2009 Haziran Anneleri!!

cnm eğer başka bi sorun warsa burdayım ben..
bu arada 27 haziranda doğum yaptım bende aynı tarihte doğum yapmışız cnm..
:ecrin_bebek:

canım bende yapayım sağol a.s. dünürüm çiğ sütün kaymağını dedi ama bulamadım marketlerde paket süt var , arasıra bepanten sürüyroum biraz iyi geliyor

cnm benim kullanmadığım krem kalmamıştı.
bebanten,garmastan,hematen daha neler nelerr...
hiçbiri fayda etmedi malesef..sadece yumuşatıyolar başka olan bişey yok..
ama soğan çok iyi geldi.birde lansinoh.hem temizlemeyede gerek yok bebeğini emzirirken..
yüzde yüz doğal çünkü bebeğe zarar bişey yok..
inşallah sizlerinde geçer.:teselli:

sağol canım koydum bakalım göğüs pedlerini kapattım üzerlerine de.inşallah işe yarar kızı uyuttum bakalım uyanıncaya kadar dusun.çok sağol bi de şu kokusu omasa öykkk çok fena valla.kafamçokkarıştı

walla keşke önceden koysaydımda kokuyu çekseydim acıyı çekeceğime..kaydirigubbakcemile3

boşwer kokusunu cnm bütün gün kalsın akşama yaparsın bi duş rahatlarsın..

1 2 gün uygula bakalım..

hadi hayırlısı:1hug:

bende primanın aktif bebek 3 numarasını kullanıyorum..
uyu oynanın 4-9 kilosu var mı ben görmedim hiç??
pişik içinde ben sebamed kullanıyorum çok iyi geldi, emirde pişik olmadı hiç..
yerim yavrunun pamuk gibi poposunu havvacımmm..

günaydın herkesee kızlar ben duğumdan sonra 2.reglimi oldum dün.
geçen aya göre 1 hafta önden geldi..
sancım yok allahtan..
ama sıcaklardada hiç çekilmioo(
bende olmadım hala, uzun sürecek galiba adet olmam..

aysecim iyiyim canimm..sen nasilsin???kizimiz nasil :)
damat pasa karnini doyuruyor suan...gezmeye cikicaz ama daha hazirlanamadik...
bi alti,bi karni,gazi derken cikamiyoruz..:)

özlemcim sorma yaa, dışarıya çıkmak çokk uzun sürüyorr.. :)))
birde her sabah banyo faslımız var yarım saatt..

hay allah bunu bilseydim önceden yapardım bende... çok canım yandı, yaralar geçti bi göğsümün ucu gitmişti yine düzeldi nasıl oldu anlamadım ama hala silikon başlıkla emziriyorumi bir kere normal emzirsem hemen açılıyo çatlaklarr..

emir kucağımdan inmiyoooooorrrr, ana kucağına yada yatağına koyduğum anda kıyamet kopuyorrr, sanki biryerine bişey olmuş gibi, kucağıma alıyorum susuyor ve omuzumda mışıl mışıl uyuyoor.. napcam bilmiyorum, nassıl alıştı bu kadar kucağa hiiç anlamadıımm.

aynen canım hangi ara alışıyolar kucaga anlamadım.benim kide buaralar kucakcı oldu.zor oluyo kucakta

Kızlar bu aşılar uyku yapıyor mu ya, dün ateşlenmişti benim kuzu, bugün de kendini uykuya verdi. 8'de uyandı emdi uyudu. 12'de uyandı emdi tekrar uyudu. Hala uyuyor. Gece de uyudu. Hiç yapmadığı şey. Ne yapıyım sizce, uyandırsam mı? Bi sorun var mı sizce?Ayy kafam karıştı telaş yaptım.

elleme canım bırak uyusun yorgun düşürdü ateş demekki uyusunda dinlensin annesii korkma...

Ay telaş yaptım ayşecim ya, alışık değilim hiç, canım sıkıldı walla boş boş :)
Bı daha gidiyim ölçeyim ateşini bari.

günaydın herkesee kızlar ben duğumdan sonra 2.reglimi oldum dün.
geçen aya göre 1 hafta önden geldi..
sancım yok allahtan..
ama sıcaklardada hiç çekilmioo(

ben henüz olamdım.. 3 ay olcuk..hata lohusalıkda bile az oldum regl..

sorma canım benimkie kucağa lınca o akdar keyfliki. yatağa bırkaınca bir kıyametki sorma.. ama ben fazla almıyorum.. babayla abla çok alıyor kucağa.kucaktada evi bir süzüyorki sorma gitisn.. diyor helrade içinden büyüyncen neleri karıştırsam acep:)))kaydirigubbakcemile3

canım telaş yapma.. benim kızda bazı çok uyuyor.. bazıda az. aşıdan olabilir canım..

özgecim uyusun canım, uyandırma ateşten yorgun düşmüş olabilir, ,nşallah uykuda atar sıkıntılarını annesi..
havvacım yıkarsın tabi tek başına, ben 20 günlükten beri tek başıma yıkıyorum, sol koluna kuvvet canım:))
sen tedirgin olma rahat ol ki, bebğinde rahat olsun, tedirgin olduğunu hissederse huysuzlanır belki..

kucak işini çözmem lazım evde tekim başka hiçbişey yapamıyorum emir kucağımda olunca:))
bazen kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum nasıl anlıyosa uykunun içinde kucakta olmadığını huysuzlanıyor hemen yanağımı yanağına değdiriyorum tekrar dalıyo:)

Uyandı Aylincim, bol bol güç toplamış yaramazlık için
Kucak olayı çok kötü olmuş senin için. Ana kucağında filan da durmuyo mu? Benim minnoş ana kucağında yarım saat 40 dk vakit geçiriyor, akşamüstü kestirmesini de orada yapıyor. bir de yatak odasındaki avizeye bayılıyor. Yatağa yatırıyorum 10 dk konuşuyor onunla, bi öle bi böle akşamı ediyoruz işte.
Emirim de az az oyalansa, bi nefes alırsın sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…