2009 Haziran Anneleri!!

hayırlı olsun canım hangi ara taşındım işallah ugurlu gelir izmir

cumartesı tasındım canım. dun butun ısler bıttı . bugun dınlenıyoruz sagolsun annem geldı yardım ettı. ızmır cok sıcak bı yer ama cok guzel çeşme yarım satt miş bızım buraya.
buhafta sonu gıtmeye planladık kendımızı ama ramazan olunca erteledık.

emziren anneler bebişler ne sıklıkla kaç dk emiyo ya dikkat eden varmı?

semacım geçen cumartesiye kadar 3 4 dak emiyordu en fazla 5 dakkaydı sütüm çoktu yetiyordu o kladar emmek cumartesi gününden sonra sütüm azaldı şimdi 15 dak. falan emiyor anca doyuyor sanırım sütüm nazara geldi şom ağazımı tutamadım her sorana sütüm çok bol günde 100 130 cc lavaboya döküyorum diyordum bir anda sütüm azaldı çok üzüldüm ama tekrar artsın diye süt artıran herşeyi yiyoeum

Git Özlemcim valla, bana daral geldi buralarda, kimse yok,annem de gidiyor...Offf bendeeee :1ninca:

morboncuk canım 3ncü ayda süt de bi ara azalma oluyomuş üzülme benim hep az ama ısrarla emziriyoru m sende ısrarlı ol artar üzülme fazla olmadın bebeğe yetsin yeterrr bi de 5 dk dan az 20 dk dan fazla emerse sorun var demekmiş cicimm

benimki 3 3.5 saatte bir emiyo 10 15 dk kadar sütüm öle aman aman çok değil maa yetiyo şükürler olsunn

arada gidiyo nazlı sütüm o zaman 1 2 öğün mama veriyorum napalım böle idare ediyoruz

merhaba kızlar nasılsınız biz dün gece iyi uyuduk uykumuzu aldık sizin bebişler nsıl

semacım çağatay baya büyümüş adam olmuş daha bi yakışıklı olmuş allah nazarladan saklasın maşallah diyeyim aman nazar felan değmesin canım bende kızım ne zaman uyanırsa öle emziriyorum zaten acıkınca uyanuyı 3 saat bazen 4 saatte bir uyanıyo öyle emziriyorum 10 15 dk emiyo sütümde yetiyo bana ebe sütün az olursa ılık suya havlu ıslatıp gögüsüne koy biraz beklet sütün olur demişti

ayy kızlar benim kızım çok numaracı yaa yalandan ağlamalar ben onunla oynayayım ilgileneyim diye yanına gidince bi gülücükler atıyo yatmak istemeyincede yalandan ağlıyo ama hepte kucağımda tutamıyorum belim ağrıyo bende birazcık yatırayım diyorum başlıyo bağırmıya allahım çok numaracı yaa kim çektiki böle bilmemzemuszemuszemuszemus

adrenal, ARMAĞANIM+, BASBELAM, D-GABBANA, leo7+, MORBONCUK+, nickynick, olymposss
meraba kıslaar, bayaa kalabalık bugün topiciğimiz hepinizi öpüyoruz kızımlan

baya kalabalık ama kimse pc başında değil sanırım herkes bebişlerle ilgelniyo

herkese merhaba kızlar.
bız ızmıre tasındık artık ızmırlıyız :)
herkes ıyıdır umarım optuk hepıızı oglumla

cnm memleketim izmirim..
walla şanslısın cnm izmir süper bir yer..
ben izmirde oturuyordum evlenip manisaya geldim..
yakın ama yinede özlüorum izmiri...
perşembe aşımız war aşımızı olup annemlere gidicem izmire.
gezelim kızımla biraz..
sen nereye taşındın cnm ?**

kızlar bu arada kilolar ne alemde bende 6 kilo duruyor kendimi hiç hoş hissetmiyorum.çok moralim bozuluyor.ama diyet yapamıyorum.sizde durum nedir.

bende takıldım kaldım.. Vreremiyorum.. Nasıl verceğimide bilmiyorum.. Ab rocket aldım. Günde 400 mekik çekiyorum onunla.. Birde biraz yürüyüş yapyıroum.. Ama diye tyok.. Bilmiyorum nasıl gidecek bu 12 kilo
bende tutamıyorum.. Sütüm zaten öyle böyledevamlı su içiyorum.. Bu ara baya azaldı genecanım sıkılyor.. Arada mama vedriyorum ama sevmiyor benim kuzum mamayıne yacpam bilmiyorumm((
herkese merhaba kızlar.
Bız ızmıre tasındık artık ızmırlıyız :)
herkes ıyıdır umarım optuk hepıızı oglumla

aa güle güle oturun canım. Hayırlı olsun..
maşh canım ne güzel tutuyorusn.. Inş sütün yeter.. Beni zaten az yemiyince içmeyince daha da azalıyor.. Tutuamıyorum.. Ama kendimide suçlu hissediyorum çok(
emziren anneler bebişler ne sıklıkla kaç dk emiyo ya dikkat eden varmı?
canım benimki 2 saatte bir emiyor genelde.. Ama bu aralar pek ememk istemiyro .. Acaba sıkmı geliyor bilmem.. Benimkide en az 10 dk emiyor..en falzda 20..
maşh canım.. Benimde az sütümsen nelre yyiyip içiyorsun süt için??

adrenal, armağanım+, basbelam, d-gabbana, leo7+, morboncuk+, nickynick, olymposss
meraba kıslaar, bayaa kalabalık bugün topiciğimiz hepinizi öpüyoruz kızımlan

selam sanada canım.

Bu arada herkesin ramazanı hayırlı olsun.. Hayırlı cumalar olsun..

kızlar selam sabahtan beri kolum koptu kucakta taşımaktan gündüzleri de uyumuyo pek ne yapıcağımı şaşırdım yemek yemeye bile vaktim olmuyo şimdi uyudu 5 dakika sonra uyamır bizim yaramaz.
siz neler yapıyosunuz semoş bakıyorum artık girebileyosun nete uslandı mı çağatayımız.
sütü azalan olursa dereotu yiyin kızlar gerçekten artırıyor , ben fazla olursa şimdiden dondurucıya koymak istiyorum çalışmaya başlayınca lazım olacak hiç koyan var mı nasıl saklamalıyız?buzluk poşetleri olu mu acaba?
kilolardan bahsetmişsiniz ben hamilelik öncesi de hafif kiloluydum şu an o kiloma indin ama göbek daha çok 5 aylık hamile gibiyim.hiç hareket de edemiyorum kızım izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…