2009 Haziran Anneleri!!

sekerler naber
bız kızımla leylegı havada gorduk zavallı yavrum dogdugundan berı gocebe hayatı yasıyor neysekı pzt sıden ıtıbaren artık tekrar evımıze donuyoruz hepınızı cok ozledım ınsallah tum bebısler ıyıdır bız 1 hafta sonra 3 ayımızı doldurucaz asılarımızı oluyoruz hersey ıyı sımdılık hepınzıı cok opuyorum sutunuzle kalın mucx

amannnn maşallah vildancımm allahım nazarlardan saklasın bebiş uslu olsunda kalsın kilolar gider üzülmeee emzirmeye devam ettikçe daha da gitcekmişşş işe de başlamışsın allah kolaylıklar versinnn

servetçim oh yaz sana vurdu maşallah gez gez bitiremedinnnnn
biz eve tıkandık kaldıkkk

paracetamol al dedi ebe 60 mg aldim olcdum 37.9 cikdi...
korkuyorum cikcak diye kimsede aramiyo ne ettin diye sinir oldum
banyo yaptirdim her zaman huysuzluk yapar yatiyo oyle...korkuyorum dolayisiyla...
yarim fitilmi vericem hepsinimi ?

canım aşı olduktan sonramı banyo yaptırdın banyo yapılmıyor sana söylemedilermi

semacim coktandir gorememistim seni, merak etmistim, nasilsin canim?narenden haber var mi?tasiniyor herhalde,gorunmuyor..

oyyy maşallah semoşum çğatay bey kocaman bi adam olmuş esmer güzeli derler ya yakışıklı olacak kereta allah nazardan korusun

özlemcim ailen burda sanırım yani evde tek kalmaktansa gidebilme imkanın varsa git derim hem sıkılmazsın hem tek kalmazsın eşininde aklı kalmaz sizde canım

özlemcim bencede gidbiliyorsdan git hem değişiklik olur hemde yanlız kalmamış olursun

narenciim maşallah canım bebeğine, çok tatlı olmuşş..
özlemcim değişiklik olur tatlım, bence değerlend
ir bu fırsatı..
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, bereketimiz bol olsunn

saolun kizlarr...a.s.a.s.a.s. ayin 27 sine kadar karar vercez artik

fatoşcum salı konuştum ailesinin yanında narenimm orda net yokmuş ondan giremiyo herkese selma söledi
eşi adanaya geçmiş naren de tayinini almış ama henüz ev taşınmamış kolilemişler öle duruyomuş çünkü henüz lojman çıkmamış canım iilermiş anlican naren annesinin yanında keyif yapıyo zilli gelinimde iiymişşş

morboncuk saol canımcımmmm öptüm sein a.s.

semacım maşallah erkek olmuş çagtay en son bıraktıgımda cok huysuzdu çagtay düzelmiştir inşallah üzmüyodur inşallah annesini ama resimlerde iyi görünüyo toparlamış.

herkese merhaba kızlar.
bız ızmıre tasındık artık ızmırlıyız :)
herkes ıyıdır umarım optuk hepıızı oglumla

nerdeeee yasemincim hala huysuz bütün gün ayağımda sallanıyo geceleri bile oturarak uyuyorum nerdeyse
zor bi bebek çağatayyy ama sanki gün geçtikçe bi düzene giriyo artık ah bi de kabızlık olmasaaa(((

fitilsiz kaka yapamaz oldukk of çok üzüyo beni bu durummm

ecem hayırlı olsun umarım izmir sizi çok çok mulu eder
şans huzur sağlık ve mutluluk getirir

arkadaşlar ben bu ay rota virüs aşısını yaptırmadım digr aşılarını ayın 13 de
yaptırdım agır gelir diye aynı gün yaptırmadım rota virüsü bu ay
içinde yaptırmam gerekiyomu 2 doz oluyomuş sanırım sizler nasıl yaptırdınız bi fikir verin.

yasemincim bu ay içinde yapılması şart bence hemen dr unu ara ve yaptır ben vazgeçmiştim dr u çok önemli bi aşı zehirli ishal aşısı dedi
ayın10unda 2nci dozu varrr
ihmal etme canım yaptırmayı düşünüyosaannn
hı ayrıcca çağatay pazartesi rota virüs çarşamba karma aşılarını oldu canım bişecik olmadı allaha şükürrr

üzülme canım 3 ayı dolunca düzelir inşallah ama iyi görünüyo
o sıkıntısına ragmen kuzum maşşallah.ayakta baş olmuyo
semacım ben ailemin yanındayım çingene salıncagı kurduk çok
sevdi kızım mısılmışıl uyuyo tafsiye ederim

evet yaptırıcam babamız gelicek bi kaç gün sonra burdaki dktorumuzda gerek yok dedi hangisine inanacagımı şaşırdım ama herhangi bi yan etkisi yoksa yaptırıcam.

günaydın anneler....
Ramazanınız mübarek olsun...Bu gün ben oruçluyum inşallah sütüm etkilenmez bi denemek istedim bakalım nasıl tutucaz şimdiye kadar bir sorun yok bakalım sonrası nasıl olacak savurda ve akşam bol su içtim güzel yedim inşallah sıkıntı olmaz....
semacım maşallah çağatayımız çok yakışıklı olacak Allah nazarlardan saklasın onu ve tüm bebekleri

selam herkese uzun süredir giremiyorum yaklaşık 3 ay olacak sanırım hepimizin gözü aydın doğumları yaptık şimdi büyütme telaşındayız :) benim kızım da 26 sında 2 aylık olacak teyzeleri erva duru koyduk ismini

normal doğum beklerken sezaryen oldum o biraz moral bozduu dikiş yerlerim yanıyo sanki 2 ay olmasına rağmen aynı şeyden şikayetçi olan varmı aranızda kızlar neyse
ben miniğimle geldim işe şimdi eve gidiyoruzzz

aman yasemin bi o kaldı onuda inatla yapmıyorummm
böle alşısın geceleri yatağğına alıştırıyorum tekrardan bakalım
az kaldı 3 aya
neyse uyandı bıdık emicez öptüm sizi gelim tekrarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…