2009 Haziran Anneleri!!

selam kizlar umarim herkes iyidir bebislerle...
bugun asimizi olduk iki bacagindan o agladi ben agladim dayanamadim aglamasina
simdide atesi var biraz tek atletle duruyo ne kadar olursa normaldir atesi ne yapmam gerekiyo ya uff..danisacak kimsede yok...

canım benimde kızımın ateşi çıktı 38 5 oldu ben yarım fitil verdim hem ağrısını kesti hem ateşini düşürdü bide bi güzel uyudu ateşi ağrısı olmayınca canım 37 felansa endişelenme 38 olursa fitil varsa yarım fitil ver yoksa calpol ver oda rahatlatır makattan ölçtüğünde 38 derece üzeri koltuk altındanda 37 2 olursa ateşi var demektir o zaman ateş ddüşürücü fitil yada şurup ver canım

paracetamol al dedi ebe 60 mg aldim olcdum 37.9 cikdi...
korkuyorum cikcak diye kimsede aramiyo ne ettin diye sinir oldum
banyo yaptirdim her zaman huysuzluk yapar yatiyo oyle...korkuyorum dolayisiyla...
yarim fitilmi vericem hepsinimi ?

yarım canım uc kısmını sokucan makatına korkma onu verince ateşide düşer rahatlarda çıkmaz daha ama sen bunu verdikten bi yarım saat bi sat sonra tekrar ölç düşmüşse korkma düşerde zaten

canım şurubu verdiysen fitile gerek yok zaten oda düşürür banyoda yapmış ama vermediysen fitili verebilirsin ebe banada şurup ver dedi ama ben fitil kullandım ağrısı olmasın diye

neyse ben kaçtım hadi iyi geceler tatlı rüyalar

canım sende endişelenme fitil yada şurup verirsin geçer düşer yani

geçmiş olsun canım aşı olayını atlattın.işallah yükselmez.biz daha olmadık aşı oyüzden fikir veremicem ama fitil iyi gelir heralde.offffffff bizimde çarşamba günü olcak şimdiden başladı sitresi

slm herkese öncelikle hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum
uzun zamandır yoktum ailemin yanındayım nette sorun vardı giremedim
sizleri cok özledim herkes nasıl bebişler nasıl cok merak
ediyorum.bizim tatil güzel geçti agrılı dönemlerimizde yanlız degildim cok rahat ettim
allah a şükür kolik günlerimiz geçti bi problemimiz yok.ilk üç ay aile yanında olmak gerekiyo bence çünkü
cok yorucu ve stresli bi dönem.kızım büyüdü teyzeleri maşallah onla konuşuldugunu anlıyo ve
tepki veriyo.hala ailemin yanndayım fırsat buldukça girmeye çalışıcam.geçmişe biraz göz atayım
bebişleri ve sizleri öpüyorum hayırlı cumalar.

günaydınlar annişler.bebeişler nasıl.
Maşallah güzelim bebeğine .hepimizinki birbirinden şeker allah nazardan saklasın.niye tedirginsinki almayı hiç düşünmedik ama alsak ne olacakki.dünya tatlısı bir bebek fotoğrafımız olur.

nazar deger diye tedirgin oluyorum teyzesi nazardan cok çektikte:sinifsinif:

kızlar bu arada kilolar ne alemde bende 6 kilo duruyor kendimi hiç hoş hissetmiyorum.çok moralim bozuluyor.ama diyet yapamıyorum.sizde durum nedir.

günaydın herkeseee
hayırlı ramazanlar her ne kadar biz oruç tutamasakta tüm güzelliğini yaşarız umarım ramazanın

vildanım ben 71 kg hamile kaldım şu an 69 um nedeni hem emzirmek hem de çağatay çok yaramazzz hiç dinlenmee fırsat olmuyo sürekli onla ilgileniyorum yani tek çare yaramaz çocukk:))

ben 61 le hamile kaldım şimdi 67 yim doğumdan 15 gün sonra bu kiloya düştüm hep aynı ne iniyor ne çıkıyor. Hep söyleme diyorlar ama ben duramıyorum benim furkanım uslu maşallah.problemsiz çok şükür.bana benziyor sanırım.inşallah değişmez.
Işe yeni başladım 3 gün oldu umudum şimdi veririm diye ama ne bileyim gidecek gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…