hadi hayirlisi...
gordunmu canim bugun ugurlu geldi bizekaydirigubbakcemile3
evet canım ..bizim oğlanları baş göz ettik..darısı bekarlara..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bizde bugün karma aşımızı olduk off ne zor iş ya nasıl dayandım bilmiyorum halada korkuyo yavrum kucağımdan inmek istemiyo az bi beşiğene koyayıö ağlıyor bende sakinleşsin diye emziriyorum öyle uyuyo bide mememi bırakıncada ağlıyo işte şimdi yatırdım inş uyur içi gidiyo insanın kendimede şaşırdım geçen ay aşı vurulduğunda ben bakmamıştım ağlamaya başlamıştım şimdi kucağıma aldım vurulurken felanda yanındaydım ama ağlamadım dayandım hele şükürki atlattık
sizler nasılsınız bebişler nasıl canlarım
canım sen benden ilişki için fitil ismi istemiştin demi daha almadım alıyım yazarım bakalım faydalı olcak mı
leocum biraz geç oldu ama NİCE YILLARa.s. canım eşin ve meleğimle
leo dogum gunun kutlu olsun..nice yillara..
lao canım saglıklı mutlu daha nice nice yıllar geçirmen dileklerimle...opuyorumnanaktan
canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtiiya canım sen nasıl kurtuldum pişik ve pamukçukdan....
bizim pişik biraz geçti.bezi değiştirdim molfixe geçtim.prima ii gelmedi.pişik biraz ii gibi ama pamukçuk geçmiyoçkarbonatla sile sile kendi gögsüm yanıyo artık.kızımda silerken çok aglıyo.sildiğimde bakıyorum bişey kalmıyo.2emmeden sonra yine oluyo.sen nasıl baş ettin.cvp yazarsan sevinirim
çok saol canım ahh keşke ...binnurcum nice senelere keşke kendi gelse demi herşey gönlünce olsun canım.
çok saol alhancımmmcanım esınle bebeğinle nice senelere insallah.
kendısı cıkıp gelse ne güzel olurdu dimi ?ay heyecan yaptım bana ne oluyosa :))))
binnurcum nice mutlu senelere eşin ve bebişinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?