Leo merhaba bı daha uğramadın benım topiğe,şu soğan olayını bi anlatırmısın bana iyice,soğanın kendısını mı koydun göğüslerine yoksa suyunumu surdun ne kadar sureyle yaptın vs?bugun yapayım dıyorum da inşallah faydasını görürüm.
canım bende yapayım sağol a.s. dünürüm çiğ sütün kaymağını dedi ama bulamadım marketlerde paket süt var , arasıra bepanten sürüyroum biraz iyi geliyor
cnm soğanın kabuğunu soy ikiye böl göğüslerine bantla yada başka bişeyle sıkıca tuttur ben bantlamıştım flasterle..
kalsın bebeğin emmek isteyene kadar..
sonra ılık suyla yıka göğüslerini emzir bebeğini ..
sonra tekrar koy soğanları..
ben bütün gün uyguladım bunu..
lansinoh sürdüm arada ..
2 güne kalmadan geçti ..
umarım sendede aynı sonucu gösterir.
ben 1 hafta ağlayarak emzirdim.keşke en baştan yapsaydım..
cnm inşallah geçer çok iyi anlıorum seni.
haber vermeyi unutmaa merak ederima.s.a.s.opuyorumnanaktan
sağol canım koydum bakalım göğüs pedlerini kapattım üzerlerine de.inşallah işe yarar kızı uyuttum bakalım uyanıncaya kadar dusun.çok sağol bi de şu kokusu omasa öykkk çok fena valla.kafamçokkarıştı
bende primanın aktif bebek 3 numarasını kullanıyorum..canım ben bez alırken alışveriş merkezinde primacılar tanıtım yapıyodu sordum aktif bebek le uyuoyna farkını. uyu oyna bizim aydaki bebekler içinmiş pek hareketli değillerya
aktif bebekte emeklemeye yeni başlayanlar içinmiş
bende uyuoyna kullanıyorum çok da memnunum pişik içinde ilk günden beri chicco kullanıyorum çok iyi hiç pişik olmadı.nezamn altını açsam pamuk gibi hiç kırmızılık yok.
bende olmadım hala, uzun sürecek galiba adet olmam..günaydın herkesee kızlar ben duğumdan sonra 2.reglimi oldum dün.
geçen aya göre 1 hafta önden geldi..
sancım yok allahtan..
ama sıcaklardada hiç çekilmioo(
aysecim iyiyim canimm..sen nasilsin???kizimiz nasil :)
damat pasa karnini doyuruyor suan...gezmeye cikicaz ama daha hazirlanamadik...
bi alti,bi karni,gazi derken cikamiyoruz..:)
cnm soğanın kabuğunu soy ikiye böl göğüslerine bantla yada başka bişeyle sıkıca tuttur ben bantlamıştım flasterle..
kalsın bebeğin emmek isteyene kadar..
sonra ılık suyla yıka göğüslerini emzir bebeğini ..
sonra tekrar koy soğanları..
ben bütün gün uyguladım bunu..
lansinoh sürdüm arada ..
2 güne kalmadan geçti ..
umarım sendede aynı sonucu gösterir.
ben 1 hafta ağlayarak emzirdim.keşke en baştan yapsaydım..
cnm inşallah geçer çok iyi anlıorum seni.
haber vermeyi unutmaa merak ederima.s.a.s.opuyorumnanaktan
ıyıyım canım çok şükür.senın kız yumruklarını yemekle mesgul ben cıkartıyorum o sokuyor kım galip gelecek bakalım:)
emir kucağımdan inmiyoooooorrrr, ana kucağına yada yatağına koyduğum anda kıyamet kopuyorrr, sanki biryerine bişey olmuş gibi, kucağıma alıyorum susuyor ve omuzumda mışıl mışıl uyuyoor.. napcam bilmiyorum, nassıl alıştı bu kadar kucağa hiiç anlamadıımm.
bugün 2 gün oldu zeynebi yıkamadım eşimin işleri var.tekbaşımada yıkamadım korkuyorum yapabilirmiyim acaba yaaa
Kızlar bu aşılar uyku yapıyor mu ya, dün ateşlenmişti benim kuzu, bugün de kendini uykuya verdi. 8'de uyandı emdi uyudu. 12'de uyandı emdi tekrar uyudu. Hala uyuyor. Gece de uyudu. Hiç yapmadığı şey. Ne yapıyım sizce, uyandırsam mı? Bi sorun var mı sizce?Ayy kafam karıştı telaş yaptım.
günaydın herkesee kızlar ben duğumdan sonra 2.reglimi oldum dün.
geçen aya göre 1 hafta önden geldi..
sancım yok allahtan..
ama sıcaklardada hiç çekilmioo(
emir kucağımdan inmiyoooooorrrr, ana kucağına yada yatağına koyduğum anda kıyamet kopuyorrr, sanki biryerine bişey olmuş gibi, kucağıma alıyorum susuyor ve omuzumda mışıl mışıl uyuyoor.. napcam bilmiyorum, nassıl alıştı bu kadar kucağa hiiç anlamadıımm.
canım telaş yapma.. benim kızda bazı çok uyuyor.. bazıda az. aşıdan olabilir canım..Kızlar bu aşılar uyku yapıyor mu ya, dün ateşlenmişti benim kuzu, bugün de kendini uykuya verdi. 8'de uyandı emdi uyudu. 12'de uyandı emdi tekrar uyudu. Hala uyuyor. Gece de uyudu. Hiç yapmadığı şey. Ne yapıyım sizce, uyandırsam mı? Bi sorun var mı sizce?Ayy kafam karıştı telaş yaptım.
tesekkür ederiz canımŞeniza.s.Ne güsel olmuş, maşallah sizea.s.
özgecim uyusun canım, uyandırma ateşten yorgun düşmüş olabilir, ,nşallah uykuda atar sıkıntılarını annesi..
havvacım yıkarsın tabi tek başına, ben 20 günlükten beri tek başıma yıkıyorum, sol koluna kuvvet canım:))
sen tedirgin olma rahat ol ki, bebğinde rahat olsun, tedirgin olduğunu hissederse huysuzlanır belki..
kucak işini çözmem lazım evde tekim başka hiçbişey yapamıyorum emir kucağımda olunca:))
bazen kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum nasıl anlıyosa uykunun içinde kucakta olmadığını huysuzlanıyor hemen yanağımı yanağına değdiriyorum tekrar dalıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?