günaydın kıslarrrrr
nasılsınız biz sabah erkenden kalktık kargo bekliyoruzz bugün ewlilik yıldönümümüzz eşim uzakta ama mutlaka bi atraksiyon yapmıştır ne aldı ne yapcak heycanla bekliyorumm
bissürü dünürler oluşmuşş ohh hayırlı olsun valla
benim sarı kafam öle caddıki kesin başıma kalırr
bi yandan makyaj yapıyorum çok hayal perestim belki hakkariden gelir süpriz yapar die düşünüyorum hayal iştee
neyse bide unuturmuşş kahrolurumm
ben kaçim gelirim yine hepinizi öpüyoruzz
günaydın annişler malesef canım artık uykuyu unuttum ben-tatlicadiarzu-benim yaramaz uyku nedir bilmiyo ama olsun onlar için herşeye değer inş. güzel birgün olurhihoyyyt
merhana hanımlarrr
sizlerden acillll yardım istiyorummmm
kızım ellerini emiyo yaaa...
yavaş yavaş başlıamıştı agzına atmaya.şimdi resmen emiyoooo
ama emzik asla agzına almıyooo.napcam ben ya elini nasıl bıraktırcam.aslında elleriyle ugraşırken baya uslu oluyo.koydugum yerde duruyo.bazen işime geliyo ama elini emmesi emzikden dahamı kötü
merhana hanımlarrr
ama emzik asla agzına almıyooo.napcam ben ya elini nasıl bıraktırcam.aslında elleriyle ugraşırken baya uslu oluyo.koydugum yerde duruyo.bazen işime geliyo ama elini emmesi emzikden dahamı kötü
merhana hanımlarrr
merhaba herkeseee
urfaya döneli üç gün oluyorrr
ve annem dün gtiii bizi bırakıpp
içim çok buruk kızlarrr
alışmışım 2 aydır annemlerle yaşamaya...
dün annem gttiğnde eşim evdeydi
bugün işteee
ilk defa iremimle bugün itibariyle başbaşa kaldıkkkk
birbirimizle uğraşıp duruyoruzzzzz artkkkkk
şimdi ayağımda sallayıp bi yandan sizlere bakım dedimmm
nete grmeye fırsat ulamadım bi türlüüüü...
slm kızlarr nasılsınz bugün bakalım bebişlerımız uslu durdulsrmı gece?
dünürüm senın gelının masallahı vardı gece 1 kez uyandı doyurdum hooop uykuya devam.aman dılımı ısırayım masallah kuzuma damadımıda cok öp benım için :)
leocum mutlu yıllar , maşallah eşinede
leo, doğum günün kutlu olsun cnm.ayrıyetten eşine de tebrikler.
inş. eşin ve bebişinle birlikte nice güzel seneler yaşayın alkisalkisalkis a.s.
merhaba kızlar bizde bugün karma aşımızı olduk off ne zor iş ya nasıl dayandım bilmiyorum halada korkuyo yavrum kucağımdan inmek istemiyo az bi beşiğene koyayıö ağlıyor bende sakinleşsin diye emziriyorum öyle uyuyo bide mememi bırakıncada ağlıyo işte şimdi yatırdım inş uyur içi gidiyo insanın kendimede şaşırdım geçen ay aşı vurulduğunda ben bakmamıştım ağlamaya başlamıştım şimdi kucağıma aldım vurulurken felanda yanındaydım ama ağlamadım dayandım hele şükürki atlattık
sizler nasılsınız bebişler nasıl canlarım
günaydın kıslarr nasılsınız bakalım
saadet ewine dönüyomuşsun canım inş darısı başıma ii yolculuklar canım
kayrayla zeynebe kocaman bi maşallaah
çok tatlı çıkmışlar yerim onlarıı yaa
benim kızımın hiç arkadası yok kıskandık sizi :çok üzgünüm:
bugün itibariyle pamukçuk ve pişikten kurtuldu zehramda artık inş bidaha tekrarlamaz
bu arada artık çok az emiyo canı istemdimi asla memeyi veremiyorum bende çok üzülüyorum ama herkez ac olsa emer demek tok diyolar bende aç klacak die çok korkuyorum
sizin kuzuların emme düzeni nasıl kıslarr
bu arada herkese mutlu haftasonları diliyorumm öptük sizlerii
Bizde o olayı dün atlattık canım, of çok kötü birşey, benimkide çok ağladı. Şimdi sürekli takipteyim ateşini kontrol ediyorum. Yalnız bizim doktor verem aşısını vurmadı, verem aşısı perşembeleri olur dedi, yani tekrar bize aşı yolu göründü. Bu perşembe olayınıda ilk defa duydum ???[/QUOTE
cnm neden perşembe sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?