2009 Haziran Anneleri!!

Selam kızlar bende haziran annesiyim hamileyken giriyordum siteye ama işi bırakınca giremedim. Benim oğlumunda pişiği çok feci oldu, hametan kullanıyorum eski halinden çok daha iyi ama tam anlamıyla geçmedi ne önerirsiniz?
Birde bugün 3 tane aşı oldu gece ateşlenirmi rahatsız olurmu ki?

Karbonatlı suyu her seferinde yeni mi hazırlıyorsunuz yoksa bir kere hazırlayıp bitene kadar onu mu kullanıyorsunuz? Ben dilini silmeyi bir türlü beceremedim, parmağımı sokamadım ağzını içine :1no2: Öf çok beceriksizim

Bize fitil verdi doktor, eve gidince kullan dedi, Sana birşey söylemedimi?

kızlar doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim öpüoruz kızımla hepinizi...

canım ben pişige bepanten plusla trsoyd merhemi karıştırp sürüyorum ama bol çok az iice yediriyorum ben gitmeden önce ateş düşürücü vermiştim ama yine ateşi vardı doktorumuz fitil verin demiştii verdik düştüü

yok canım günde 2 defa hazırlıyorum ben tülbenti parmagıma doluyorum böyle daha kolay oluyo ilk pamukla yapıyodum pamuk agzına kacar diye bende silemiyodum ama böle daha ahat olduu

hoşgeldin taze anne saadet.evde olmak gibisi yok demi buarada allah kavuştursun annen gitmiş bilirim zor olıur annem gidince ben çok ağlamıştım.

hoşbulduk cnm
sağolsın evet cnm ailemden ayrıldımm
ama çok koydu alışmıştım 2 ay 1 haftadırrr

bende prima kullanıyorum çokta memnunum..ya kızlar primanın uyu ve oynasını kullanıyorum ben daha hesaplı ne farkı var digerinden bilmiyorum..

iyi geceler herkese, bildiğim kadarıyla aktif bebek primanın daha kaliteli olanı.
biz de prima yenibebek 2 no kullanıyoruz şu anda ve çok memnunuz.
pişik koruyucu olarak da mothercare in kremi(sudo krem) gerçekten güzel.
herkese huzurlu, bol uykulu bi gece diliyorum.

bende pampers(prima) active fit 3no kullaniyorum... gercekten memnunum..
pisik koruyucu olarakta sudocrem kullaniyorum..hic pisik olmadi simdiye kadar..
ins boyle gider..
iyi geceler hepinizee

Bende prima 3 kullanıyorum, pişik kremi de mustela'nın önleyici olanı. ıkisinden de memnunum.

günaydın kızlar maşallah benim poyraz bu gece uyudu akşam 11de uyuttum gece3.30da kalktı mamasını yedi 4te uyudu sabahda 7de kalktı şimdi geri uyudu şaşırdım:1shok:ilk defa böyle güzel uyudu sizin bebişlerden naberyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…