2009 Haziran Anneleri!!

kızlar dün akşam kızım eşim ve ben yemeğe gittik..
kızımı çıkmadan emzirdim.arabaya binince uyudu zaten..
allahtan şu pusetler warda kucakta mahvolmuyo bebişler.
gerçi ben memnun değilim pusetimden pierre cardin aldım ama memnun değilim..
hem çok ağır hemde bebeği tam yatıramıosun içini biraz doldurmak gerekio...
neyse uzun zamandan sonra dışarı çıkmak iyi geldi..
gittiğimiz yer balık restorantı tepede açık havadar bir yer..
kızımı kalın giydirmiştim zaten..bol bol oksijen aldık gezik geldik.
ara sıra yapmak lazım..bügünde kayınvalideye iftara gidicez kızımla..
hepinizi öpüoruzz

kızlar benimkinin emme düzeni oluşmadı gündüzleri saat başı 2-3 dakika emiyo deli oluyorum.5 dakikayı bile bulmuyo.bekleyim 3 saat vermiyim diyorum ama huzursuz olup ağlıyo ne yağıcağımı şaşırdım nasıl alıştırıcam yaa benim gibi olan var mı

Ya ben sabahları bır ara dere otlu omlet yÜyorum.. Bırde akŞam yemeĞınde dereotlu yoĞurt..pekde fark etmedı bende sankı(

leo ne güzel dışarı çıkmışsın. ben annemlere gittiğimde bile 1 ay evde oturdum dışarı çıkmaya gezmeye gitmeye korkuyorum kendime hiç güvenim yok ya ağlarsa naparım diyorum.iyice eve kapandık

armağancım sana da selam evet herkesin ramazanı hayırlı olsun gerçi tutamıyoruz.
eve.. Malesef.. çok burukum o yüzden..ilk kez tutamıyorum orucumu(

canım benimkide bazı 1 saate emiyor.. Bazı iki saat.. 3 saati bulamadık henüz..

kızlar merhaba, benimki de sabahtan beri kucakta zır zır canımı yedi resmen , şimdi ayaklarımda sallıyorum uyuyor bıraksam kesin uyanır
ev darmadağınık, ütülerim birikti ve okadar yorgunumki ..

benimkide genelde saat başı bazen 2 saatte bir emiyor

dereotu hem bol süt yapıyormuş, hemde zayıflatıyormuş, onu denicem bakalım şimdide

cnm neden kendine güvenmiosun..yapmaa
emziriyosan eğer al yanına bitane tülbent battaniye vb..ört emzir
ztn bebekle ne kdr durabilirsinki dışarda..
benim kızım huysuz olmadığı için emzir 2 3 saat acıkmaz,gaz da yok pek..
ya açsa ağlar yada altına yaptıysa..
sıkılıoyuz hep ewde yaa..anayız fedakarlık tamam da biyere kadar..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence al bebeğini koy arabasına 1 saat gez gel..hem sana iyi gelir hem bebeğine...opuyorumnanaktan

canım benimkide öyle 5dakkadan fazla emmiyo saatbaşıbenemdirmeye çalışıyorum bazen 2saattedeanca emiyo istemiyo bazen bende çok üzülüyorum bu durumu allah kolaylık versin

kızlar çağatayda ööleydi saat başı 3 4 dk emiyodu sürekli huzursuzdu
ve daha az k,lo alıyodu
çok uğraştım ağladı mızlandı ama şimdi alıştı emmek istememelerinin sebebi sık emdikleri için süt yavaş ve az geliyo ondan istemiyolar
4 gün uğraşıırsınız
yarım saat ileri atın hergün
en az 2.5 saat arayla emzirin 4 saati de geçmesin dedi dr
ben faydasını gördüm
sanki daha ii oldu böle uysuzluğu bi nebze azaldı sankiii

off ya benim oğluşunda ne emme düzeni oluştu ne de uyuma.
tam oldu diyorum zırt herşey tepe taklak oluyor...
dün akşam 17.30dan gece 1.30 a kadar uyumadı, sabahda 6da hortladı....bu saate adar arada 1.30 saat uyudu. Bu nasıl bebiş ya ben yoruldum o yorulmuyo..

Bu arada ramazan da oruç tutamıyorum ben de.
Ama eşime bi şeyler hazırlamak için bu gece kalktım bundan sonra kalkmaya gücüm yeter mi bilmiyorum. Oğluş uslu dursa da ben de kalksam en azndan eşimle birlikte oluruz kendini tek hissetmez..

canım ya benim doktor saatle emzirme dedi yani 3 saate çıkayım mı dedim. O da bunu ahmet ve sen ayarlayın saat verilmesi çok yanlış dedi.Yani sen susuzken sana vakti gelmedi deyip su vermeseler ne yaparsın dedi. Haklıda bence.

Tabi 3-5 dk emip bunu sürekli yapmaları bebişlerin edepsizliğinden onu unutturmak lazım ama genel olarak saat olayını kasmamak lazım.

off kucak istiyo hep süreklide kucağımda gezdiremiyorum ev perişan eşim evde oruçlu ona yemek hazırlamam lazım evi toplamam lazım dağınık evde durunca içim daralıyo temiz olucak valla kızıma bakacak biri olsa hergün temizlik yapıcam o dereceye geldim çocuktan eve bakamıyorum sanki evi 1 ay temizlememişim gibi toz oluyo bide burası rüzgarlı kömür fabrikalarıda buraya yakın orda olan kömür tozları bizim eve giriyo 1 gün toz almayayım hemen bi karış toz oluyo allahtan eşyalarım açık renktete göstermiyo tozu bide alt kattayız olan toz buraya giriyo camlarıda açmasam olmuyo öff ne nankör iş bu temizlik yaa keşke tertemiz dursa hiç kirlenmese

kızlar bizim cimcime 2 3 saatte bir emiyo..
uyku düzenide fena değil.şikayetçi olursam allah çarpar wallahiikaydirigubbakcemile3
ama gündüz pek uyumuyor..tilki uykusuna yatıyo kızım..
şükür büyüyoruz işte yaa öle yada böle..

ben valla saatle felan emzirmiyorum ne zaman açıkırsa ne zaman uykusundan uyanırsa o zaman emziriyorum hiç uyurken ellemiyorum o zaman dahada huysuzlaşıyo emmiyo uyanır gibimi oldu alıyorum emziriyorum tekrar uyuyo emerken ama geceleri gündüzleride zor uyutuyorum işlerimi yapayım diye neyse gece uyusunda gündüz uyumasın

selam annişler...
benim cadı kızımda dışarda markette,aşkasının evinde yada bize misafir geldiğinde bi güzel uyuyoki.ama benle baş başa kaldıgında uyumuyo.babasıda inanmıcak artık bana.gündüz leri uyumuyo diyorum ama haftasonları o evdeyken cadı mışıl mışıl uyuyo.nazı bana geçiyo sanırsammm

ya bende kasmıyorum ilk başta alıştırırken kastım şimdi kendi düzene girdi uyanınca emziriyorum zaten acıkmazsa memeyi asla tutmuyo inatçıı

emsin diye de uyandırmıyorum ben sadece acıkma süreleri bu diye örnek verdim
ama her acıkınca vermeye devam etsem şu an sütüm bitmişti
çağatay da hiç büyümemişti karnı iice doyduğu için uzun uyuyo
iice acıktığı içinde mızmızlanmadan emiyo işte böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…