamanda tekrar girebilirim tatlışlaayyyyy öpüldünüzzz
zezecim armin bebegınde masallahı var istersen kızımı verebılırım senden ıyı dünür mü bulucam :)))))
didem canım çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme olsun herşey daha ii olcak ihsoş bunuda atlatırr güçlü erkek o..
alhan canım benimkide 3 günde 1 yapıyo doktora sordum sütün yarıyo o yüsden dedi bende mama vermiyorum sadece anne sütü eger 1 hafta yapmazsa o zaman sorun vardır dedii
ee daha nasılsınız bakalım biraz geçmişi okuyalım neler olmuş bakallım
hemen alabiliriz canimcimmm...
seve sevee:1hug:
oglumda sansli yanii:lepi:
bizde anakız resimlerimizi ekledik albümümüzee:))
vereliniortakvereliniortaktamam dünürüm verdım gitti :) şimdi uyuyor hanım uyansında müstakbel goncasını gösterırım :)))
vereliniortakvereliniortak
kizllarrr oglumu sozledim :teytey:
artik sahiplidir duyurulurrrr:içelim:
bukadar yakısıklı damadı bulmuşta öpüp başına koysun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?