2009 Haziran Anneleri!!

bornova ya tasındım canım.
evet guzel bı yer bende begendım ızmırı.

offf yaa yemek yapıcam eşim evde oruçlu gece işe gitti sabah 9 da geldi 10 da yattı adam aç uykuya verdi kendini benim cadıa uyamak bilmiyo 4 saattir ayakta az önce bi 5 dk uyudu oda uyumaksa uyandı hemen kuş uykusu gibi hemen uyanıyo ben bile daha ona bakmaktan su bile içemedim düşünün yani hiç durmuyo hep kucak hep kucak yada beşiğinde sallıcan anca öle duruyo cadoloz yaa

canım bende duydum dut süt yapıyomuş ben valla sütüm olsun diye ayrı bişey yemiyorum olucağı varsa oluyo benim eltim o kadar şey aldı yedi süt yapsın diye anca 1 ay emzirebildi ondada gene mama verdiler yani olucağı varsa oluyo su içsen bşle oluyo birazda irsi benim anneminde sütü varmış benim iki ablamında sütü oldu benimde var allaha şükür

canım ben ilk kızımı 22 ay emzirdim o zamanda çok sütüm vardı bu seferde çok vardı cumartesi gününe kadar hergün 100 130 cc sütü lavoboya döküyordum nazara geldi sütüm
kimseye söylemek lazım çok sütüm var diye

ne güzel valla bence sütü olanlar kıymatini bilsin nazar değmesin.ben de sutum vat dıyodum hatırlamıyorum kım yazmış 100-130 cc dökuyodum falan okuyunca benden hiç o kadar çıkmadı.2 göğsümden ortalasma 65-80 cc falan çıkıyor pompayla sağdığımda.o çıkanda da yağ oranı 0 nerdeyse.hiç yağ yok.bebeğe kg aldıranda oymuş zaten.3800 doğan kızım 3200 e kadasr düştü.3.hafta sonunda ek mamaya geçirdi dr.ama gene de emzırmeye devam dedi emzırıyorum ben de.benım kızım mama vermedımğimde 1 saat sonra tekrar emmek ıstıyor.1 saatten fazla durduğu yok gibi.o yuzden de yara oldu göğüslerim zaten( Loe şu an soğanlar mememde gene:) yapıyorum ama sankı pek fayda etmedı gıbı gene de devam edıcem 1-2 gun daha.
Şu dere otunu da denıycem.Kılo aldırmıyo ama gerekli anticorları falan alıoyodur demı.

cnm ya bende sana sorcaktım noldu diee?*
benim 2 günde geçmişti cnm..
hiçmi farketmedi göğüs uçlarında..
lansinohta sürüyosun dimi..
neden bu kadar uzun süre sürdü senin..
ben uç kullanıorum aventin birde onu dene geçene kadar cnm..

kızlar oynatmaya az kaldııı..
ayağımda sallıyorum uyuyoo..
yerine koyuyoorum uyanıo..şuan ayaklarımda hemen gözler kapanıyo..
yerine koy uyanıyor..laelaelaelaelae
dalga geçio benimle cimcimee..
hiçbi iş yapamadım ..bütün gün ayyağımda sallasam hiiiç uyanmıcakk...
napıcam benn kafamçokkarıştı

canım ben yazdım 100 130 cc süt döküyorum diye hemde tek göğüsten ve elimle sağıyordum ahhh ahhhhhhhhh eee çeneni tutamazsan öyle nazar değer işte

cnm haklsın şu nazar var yaaa..
2 göz bir ecel die boşuna dememişler..
bende bundan 2 3 hafta önce çiçeklerin dibine döküodum artuk 300 350 cc bi sağmada çıkan miktardı.
şimdide war ama eskisi gibi deil..
sölememek lazım gerççekten..

bilmiyorum ki geç kaldım belkı yapmak için.lansınoh da suruyorum garmastan dıye bı krem var onu da.benım cadı yemıyo valla meme ucunu kıyamet kopu onunla emzırmeye kalkınca.çıkarana kadar ağlıyo memeden emmek ıstıyo.napalım artık sağlık olsun emzıebildiğim kadar emzırıcem.o sağlıklı olsun da.demın uyandı kapadım apar topar,kılo aldırmasa bıle sutum gene de faydalıdır dımı kızlar kızıma.hanı antıcorlar gereklımıneraller falan ne bilim işte ne varsa.(

bilmiorumki geç kalmamışsındır yaa..
bence sadece lansinoh sür..ben aventin ucuyla emziriyorum kocaman oda bizim hatun alıştı bu seferde benimkini beğenmio..kaydirigubbakcemile3
sen emzir yılma o alıo alacağınıı..tabiki sütün faydalıı..

ya demın gıdıp dere otu ykadım geldım,ama böyle tek başına gitmıyo bu yaa,salata da falan çok severim ama miğdem bulandı tek başına yıyınce( başka şekılde yıyen var mı,yedım epey ama yok yanı gıtmıyo tek başına.off ya doğurana kadar başka doğurduktan sonra başka,gerçekten insan herşeyı yapıyor çocuğuna daha iyisini verebilmek için.
deli gibi su ayran falan içiyorum ama olmayınca olmuyor demek.neyse mubarek gun nankörlük etmıyeyeım hiç sütü olmayan kadınlar napsın deyıp teslli edeyım barı kendimi.iyi ki varsınız kızlar yaa.

Leo perşembe gunu bizimi de aşımız var,sen de mı 27 hazıranda doğum yaptım.korkuyorum ateşlenır falan dıye.

ewt cnm perşembe 2 ayımız doluuo.
ben ebeye sordum calpol veriyimmi die
gerek yok dedi..
inş ateşlenmezler kuzucuklar.
perşembe aşımızı olup izmire gidicez bakalım..

sende takma kafana emzir sadece sütüünün olduğuna inan yediklerine dikkat et..
herşey ii olucak merak etme cnmmopuyorumnanaktan

süt saklama poşetleri var canım onlardan aldım ben, emir gündüzleri sık emiyor fakat geceleri uzun uyuyunca göğüslerim çatlıcakmış gibi oluyo, mecburen sağıyorum ben, hastaneden çıktığımızdan beri..
poşetleyip buzluğa atıyorum.. gezmeye gidince , dışarıya çıkınca alıyorum bir poşet emzirme odası olmayan yerlerde ondan veriyorum..

selam annişler, herkesler nasıllar bakalım..
bugün eşimin doğum günü, bayağı faal bi gün geçirdik oğlumla.. babasına hediye aldık, pasta yaptık, babamız oruçlu ona güzel bi iftar menüsü hazırladık. şimdi eve gelmesini bekliyoruzz. tabii tüm bunları yaparken emir kucağımdaaa, yapıştı oğlum bana:)))

bende bugün niyetli olmak istiyordum ama eşim izin vermedi hatta evden çıkarken su içi görücem dedi...

birde emzirme sürelerini sormuşsunuz, emir çok uzun emiyor yarım saat hatta daha uzun emmdiği oluyor, dra sordum non stop emen bebekler var, bunun bir standartı yok dedi bana..
bugün emiri sağlık ocağında tarttırdım 7 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3, 15 günde 1 kilo, obez mi olcak oğlum nedirr?? cokacimcoook

kilo olayına gelince veremeyenlerdenim, takıldım kaldım, emzirmeden sonra çok acıkıyorum diet yapamıyorum maalesef.. canım acayip tatlı istiyo, tatlıyı kesebilsem kilo vercem sanırım...

herkes aynı dertte galiba..benim de ev batık durumda..az önce bir şevkle temizliğe başladım..her yeri kaldırdım derken benim canavar uyandı..hiç bir sey yapamadan kalakaldı herşey...daha da beter oldu kovalar bezler halılar ortalıkta...yemekte yapamadım..ütü de çamaşır da birikti..tüm bunları yetiştirebilmem için 10 parcaya bölünmem lazım (( şöyle bir bakayım dedim sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…