hoşbulduk cnmhosgeldın saadetcım evıne .allah kavustursun annecınede.alısman zor olacak gercı allah kolaylıgını verıyor merak etme.ben dogumdan sonrs hep kendım baktım sızın kadar sanslı degıldım mmalesef.bırde dogumdan 50 gun sonra safra kesesınden amelıyt oldum yıne kımseler yoktu yanımda .napalım bızım kaderımz bu((
ah kıyamam yavruma yaaa ınsallah kolay atlatır.benım kız masallah bıraz huysuzlandı ama atesı olmadı çok şükür.
cnm benimde eşim dün işte olunca iremde yıkanmak istedi huysuzlandıııbugün 2 gün oldu zeynebi yıkamadım eşimin işleri var.tekbaşımada yıkamadım korkuyorum yapabilirmiyim acaba yaaa
iyi geceler herkese, benim cadı bu gün sabah 4 ten beri ayakta, sanki biri enerji içeceği içirdi çocuğa. sallamaktan bacaklarım, uğraşmaktan sırtım, kollarım ağrıyo yaa, imdaaatt dicem geliyo bazen , yok yok, Allah ım yavruma uzun ömür versin, bana bi tane yeter sanırım,
insan 30 undan sonra anne olunca bööle oluyomuş demekki :sinifsinif:
ay allah yardımcınız olsun.ne demek ya sabah 4 dene beri.hiç mi uyumadı?yazık size
canım ya bişey sorucam anne sütü yaglı oldugu için bebege vermedigini senmi yazmıştın yoksa
dolphinmiydi.bunu doktoruma sordum ama her anenin sütünün bebegi için en uygun olacagını söyledi.ondan soruyorum yazmıştım sana daha öncede ama görmedin sanırım
canım benim kzıda aynen.. baloncukalr yapıo resmen.. ama normlmiş sanırsam..kıslar benim minnoş acayip salya yapıyor ya, köpükten baloncuk bile yapıyor :) var mı aynı durumda olan?
ii akşamlar haımlar
kmsecikler yok mu yawww
eşim nöbetçiii
maş. iremimde bugün gün boyu uyudu halada uyumakta
kaldım yapayalnız valllaaa
bu arada iremimde arada köpük baloncuklar çıkartıoo ağzından normal sanırımmm :))
bide herkes regl oldumu
ben doğumdan sonra 30 35 gn kanamam oldu daha olmadımmm ne zaman olucam acabaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?