2009 Haziran Anneleri!!

canım esınle bebeğinle nice senelere insallah.
kendısı cıkıp gelse ne güzel olurdu dimi ?ay heyecan yaptım bana ne oluyosa :))))

günaydın annişler malesef canım artık uykuyu unuttum ben-tatlicadiarzu-benim yaramaz uyku nedir bilmiyo ama olsun onlar için herşeye değer inş. güzel birgün olurhihoyyyt

allah yardımcın olsun canım hala geveyle gündüzü ayırt edemedı demekkı.benım kızımda öyleydı gecelerı canımı okurdu ama çok sükür o ayrımı yapmayı basardık şimdi gece uykularımız düzenli.derlerya kırkından sonra düzelır dıye 50. gün degıstı huyu :)

merhana hanımlarrr
sizlerden acillll yardım istiyorummmm
kızım ellerini emiyo yaaa...
yavaş yavaş başlıamıştı agzına atmaya.şimdi resmen emiyoooo
ama emzik asla agzına almıyooo.napcam ben ya elini nasıl bıraktırcam.aslında elleriyle ugraşırken baya uslu oluyo.koydugum yerde duruyo.bazen işime geliyo ama elini emmesi emzikden dahamı kötü

canım meraklanacak bısey yok benım kızmda aynı senınkı gıbı bu gunlerde elıne sardı :)emzık aldıgı halde :)
dr sordum bu aylarda ellerını kesfetmeye baslıyorlar normaldır dedı.bırde damaklarıda kasınabılır ımı cocuk erken diş cıkarır dedı.yanı telaslanacak bısey yok canım

merhaba kızlar bizde bugün karma aşımızı olduk off ne zor iş ya nasıl dayandım bilmiyorum halada korkuyo yavrum kucağımdan inmek istemiyo az bi beşiğene koyayıö ağlıyor bende sakinleşsin diye emziriyorum öyle uyuyo bide mememi bırakıncada ağlıyo işte şimdi yatırdım inş uyur içi gidiyo insanın kendimede şaşırdım geçen ay aşı vurulduğunda ben bakmamıştım ağlamaya başlamıştım şimdi kucağıma aldım vurulurken felanda yanındaydım ama ağlamadım dayandım hele şükürki atlattık

sizler nasılsınız bebişler nasıl canlarım

merhaba herkeseee
urfaya döneli üç gün oluyorrr
ve annem dün gtiii bizi bırakıpp
içim çok buruk kızlarrr
alışmışım 2 aydır annemlerle yaşamaya...
dün annem gttiğnde eşim evdeydi
bugün işteee
ilk defa iremimle bugün itibariyle başbaşa kaldıkkkk
birbirimizle uğraşıp duruyoruzzzzz artkkkkk
şimdi ayağımda sallayıp bi yandan sizlere bakım dedimmm
nete grmeye fırsat ulamadım bi türlüüüü...

arzucum telaşlanma
bnm cadımda emyoo
emzik de emmiio tek emdği biberonnn kaydirigubbakcemile3
elini aldığında ağzına çekiyorummm ağzındann
yne alıyorr ben yne çekiyorum böle uğraşıyoruz işteeee

Telaş yapma canım, benim minnoşta aynı durumda. ŞApur şupur sesler çıkararak yiyo hemde ellerini, bazen baş parmağını bazen de tüm elini. Bırakıyorum yesin cokacimcoook, demek ki kendilerine göre oynuyorlar ya da ellerini tanıyorlar. Öyle iştahlı emiyo ki. Sorun olacağını sanmıyorum, benimki de emzik almıyor.

Hadi bakalım kolay gelsin sana, aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5, tek başına çok zor ama çokta keyifli saadetcim. Minnoş çok üzmez inşallah annesini. :ecrin_bebek:
Benim annemde 40 gün kaldı, gittiğinde sudan çıkmış balığa dönmüştüm -tatlicadiarzu- Ama şimdi düzenimizi kurduk Allaha şükür.

masallah ne akilli gelinn...
bizimkide uyuyken mama iciyor tekrar uyuyor canm..
nazarlar degmesin kuzucuklara...

binnur nice senelere canim....

sadetcim sende hosgeldin..
allah kolaylik versin tatlim
benimde kocis 1 ay islerinin basinda olacak ben 1 haftadir yanliizim...
basarirsin cnam..

internette bi dr tarafindan yazilmisti bebek emme hissini gidermek icin mutlaka ya elini ya biberonu emecektir en iyisi emzige alistirmaktir diyordu..
eger oyle eliyle devam ederse damak ve parmak sekli bozulabilir emzige alistir canim

leo, doğum günün kutlu olsun cnm.ayrıyetten eşine de tebrikler.
inş. eşin ve bebişinle birlikte nice güzel seneler yaşayın alkisalkisalkis a.s.

cnm çok teşekkür ederim..kızımla geçirdiğim ilk doğum günümdü.
gerçi bişey yapamadık ama olsun kızım yanımızdaydı ya yeter..:ecrin_bebek:

verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim canlarım.iyiki varsınız....
emziği alıştırmaya çalışıcam.inşllh başarırım.çogunuz avent emziğe alıştırmış bide onu denicem bakalımmm

Bizde o olayı dün atlattık canım, of çok kötü birşey, benimkide çok ağladı. Şimdi sürekli takipteyim ateşini kontrol ediyorum. Yalnız bizim doktor verem aşısını vurmadı, verem aşısı perşembeleri olur dedi, yani tekrar bize aşı yolu göründü. Bu perşembe olayınıda ilk defa duydum ???

ya canım sen nasıl kurtuldum pişik ve pamukçukdan....
bizim pişik biraz geçti.bezi değiştirdim molfixe geçtim.prima ii gelmedi.pişik biraz ii gibi ama pamukçuk geçmiyoçkarbonatla sile sile kendi gögsüm yanıyo artık.kızımda silerken çok aglıyo.sildiğimde bakıyorum bişey kalmıyo.2emmeden sonra yine oluyo.sen nasıl baş ettin.cvp yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…