2009 Haziran Anneleri!!

hoşbulduk cnm
sağolasın
alıştım cnm iremimle başbaşa kalmaya bugünde eşim nöbetçi sabaha kadar yanlızızzz
geçmiş olsun cnm
neden kmsecikler kalmadıki yanındaa üzüldüm valla yaa fisfisfis

bugün 2 gün oldu zeynebi yıkamadım eşimin işleri var.tekbaşımada yıkamadım korkuyorum yapabilirmiyim acaba yaaa
cnm benimde eşim dün işte olunca iremde yıkanmak istedi huysuzlandııı
sıcaktann
bende yıkmasına yıkarımdaa kafasını yıkarken kulaklarını kapatmak gerek su kaçarrr
onudaa yapamıycağım içinnn tek elimle
bende yatırdım küvetine kafasıı yıkamadan vücuduna su tuttumm
saçınıda elimle ıslattımmm yüzünü falanda serinledi yavrucak..
sonrada bi gzl uyudu sende böle yapablrsnnn cnmm..
suda büyütüyoo çnküü

slm herkesee
nasılsınız
bakalımmm
biz ana kız iremmle uyuyoruz uyanıoruz yiyoruzzziiyoruz...
böle geçiyorr günümüzzz kaydirigubbakcemile3

kıslar benim minnoş acayip salya yapıyor ya, köpükten baloncuk bile yapıyor :) var mı aynı durumda olan?

cnm benim kızımda ellerini çok emmeye başladı.köpükler çıkkıoo tükürüklerr normal heralde bu durum..

merhaba kızlar nasılsınız bugün kızımın babaannesiyle gittik kızıma bebek arabası aldık koşarak gittik valla kızımada teyzesi baktı durmaz diye koşa koşa gittik koşa koşa geldik dün aşımızı olmuştuk gece hiç durmadı ateşlendi kolu ağrıdı ebe kolu ağrır 3 gün banyo yaptırma demişti bugün daha iyiyiz bizimkide dün uyumadı kucaklarda gezdi yoruldu bugünde kendini uykuya verdi

ayşecim filmin çok güzel olmuş hoşuma gitti

nurcum valla damadım usluysa benim kızımla anlaşır benim kızım cadoloz olucak anasındada var birazcık teyzesindede bize çekmiş ama hiç durmuyo kımıl kımıl eller ayaklar çok hareketli hızına yetişmek zor senin oğluşu eritir benim kız ayy bende böyle diyorum vazgeçecen valla almaktan kızım evde kalıcak sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o köpükler bizdede var normal canım her bebekte oluyo artık tükürüklendiler troid bezleri daha hızlı çalışıyo bide bizim gibi ağzındada tutamıyo aşşağıya akıyo salyaları ama çok tatlı oluyolar yaa tükürüklüler kaydirigubbakcemile3

merhabalar arkadaşlar.benim kuzucuk ana kucağında kesinlikle durmuyor.daha koyar koymaz çığlık çığlığa.sizler nasıl alıştırdınız miniklerii?teşekkürler.

ii akşamlar haımlar
kmsecikler yok mu yawww
eşim nöbetçiii
maş. iremimde bugün gün boyu uyudu halada uyumakta
kaldım yapayalnız valllaaa
bu arada iremimde arada köpük baloncuklar çıkartıoo ağzından normal sanırımmm :))
bide herkes regl oldumu
ben doğumdan sonra 30 35 gn kanamam oldu daha olmadımmm ne zaman olucam acabaaa??

kızlar merhaba, benim oğlumda erken uyudu bu akşam inşallah sabaha kadar uyur ,
eşimi bekliyorum daha gelmedi bi size bakayım dedim

dünürüm naber ? gelinim uyudumu?
ben de yarın fabrikaya gidicem, ücretsiz izin isticem inşallah verirler, vermezlerse salı günü işbaşı (

iyi geceler herkese, benim cadı bu gün sabah 4 ten beri ayakta, sanki biri enerji içeceği içirdi çocuğa. sallamaktan bacaklarım, uğraşmaktan sırtım, kollarım ağrıyo yaa, imdaaatt dicem geliyo bazen , yok yok, Allah ım yavruma uzun ömür versin, bana bi tane yeter sanırım,
insan 30 undan sonra anne olunca bööle oluyomuş demekki :sinifsinif:

ay allah yardımcınız olsun.ne demek ya sabah 4 dene beri.hiç mi uyumadı?yazık size

ay allah yardımcınız olsun.ne demek ya sabah 4 dene beri.hiç mi uyumadı?yazık size

canım ya bişey sorucam anne sütü yaglı oldugu için bebege vermedigini senmi yazmıştın yoksa
dolphinmiydi.bunu doktoruma sordum ama her anenin sütünün bebegi için en uygun olacagını söyledi.ondan soruyorum yazmıştım sana daha öncede ama görmedin sanırım

yok canım benım maalesef tam tersi gram yağ yok nerdeyse( o yüzden ek olarak mama verdı doktor.tabı gene emzırıyorum sürekli ama kılo almıyordu kızım,takvıye olrarak mama da verıyorum

kıslar benim minnoş acayip salya yapıyor ya, köpükten baloncuk bile yapıyor :) var mı aynı durumda olan?
canım benim kzıda aynen.. baloncukalr yapıo resmen.. ama normlmiş sanırsam..

yok canım bende hala olmadım.. zaten lohusayknede fazla almamıştım.. patlıcam sanki ben(

herkese kocaman günaydınlar.. çok şükür biizm uyku sorunumuz kalmadı.. geceleri uyuyor maşhh bıdıkımaa.. darısı uyumayana bebeişlerimzie inşş..

aammmiiin armağancım, bizim uyku düzenimiz de düzeleceğine bozuluyo mübarek (
ama inş. herşey daha güzel olucak, umudu kaybetmek yok :Saruboceq:

günaydın kızlar sanırım bizimde uyku düzenimiz oturdu artık..
10 da yatırıyorum 3.4 4 gibi kalkıo kıızım..
emio hemen yatıo sallamıorum koyuyorum beşiğine uyuyo..
sonra 6 .30 buluo kalkması..
emio tekrar yatıo tabi buarada kaka,çiş eksik olmuo
sabahta 8 8 30 gibi uyanıo tekrarr..
ama gündüz tv nin yanında koltuğum var orda yatırıorum..seside açıorum gündüz olduğunu anlasın die..
gecede yukarıya beşiğine çıkarıoyorum böylelikle anlıo gece gündüzü..
bence gündüz farklı yerde gece farklı yerde yatıırın..
umarım bütün haziran anneleri uyur artık bebeklerimiiz büyüyor.
2 aydan sonra otuyormuş uyku düzenleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…