tesekkur ederım semoşum ıı dıleklerın ıcın ınsallah :)
hayırlı olsun canım hangi ara taşındım işallah ugurlu gelir izmir
canım aşı olduktan sonramı banyo yaptırdın banyo yapılmıyor sana söylemedilermi
oncelikle gunaydin ve hayirli ramazanlar kizlar
evet canim atesi olursa banyoya yaptir dedi rahatlar dedi...
hangi aşıları vurdular canım rotavirüsü yaptırdınmı
emziren anneler bebişler ne sıklıkla kaç dk emiyo ya dikkat eden varmı?
canım bizim dr. kesinlikle yaptırma dedi gerekirse ıslak bezle vücudunu herahlatabilirsin dedi aşı olan yerlerine sürmeden dedi
slm hepinizee...
umarim iyisinizdir bebislerle..
esim 1 ay boyunca islerinin basinda olacak bende bebisimle yalniz takiliyorummm
zor bir bebek olmadigi icin bi SIKINTIM yok sukur ama esim aklim sizde kaliyor ayin 27 sinde asisini olunca armin i alip tr ye git diyor...benim bu turkiyeye gitme isi yilan hikayesine dondu..
kararsizim hala..
Git Özlemcim valla, bana daral geldi buralarda, kimse yok,annem de gidiyor...Offf bendeeee :1ninca:
herkese merhaba kızlar.
bız ızmıre tasındık artık ızmırlıyız :)
herkes ıyıdır umarım optuk hepıızı oglumla
kızlar bu arada kilolar ne alemde bende 6 kilo duruyor kendimi hiç hoş hissetmiyorum.çok moralim bozuluyor.ama diyet yapamıyorum.sizde durum nedir.
bende tutamıyorum.. Sütüm zaten öyle böylegünaydın herkeseee
hayırlı ramazanlar her ne kadar biz oruç tutamasakta tüm güzelliğini yaşarız umarım ramazanın
vildanım ben 71 kg hamile kaldım şu an 69 um nedeni hem emzirmek hem de çağatay çok yaramazzz hiç dinlenmee fırsat olmuyo sürekli onla ilgileniyorum yani tek çare yaramaz çocukk:))
herkese merhaba kızlar.
Bız ızmıre tasındık artık ızmırlıyız :)
herkes ıyıdır umarım optuk hepıızı oglumla
maşh canım ne güzel tutuyorusn.. Inş sütün yeter.. Beni zaten az yemiyince içmeyince daha da azalıyor.. Tutuamıyorum.. Ama kendimide suçlu hissediyorum çokgünaydın anneler....
Ramazanınız mübarek olsun...bu gün ben oruçluyum inşallah sütüm etkilenmez bi denemek istedim bakalım nasıl tutucaz şimdiye kadar bir sorun yok bakalım sonrası nasıl olacak savurda ve akşam bol su içtim güzel yedim inşallah sıkıntı olmaz....
Semacım maşallah çağatayımız çok yakışıklı olacak allah nazarlardan saklasın onu ve tüm bebekleri
canım benimki 2 saatte bir emiyor genelde.. Ama bu aralar pek ememk istemiyro .. Acaba sıkmı geliyor bilmem.. Benimkide en az 10 dk emiyor..en falzda 20..emziren anneler bebişler ne sıklıkla kaç dk emiyo ya dikkat eden varmı?
maşh canım.. Benimde az sütümsemacım geçen cumartesiye kadar 3 4 dak emiyordu en fazla 5 dakkaydı sütüm çoktu yetiyordu o kladar emmek cumartesi gününden sonra sütüm azaldı şimdi 15 dak. Falan emiyor anca doyuyor sanırım sütüm nazara geldi şom ağazımı tutamadım her sorana sütüm çok bol günde 100 130 cc lavaboya döküyorum diyordum bir anda sütüm azaldı çok üzüldüm ama tekrar artsın diye süt artıran herşeyi yiyoeum
adrenal, armağanım+, basbelam, d-gabbana, leo7+, morboncuk+, nickynick, olymposss
meraba kıslaar, bayaa kalabalık bugün topiciğimiz hepinizi öpüyoruz kızımlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?