2009 Haziran Anneleri!!

merhabalarrr
bugün i yandan sevindim i yandan üzüldüm.sonunda adet olmuşummmm
darısı başınıza.gerçi sıcakda çekilmiyo ama en azından şişlik gidiyo.bide benim çok agrım olurdu allaha şükür agrı olmadııı

ne güzel darısı başımıza. Bende daha adet olmadım.40 tan 10 gün sonra çamaşırıma çok az leke gelmişti onuda adet olarak saymıyorum .

narencim maşallah büyümüş çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın

ben 46 gün zaten gördüm ondan bi 5 gün sonra tekrar oldum yeni bitti yani toplamda 2 ay hasta oldum bakalım bundan sonra ne zaman olucak inş düzenli olarak gelir

walla kızlar ben 2 reglimi oldumm...
bi yönden iyi rahatlıyor insann..
bu arada akşam yemeğe gidicez bakalım ailece:))yağmur hanımı çıkarıcazz dışarı.
inşallah annesini üzmez cimcime

slm hepinizee...
umarim iyisinizdir bebislerle..
esim 1 ay boyunca islerinin basinda olacak bende bebisimle yalniz takiliyorummm
zor bir bebek olmadigi icin bi SIKINTIM yok sukur ama esim aklim sizde kaliyor ayin 27 sinde asisini olunca armin i alip tr ye git diyor...benim bu turkiyeye gitme isi yilan hikayesine dondu..
kararsizim hala..

özlemcim ailen burda sanırım yani evde tek kalmaktansa gidebilme imkanın varsa git derim hem sıkılmazsın hem tek kalmazsın eşininde aklı kalmaz sizde canım

narenciim maşallah canım bebeğine, çok tatlı olmuşş..
özlemcim değişiklik olur tatlım, bence değerlend
ir bu fırsatı..
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, bereketimiz bol olsunn

çooookk yorgunuuuumm benii beeklemee kaptaaan
off yaa gündüz uykularımız iyice azaldı bizim, sırtım bacaklarım kopuyo.
Allahtan kociş akşam geldi, yemeklerimizi yaptı, yemek yapmayı geçtim yicek vakit bile olmuyo.
Rabbim şu mübarek ayın hürmetine hepimize yardım etsin, bebişlerimize sağlık, sıhhat, uzun hayırlı ömür versin.hepinize hayırlı ramazanlaar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…