bu arada camlarımı hiç söylemiyorum..yükseklik korkum var cam silemiyoruum o yüzden..temizlikçi alacagım yarın..kendim yetiştiremiyorum hiç birşeyi..ev dağınık olunca da huzursuz sinirli biri oluyorum..illa ki derli toplu olacak...temizlikçi de evi görse bırakır kaçar..erkekler ne rahat ya..erkek olmak varmış ..
süt saklama poşetleri var canım onlardan aldım ben, emir gündüzleri sık emiyor fakat geceleri uzun uyuyunca göğüslerim çatlıcakmış gibi oluyo, mecburen sağıyorum ben, hastaneden çıktığımızdan beri..
poşetleyip buzluğa atıyorum.. gezmeye gidince , dışarıya çıkınca alıyorum bir poşet emzirme odası olmayan yerlerde ondan veriyorum..
selam annişler, herkesler nasıllar bakalım..
bugün eşimin doğum günü, bayağı faal bi gün geçirdik oğlumla.. babasına hediye aldık, pasta yaptık, babamız oruçlu ona güzel bi iftar menüsü hazırladık. şimdi eve gelmesini bekliyoruzz. tabii tüm bunları yaparken emir kucağımdaaa, yapıştı oğlum bana:)))
bende bugün niyetli olmak istiyordum ama eşim izin vermedi hatta evden çıkarken su içi görücem dedi...
birde emzirme sürelerini sormuşsunuz, emir çok uzun emiyor yarım saat hatta daha uzun emmdiği oluyor, dra sordum non stop emen bebekler var, bunun bir standartı yok dedi bana..
bugün emiri sağlık ocağında tarttırdım 7 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3, 15 günde 1 kilo, obez mi olcak oğlum nedirr?? cokacimcoook
kilo olayına gelince veremeyenlerdenim, takıldım kaldım, emzirmeden sonra çok acıkıyorum diet yapamıyorum maalesef.. canım acayip tatlı istiyo, tatlıyı kesebilsem kilo vercem sanırım...
canım uynamıyor bewnim bıdık. bende uykuda veriyiim diye kalkıyorum ama emmeiyor ssaat 3 gibi .. birde sabah 5-6 gibi .. ben uynamasam uynamıcak .. öyle aç aç uyucak..nasıl yani hiçmi uyanmıor?*
yada uyanıpta mı emmior?anlamadım cnm
aynen gece uyuyor şükür..ama emsede uyusa daha iyi ama emmyiro ne yapayım.. 1,5 aydır böyle benimki..benikide geceleri pek emmiyo canım uyku daha ağır basıyo galiba.0nlar bizden daha iyi biliyolar galiba acıktığı zamanları,
şahsen banada sorsalar uykumu yemek mi diye tabiki uykuuuuuuuuuuu derim aç kalmaya razıyım
canım maşh emir paşamız.a. çok güzel büyüymüş.. tntişş..bene oruç tutumaıyorum.. sütüm zate öyle böyle.. orucda tuıtsam iice azlır.. ne yapalım inş kışa tutuıcam bunları..süt saklama poşetleri var canım onlardan aldım ben, emir gündüzleri sık emiyor fakat geceleri uzun uyuyunca göğüslerim çatlıcakmış gibi oluyo, mecburen sağıyorum ben, hastaneden çıktığımızdan beri..
poşetleyip buzluğa atıyorum.. gezmeye gidince , dışarıya çıkınca alıyorum bir poşet emzirme odası olmayan yerlerde ondan veriyorum..
selam annişler, herkesler nasıllar bakalım..
bugün eşimin doğum günü, bayağı faal bi gün geçirdik oğlumla.. babasına hediye aldık, pasta yaptık, babamız oruçlu ona güzel bi iftar menüsü hazırladık. şimdi eve gelmesini bekliyoruzz. tabii tüm bunları yaparken emir kucağımdaaa, yapıştı oğlum bana:)))
bende bugün niyetli olmak istiyordum ama eşim izin vermedi hatta evden çıkarken su içi görücem dedi...
birde emzirme sürelerini sormuşsunuz, emir çok uzun emiyor yarım saat hatta daha uzun emmdiği oluyor, dra sordum non stop emen bebekler var, bunun bir standartı yok dedi bana..
bugün emiri sağlık ocağında tarttırdım 7 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3, 15 günde 1 kilo, obez mi olcak oğlum nedirr?? cokacimcoook
kilo olayına gelince veremeyenlerdenim, takıldım kaldım, emzirmeden sonra çok acıkıyorum diet yapamıyorum maalesef.. canım acayip tatlı istiyo, tatlıyı kesebilsem kilo vercem sanırım...
merhaba, benim kızım, karadutum 10 haziran doğumlu. o geldikten sonra hayat çok hızlı ve karışık olsa da harika. Yalnız ben doğum sonrası depresyonu pek atlatamadım galiba. sebepsiz ağlamalar, suçluluk duygusu, kaygılar beni bazen perişan ediyor. bunlarla siz nasıl başa çıktınız?
kızlar bornovada veya bornovaya yakın hastane ve cocuk doktoru onerebılırmısınız bana . ogluma doktor arayıslarındayım da
aynen dünür valla bende öyleyim ev dağınık olunca içim daralıyo sinirleniyorum elim ayağıma dolaşıyo geçicek bu günle bebişler bi düzene girse bizimde eski düzenimiz geri gelecek ama o zamana kadar böyle pis paspal olucaz malesef damadım nasıl kız iyi bak hee dalyan gibi olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada camlarımı hiç söylemiyorum..yükseklik korkum var cam silemiyoruum o yüzden..temizlikçi alacagım yarın..kendim yetiştiremiyorum hiç birşeyi..ev dağınık olunca da huzursuz sinirli biri oluyorum..illa ki derli toplu olacak...temizlikçi de evi görse bırakır kaçar..erkekler ne rahat ya..erkek olmak varmış ..
hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün bendede hala devam ediyo bi türlü eski ruh halime dönemedim sebebsiz yere ağlamalar azcık bişeyde sinirlenmeler hormonlarımız eski haline dönmedi demekki geçecek ilk günki gibi değil ama eseri kaldı azcık bide annelik duygusuda oluşunca herşeye zırlak olduk şimdi tecrübesiz olduğumuz için çok endişeleniyoruz bişey olucak diye ama zamanla düzelicek artıkmerhaba, benim kızım, karadutum 10 haziran doğumlu. o geldikten sonra hayat çok hızlı ve karışık olsa da harika. Yalnız ben doğum sonrası depresyonu pek atlatamadım galiba. sebepsiz ağlamalar, suçluluk duygusu, kaygılar beni bazen perişan ediyor. bunlarla siz nasıl başa çıktınız?
merhaba, benim kızım, karadutum 10 haziran doğumlu. o geldikten sonra hayat çok hızlı ve karışık olsa da harika. Yalnız ben doğum sonrası depresyonu pek atlatamadım galiba. sebepsiz ağlamalar, suçluluk duygusu, kaygılar beni bazen perişan ediyor. bunlarla siz nasıl başa çıktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?