2009 Haziran Anneleri!!

oooo alhan özlem hayırlı olsunnzemuszemus
biz rahimkertmesi yapmıştık özgeyleyerimseniben
gelinimle ahmette aynı hastanede aynı saatlerde doğdu o kadar birbirlerine bağlı bizim küçük zıpırlar..

oooo alhan özlem hayırlı olsunnzemuszemus
biz rahimkertmesi yapmıştık özgeyleyerimseniben
gelinimle ahmette aynı hastanede aynı saatlerde doğdu o kadar birbirlerine bağlı bizim küçük zıpırlar..
rahimkertmesi heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
supermis yaawww

oğlan bizim kız bizim tey tey tey
:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:

neyse kızlar ben kaçtım şimdilik ihsoş delisi durmuyooooo kucak istiyo beyfendi gönlünü yapim bare hadi inşallah en yakın zamanda tekrar girebilirim tatlışlaayyyyy öpüldünüzzz
canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun hpimiz türlü badireler atlattık eminim ihsoşum da bunu atlatacak o da annesi gibi çetin cevizdir
dualarımız sizinle

canım benim kızımda 3 günde bir kaka yapıyor önceleri meme ve mama beraberdi şimdi ise sadece mama veriyorum çünkü sütüm kesildi
senin bebişin kakası çok mu katı acaba bizimki gitgide katılaşıyor tabi bunuda yaparken kıyamet kopuyo
bugün dr bize bir ilaç verdi debridat diye sindirim sis düzenleyiciymiş zinco yerine kullanılabilir dedi onu deneyeceğiz sonucu yazarım

:kedi:a.s.a.s.
gelinimde guzellzemuszemus
özlemcim erken davranma kızlarımızı görde sonra karar ver hayatım lmaz:

biz ist dan yeni geldiğimiz için öncelik evi temizleyip yerleştirmek malum babamız 1 aydır evde bekar yaşıyordu tahmin edin
sonra aranıza tam anlamıyla katılırım böyle ara ara katılınca hiç bişey takip edemiyorum
kaçırdığım şeyler varsa kusura bakmayın
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

amanın kızlar birer birer kapılıyor benim oğlan evde kaldı:çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok bugün marmara depremi olalı 10 sene oldu o gün unutulmaz hala dün gibi aklımda neler yaşadığım ama allaha şükürki yakınlarımdan hiç kimseye bişey olmadı ama kötü bişey

eee bebişler neler yapıyo bakim yaramazlığa devammı benim kızımhep oynamak hep konuşmak ve hep kucak istiyo kucağımdan inmiyo azcık yatırayım başlıyo ağlamaya bide ağlamasıda değişti çığırıyo ağlarken ayy yarını düşünmek istemiyorum karma aşımız var 3 aşı birden olucak nasıl dayanacağım bilmem kızımın canı çok yanacak yavrum benim ya çok kötü oluyorum bende onla beraber ağlıyorum içim gidiyo o öyle ağlayınca nasıl atlatacam ben bu durumu durumum kötü valla ben bakmıyorum ama ağlamasını duymam yetiyo bana yetiyoda artıyo bile öffff keşke hastalık denen bişey olmasa bebeklerimize gelmese ne güzel olur

ben alırım nurcum senin oğluşu ne olcek evde kalmasından iyidir demi şekerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne erkeni canim rahimkertmeleri varken bizimki erken mi???kaydirigubbakcemile3
kizlarimizin hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan saklasin hepsinii...opuyorumnanaktan

herkeze iyi akşamlar.herkez iyi sanırım.Allah muhabbetinizi arttırsın dünürler.kaydirigubbakcemile3

Kızlar Naren, Sibel nerelerde ? herkes bebekleriyle uğraşıyo sanırım semoşu merak ediyordum sonunda girdi bugün :)

canım iyiyiz çok şükür eve yeni geldik ist du tatildi derken evin yolunu yeni bulduk
şimdide evi temizleyip toplamaya çalışıyoruz
elifi dr a götürdüm iyi çok şükür ama benim süt sizlere ömür bitti tamamen
geçen pompayla sıktım az bişey geldi o da bozuk süt gibi ekşiydi tadı
neyse böyle benden haberler
naren ve pınarla tel aracılıyla görüştüm tatilim boyunca seni de aradım ama açılmadı tel
sen den ne haber yusuf kayra nasıl annişi??????

özlemcim ve nur canım gelinleriniz hayırlı olsun iyi kaynana olun emi bıktırmayın kızları
hülyacım ve alhan sizinde damatlarınz hayırlı olsun.kaptınız yakışıklıları.
benim damat da çok yakışıklı ama.
benim gazozum daha uyumadı LPG tankı gibi dolaşıyoruz evde.size iyi uykular gazsız geceler diliyorum ve bu gecenin kapanışını ben yapıyorum galiba

BENDEN SORAKı SABAH ANNESıNE KOCAMANNNNNNNNNNNN GÜNAYDIN DıLıYORUM
UMARIM UYKUNU ALMIŞ OLARAK UYANIRSIN.....

yaşasın senden sonrakisabah annesi benim günaydın canım.uykumu aldım duaların kabul oldu canım mışıl mışlıln uyudu oglum. maşallah bebegime

günaydın annişler malesef canım artık uykuyu unuttum ben-tatlicadiarzu-benim yaramaz uyku nedir bilmiyo ama olsun onlar için herşeye değer inş. güzel birgün olurhihoyyyt

günaydın kıslarrrrr
nasılsınız biz sabah erkenden kalktık kargo bekliyoruzz bugün ewlilik yıldönümümüzz eşim uzakta ama mutlaka bi atraksiyon yapmıştır ne aldı ne yapcak heycanla bekliyorumm
bissürü dünürler oluşmuşş ohh hayırlı olsun valla
benim sarı kafam öle caddıki kesin başıma kalırr
bi yandan makyaj yapıyorum çok hayal perestim belki hakkariden gelir süpriz yapar die düşünüyorum hayal iştee
neyse bide unuturmuşş kahrolurumm
ben kaçim gelirim yine hepinizi öpüyoruzz

slm kızlarr nasılsınz bugün bakalım bebişlerımız uslu durdulsrmı gece?
dünürüm senın gelının masallahı vardı gece 1 kez uyandı doyurdum hooop uykuya devam.aman dılımı ısırayım masallah kuzuma damadımıda cok öp benım için :)

günaydın kıslar, benim cadı gece formundaydı. Şimdi gece uykusunu tamamlıyor miniğim. Oyy oyyy şaka gibi bu canavarlar. Demin gittim yanına gözünü açtı, şöle bi baktı bana sonra güldü ve tekrar uyudu, sanırım benimle kafa buluyor yaramaz, dalga geçio sıpacım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…