- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
Bizde o olayı dün atlattık canım, of çok kötü birşey, benimkide çok ağladı. Şimdi sürekli takipteyim ateşini kontrol ediyorum. Yalnız bizim doktor verem aşısını vurmadı, verem aşısı perşembeleri olur dedi, yani tekrar bize aşı yolu göründü. Bu perşembe olayınıda ilk defa duydum ???[/QUOTE
cnm neden perşembe sordunmu?
Verem aşısını perşembeleri yapıyorum dedi, tuhaf geldi ama neden perşembe diye sormadım. Aşıya gittiğimde sorucam bakalım neden öyle dedi.
canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtii
pamukçuk karbonat canım tülbentle bi güzel dilini dudaklarını temizliyorum benimde tam anlamıyla geçmiyo çok hafif oluyo ama her emmede siliyorum hala
Selam kızlar bende haziran annesiyim hamileyken giriyordum siteye ama işi bırakınca giremedim. Benim oğlumunda pişiği çok feci oldu, hametan kullanıyorum eski halinden çok daha iyi ama tam anlamıyla geçmedi ne önerirsiniz?
Birde bugün 3 tane aşı oldu gece ateşlenirmi rahatsız olurmu ki?
Verem aşısını perşembeleri yapıyorum dedi, tuhaf geldi ama neden perşembe diye sormadım. Aşıya gittiğimde sorucam bakalım neden öyle dedi.
Adrenal cevap vermiş bana, doktora sormam artık.
Bize fitil verdi doktor, eve gidince kullan dedi, Sana birşey söylemedimi?
canım ben pişige bepanten plusla trsoyd merhemi karıştırp sürüyorum ama bol çok az iice yediriyorum ben gitmeden önce ateş düşürücü vermiştim ama yine ateşi vardı doktorumuz fitil verin demiştii verdik düştüüSelam kızlar bende haziran annesiyim hamileyken giriyordum siteye ama işi bırakınca giremedim. Benim oğlumunda pişiği çok feci oldu, hametan kullanıyorum eski halinden çok daha iyi ama tam anlamıyla geçmedi ne önerirsiniz?
Birde bugün 3 tane aşı oldu gece ateşlenirmi rahatsız olurmu ki?
Karbonatlı suyu her seferinde yeni mi hazırlıyorsunuz yoksa bir kere hazırlayıp bitene kadar onu mu kullanıyorsunuz? Ben dilini silmeyi bir türlü beceremedim, parmağımı sokamadım ağzını içine :1no2: Öf çok beceriksizim
canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtii
pamukçuk karbonat canım tülbentle bi güzel dilini dudaklarını temizliyorum benimde tam anlamıyla geçmiyo çok hafif oluyo ama her emmede siliyorum hala
benimknide prima mahvetti ince die aldım bizde huggies kullanıyoruz ama keşke huggieste prima kadar ince olsaa
evet prima ince ama bilmiyorum kızım dogdugundan beri pişikden kurtulamamıştı.bütün kremleri denedik.bezi değiştirince kurtulduk.molfix de ince ama biraz sert gibi yumuşak değil.
ya ben karbonatlı suyuda bi çay bardagı yapıyorum.tülbenti parmagıma dolayıp bandırıyorum onu iki gün kullanıyorumm.suyu iki günde bi değiştiriyorum
Fitil felan vermedi, hametanı her altını açtığında bolca sür dedi.
hoşgeldin taze anne saadet.evde olmak gibisi yok demi buarada allah kavuştursun annen gitmiş bilirim zor olıur annem gidince ben çok ağlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?