Ya arkadaŞalr benİm kızım geceelerİ emmİyor ne yacpm yaa..
Ya arkadaŞalr benİm kızım geceelerİ emmİyor ne yacpm yaa..
cnm memleketim izmirim..
walla şanslısın cnm izmir süper bir yer..
ben izmirde oturuyordum evlenip manisaya geldim..
yakın ama yinede özlüorum izmiri...
perşembe aşımız war aşımızı olup annemlere gidicem izmire.
gezelim kızımla biraz..
sen nereye taşındın cnm ?**
bornova ya tasındım canım.
evet guzel bı yer bende begendım ızmırı.
ne güzel valla bence sütü olanlar kıymatini bilsin nazar değmesin.ben de sutum vat dıyodum hatırlamıyorum kım yazmış 100-130 cc dökuyodum falan okuyuncabenden hiç o kadar çıkmadı.2 göğsümden ortalasma 65-80 cc falan çıkıyor pompayla sağdığımda.o çıkanda da yağ oranı 0 nerdeyse.hiç yağ yok.bebeğe kg aldıranda oymuş zaten.3800 doğan kızım 3200 e kadasr düştü.3.hafta sonunda ek mamaya geçirdi dr.ama gene de emzırmeye devam dedi emzırıyorum ben de.benım kızım mama vermedımğimde 1 saat sonra tekrar emmek ıstıyor.1 saatten fazla durduğu yok gibi.o yuzden de yara oldu göğüslerim zaten ( Loe şu an soğanlar mememde gene:) yapıyorum ama sankı pek fayda etmedı gıbı gene de devam edıcem 1-2 gun daha.
Şu dere otunu da denıycem.Kılo aldırmıyo ama gerekli anticorları falan alıoyodur demı.
ne güzel valla bence sütü olanlar kıymatini bilsin nazar değmesin.ben de sutum vat dıyodum hatırlamıyorum kım yazmış 100-130 cc dökuyodum falan okuyuncabenden hiç o kadar çıkmadı.2 göğsümden ortalasma 65-80 cc falan çıkıyor pompayla sağdığımda.o çıkanda da yağ oranı 0 nerdeyse.hiç yağ yok.bebeğe kg aldıranda oymuş zaten.3800 doğan kızım 3200 e kadasr düştü.3.hafta sonunda ek mamaya geçirdi dr.ama gene de emzırmeye devam dedi emzırıyorum ben de.benım kızım mama vermedımğimde 1 saat sonra tekrar emmek ıstıyor.1 saatten fazla durduğu yok gibi.o yuzden de yara oldu göğüslerim zaten ( Loe şu an soğanlar mememde gene:) yapıyorum ama sankı pek fayda etmedı gıbı gene de devam edıcem 1-2 gun daha.
Şu dere otunu da denıycem.Kılo aldırmıyo ama gerekli anticorları falan alıoyodur demı.
canım ben ilk kızımı 22 ay emzirdim o zamanda çok sütüm vardı bu seferde çok vardı cumartesi gününe kadar hergün 100 130 cc sütü lavoboya döküyordum nazara geldi sütüm
kimseye söylemek lazım çok sütüm var diye
cnm ya bende sana sorcaktım noldu diee?*
benim 2 günde geçmişti cnm..
hiçmi farketmedi göğüs uçlarında..
lansinohta sürüyosun dimi..
neden bu kadar uzun süre sürdü senin..
ben uç kullanıorum aventin birde onu dene geçene kadar cnm..
bilmiyorum ki geç kaldım belkı yapmak için.lansınoh da suruyorum garmastan dıye bı krem var onu da.benım cadı yemıyo valla meme ucunu kıyamet kopu onunla emzırmeye kalkınca.çıkarana kadar ağlıyo memeden emmek ıstıyo.napalım artık sağlık olsun emzıebildiğim kadar emzırıcem.o sağlıklı olsun da.demın uyandı kapadım apar topar,kılo aldırmasa bıle sutum gene de faydalıdır dımı kızlar kızıma.hanı antıcorlar gereklımıneraller falan ne bilim işte ne varsa.(
kızlar selam sabahtan beri kolum koptu kucakta taşımaktan gündüzleri de uyumuyo pek ne yapıcağımı şaşırdım yemek yemeye bile vaktim olmuyo şimdi uyudu 5 dakika sonra uyamır bizim yaramaz.
siz neler yapıyosunuz semoş bakıyorum artık girebileyosun nete uslandı mı çağatayımız.
sütü azalan olursa dereotu yiyin kızlar gerçekten artırıyor , ben fazla olursa şimdiden dondurucıya koymak istiyorum çalışmaya başlayınca lazım olacak hiç koyan var mı nasıl saklamalıyız?buzluk poşetleri olu mu acaba?
kilolardan bahsetmişsiniz ben hamilelik öncesi de hafif kiloluydum şu an o kiloma indin ama göbek daha çok 5 aylık hamile gibiyim.hiç hareket de edemiyorum kızım izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?