2009 Haziran Anneleri!!

dün karma ve pnömokok aşılarını olmuştuk, gece çok ateşlendi bizim kuzu. allaha şükür şimdi iyice.

hosgeldın saadetcım evıne .allah kavustursun annecınede.alısman zor olacak gercı allah kolaylıgını verıyor merak etme.ben dogumdan sonrs hep kendım baktım sızın kadar sanslı degıldım mmalesef.bırde dogumdan 50 gun sonra safra kesesınden amelıyt oldum yıne kımseler yoktu yanımda .napalım bızım kaderımz bu ((

dün karma ve pnömokok aşılarını olmuştuk, gece çok ateşlendi bizim kuzu. allaha şükür şimdi iyice.

ah kıyamam yavruma yaaa ınsallah kolay atlatır.benım kız masallah bıraz huysuzlandı ama atesı olmadı çok şükür.

günaydın kızlaar.
bizim gecemiz pek iyi geçmedi, 4 ten sonra sürekli pışpışlıyarak uyudu kızım, ben de uyuyamadım haliyle.napalım, ağlamasın yeter ki
Alhancım yaa kıyamam, ameliyattan sonra yalnız çok zor olmuştur, inş. usludur kızn da üzmüyodur seni :teselli:

ahh sorma canım 50 gunde ıkı amelıyat cok zor oldu.bırde acık oldu amelıyatım sezeryan yarası gıbı ıkıncı bır yara sag gösümün altında hala gecmedı acısı o tarafımı emzırırken cok zorlanıyorm ama napalım evlat için katlanılıyor işte.hamılelıgm 7. ayından berı tas sancısı cektım dogum olsun toparlanayım bıraz dedım ama olmadı dogumdan daha zordu allah kımseye yasatmasın canım yaa.
saadetcım o yüzden halıne üzülme bak beterın beterı varr :))

bende prima kullanıyorum çokta memnunum..ya kızlar primanın uyu ve oynasını kullanıyorum ben daha hesaplı ne farkı var digerinden bilmiyorum..

canım ben bez alırken alışveriş merkezinde primacılar tanıtım yapıyodu sordum aktif bebek le uyuoyna farkını. uyu oyna bizim aydaki bebekler içinmiş pek hareketli değillerya
aktif bebekte emeklemeye yeni başlayanlar içinmiş
bende uyuoyna kullanıyorum çok da memnunum pişik içinde ilk günden beri chicco kullanıyorum çok iyi hiç pişik olmadı.nezamn altını açsam pamuk gibi hiç kırmızılık yok.

günaydın herkesee kızlar ben duğumdan sonra 2.reglimi oldum dün.
geçen aya göre 1 hafta önden geldi..
sancım yok allahtan..
ama sıcaklardada hiç çekilmioo(

sancım yok allahtan..

sanada günaydın leocum.
bende hala tık yok nedenkı?sen emzırıyomusun canım emzırenlerın adetı gec olur derlerya ondan sordum

sanada günaydın leocum.
bende hala tık yok nedenkı?sen emzırıyomusun canım emzırenlerın adetı gec olur derlerya ondan sordum

yok cnm emziriyorum ben.doğumdan 25 gün sonra falan oldum..
şimdide ikincisi işte..
herkesin farklı farklı kardeşimin eşi 6 ay sonra oldu emziriyodu oda.sezaryen olmuştuu.
olursun cnm sende ..

aysecim iyiyim canimm..sen nasilsin???kizimiz nasil :)
damat pasa karnini doyuruyor suan...gezmeye cikicaz ama daha hazirlanamadik...
bi alti,bi karni,gazi derken cikamiyoruz..:)

İnşallah canım, içim gitti walla alnı ateş alev. Çok zormuş :1no2:

sancım yok allahtan..

Bende de hala tık yok fisfisfis

aysecim iyiyim canimm..sen nasilsin???kizimiz nasil :)
damat pasa karnini doyuruyor suan...gezmeye cikicaz ama daha hazirlanamadik...
bi alti,bi karni,gazi derken cikamiyoruz..:)

ıyıyım canım çok şükür.senın kız yumruklarını yemekle mesgul ben cıkartıyorum o sokuyor kım galip gelecek bakalım:)

selam hanimlar, biz bugun asi olduk, cok agladi yavrum simdi uyuyor, gunduz hic uyumaz oysa, asidan olsa gerek, insallah atesi cikmaz, calpol vermistik, bakalim ise yarayacak mi?

Leo merhaba bı daha uğramadın benım topiğe,şu soğan olayını bi anlatırmısın bana iyice,soğanın kendısını mı koydun göğüslerine yoksa suyunumu surdun ne kadar sureyle yaptın vs?bugun yapayım dıyorum da inşallah faydasını görürüm.

kızlar merhaba, iyimisiniz hepiniz ? benimki huysuz bugün ayaklarımda sallıyorm şu an , uyucağa benziyor inşallah uyur

Soğan nasıl oluyor ki? çatlaklar içinmi kullanıyorsunuz ? eğer iyi gelirse bende yapayım

Sibelcim canım üzüldüm sütünün gitmesine, ama hayırlısı artık 4. aya giriyorlar yavaş yavaş herşey vericez , pekmezin besin değerleri anne sütüne yakınmış, emzirmeyen anneler pekmezli su verebilirmiş, vitamin olur kuzuya araştır istersen, bende 4 aya girelim bir çay kaşığı vercem günde
Aramışsın ama görmedim numarayıda benim telefona bişeyler oldu cevapsız aramaları göstermiyo, telesekretere geçince birdaha göremiyorsun aramayı

cnm soğanın kabuğunu soy ikiye böl göğüslerine bantla yada başka bişeyle sıkıca tuttur ben bantlamıştım flasterle..
kalsın bebeğin emmek isteyene kadar..
sonra ılık suyla yıka göğüslerini emzir bebeğini ..
sonra tekrar koy soğanları..
ben bütün gün uyguladım bunu..
lansinoh sürdüm arada ..
2 güne kalmadan geçti ..
umarım sendede aynı sonucu gösterir.
ben 1 hafta ağlayarak emzirdim.keşke en baştan yapsaydım..
cnm inşallah geçer çok iyi anlıorum seni.
haber vermeyi unutmaa merak ederima.s.a.s.opuyorumnanaktan

kızlar benim oğlumda elini emiyor ama ben çekmiorum o bebeğin psikolojik gelişimiymiş, ellerini keşfediyorlar, elini çekmemek gerekiyormuş, sürekli, temiz tutun ellerini diyor doktorlar

Binnurcum nice mutlu yıllara eşinle kızınla ...

canım bende yapayım sağol a.s. dünürüm çiğ sütün kaymağını dedi ama bulamadım marketlerde paket süt var , arasıra bepanten sürüyroum biraz iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…