2009 Haziran Anneleri!!

ay kızlar burda eşimin at satışı var ihale yöntemiyle satıyolar. çıgırtkan adam öylebir bagırıyoki saaaaaattım diye kızım uykudan sıçrıyo gidip mikrofonu tıkıcam ağzına

hoşgeldin taze anne saadet.evde olmak gibisi yok demi buarada allah kavuştursun annen gitmiş bilirim zor olıur annem gidince ben çok ağlamıştım.

oyyy...oyyy...kıyamam ben gelinime..biz çok kolay atlattık..oğlum sadece vurulurken biraz mızırdandı..sonra uykuya daldı..eve gelince biraz huzursuzdu..ağladı falan ama ateşi çıkmamıstı çok şükür.

lao canım saglıklı mutlu daha nice nice yıllar geçirmen dileklerimle...opuyorumnanaktan

kızlar verem aşıs niye perşembe demişiniz , aşının kutusu o gün açılıp kullanılmak zorunda, tek kullanımlık olmadığından, herkese aynı gün yapılıyor kalan aşı bekleyemiyor çünkü.

bebişleri kertenler hayırlı olsun :))
evde kaldık biz de, napalım haziranda kızlar daha kalabalık, oğlanlar kıymete bindi kaydirigubbakcemile3

evet canimhaziranin kizlari bol masallahh
napalim artik yan topiklerden damat ithal edicez

canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtii
pamukçuk karbonat canım tülbentle bi güzel dilini dudaklarını temizliyorum benimde tam anlamıyla geçmiyo çok hafif oluyo ama her emmede siliyorum hala
benimknide prima mahvetti ince die aldım bizde huggies kullanıyoruz ama keşke huggieste prima kadar ince olsaa

binnurcum nice senelere keşke kendi gelse demi herşey gönlünce olsun canım.
çok saol canım ahh keşke ...
canım esınle bebeğinle nice senelere insallah.
kendısı cıkıp gelse ne güzel olurdu dimi ?ay heyecan yaptım bana ne oluyosa :))))
çok saol alhancımmm
binnurcum nice mutlu senelere eşin ve bebişinle..

çok teekkür ederim canımm
kıslar çok güsel b ewlilk yıldönümü hediyesi aldım kocamdan diil ama kardeşimden benim salak embesil kardeşim sınıfta kalmışş bugün ben telefon bekliyodum kargocudan bi açtım kardeşimin müdürü son bi sınav varmış ona yetişsin diyolar kalmış ama 1 sınav hakkı varmışş
ama kardeşim bize dedği 1 zayıfım vardı onuda werdim karneyide bi güzel değiştirmiş nasıl yaptıysa ve öle rahatki sınıfta kalmışş bide tatilde şimdi hemen babm arbaya atladı getirdii ne oldu dioo ölmü öldürmü yaa kardeşim çok haylaz buda son nokta oldu bizi müdür aramasa hala 1.sınıfa gidcek bizde 2ye geçti sancazz
şaka gibi zaten doğduğundan beri adam olmucagı belliydi işi gücü fırlamalıkta bu arada okuladaa 20 gün gitmemişti babam okula aile yardımı werip 10 güne düşürttüü
kocama gelince bişe olmamış gibi aradıı ama az önce beklenen telefonu aldım kargo 2 saate gelirrmiş heycanla bekliyorumm
kızımıda az önce tek başıma ben yıkadım aslında kardeşimle yıkıyoduk küstük tek yıkadı cokta kolaymışş hersferinde birini çagrıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…