vereliniortakvereliniortak
kizllarrr oglumu sozledim :teytey:
artik sahiplidir duyurulurrrr:içelim:
rahimkertmesi heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oooo alhan özlem hayırlı olsunnzemuszemus
biz rahimkertmesi yapmıştık özgeyleyerimseniben
gelinimle ahmette aynı hastanede aynı saatlerde doğdu o kadar birbirlerine bağlı bizim küçük zıpırlar..
oğlan bizim kız bizim tey tey tey
:teytey::teytey::teytey:
canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun hpimiz türlü badireler atlattık eminim ihsoşum da bunu atlatacak o da annesi gibi çetin cevizdirneyse kızlar ben kaçtım şimdilik ihsoş delisi durmuyooooo kucak istiyo beyfendi gönlünü yapim bare hadi inşallah en yakın zamanda tekrar girebilirim tatlışlaayyyyy öpüldünüzzz
canım benim kızımda 3 günde bir kaka yapıyor önceleri meme ve mama beraberdi şimdi ise sadece mama veriyorum çünkü sütüm kesildididem canım çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme olsun herşey daha ii olcak ihsoş bunuda atlatırr güçlü erkek o..
alhan canım benimkide 3 günde 1 yapıyo doktora sordum sütün yarıyo o yüsden dedi bende mama vermiyorum sadece anne sütü eger 1 hafta yapmazsa o zaman sorun vardır dedii
ee daha nasılsınız bakalım biraz geçmişi okuyalım neler olmuş bakallım
özlemcim erken davranma kızlarımızı görde sonra karar ver hayatım:kedi:a.s.a.s.
gelinimde guzellzemuszemus
canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun hpimiz türlü badireler atlattık eminim ihsoşum da bunu atlatacak o da annesi gibi çetin cevizdir
dualarımız sizinle
canım benim kızımda 3 günde bir kaka yapıyor önceleri meme ve mama beraberdi şimdi ise sadece mama veriyorum çünkü sütüm kesildi
senin bebişin kakası çok mu katı acaba bizimki gitgide katılaşıyor tabi bunuda yaparken kıyamet kopuyo
bugün dr bize bir ilaç verdi debridat diye sindirim sis düzenleyiciymiş zinco yerine kullanılabilir dedi onu deneyeceğiz sonucu yazarım
özlemcim erken davranma kızlarımızı görde sonra karar ver hayatımlmaz:
biz ist dan yeni geldiğimiz için öncelik evi temizleyip yerleştirmek malum babamız 1 aydır evde bekar yaşıyordu tahmin edin
sonra aranıza tam anlamıyla katılırım böyle ara ara katılınca hiç bişey takip edemiyorum
kaçırdığım şeyler varsa kusura bakmayın
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben alırım nurcum senin oğluşu ne olcek evde kalmasından iyidir demi şekerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemusben de buldum oğluşuma güzel bir kızzemuszemuszemuszemus
Kızlar Naren, Sibel nerelerde ? herkes bebekleriyle uğraşıyo sanırım semoşu merak ediyordum sonunda girdi bugün :)
herkeze iyi akşamlar.herkez iyi sanırım.Allah muhabbetinizi arttırsın dünürler.kaydirigubbakcemile3
özlemcim ve nur canım gelinleriniz hayırlı olsun iyi kaynana olun emi bıktırmayın kızları
hülyacım ve alhan sizinde damatlarınz hayırlı olsun.kaptınız yakışıklıları.
benim damat da çok yakışıklı ama.
benim gazozum daha uyumadı LPG tankı gibi dolaşıyoruz evde.size iyi uykular gazsız geceler diliyorum ve bu gecenin kapanışını ben yapıyorum galiba
BENDEN SORAKİ SABAH ANNESİNE KOCAMANNNNNNNNNNNN GÜNAYDIN DİLİYORUM
UMARIM UYKUNU ALMIŞ OLARAK UYANIRSIN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?