2009 Haziran Anneleri!!

bu arada camlarımı hiç söylemiyorum..yükseklik korkum var cam silemiyoruum o yüzden..temizlikçi alacagım yarın..kendim yetiştiremiyorum hiç birşeyi..ev dağınık olunca da huzursuz sinirli biri oluyorum..illa ki derli toplu olacak...temizlikçi de evi görse bırakır kaçar..erkekler ne rahat ya..erkek olmak varmış ..

çok zor işler gerçekten hiçbirşey yetişmiyorr...
bana temizlik işinde eşim yardım ediyor, ayda birkere kadın geliyo başkaa türlü mhavoluruz valla...

merabaa.
maşallahcanı oğluşuna, Allah nazardan saklasın.sadece sütle alıyosa kiloyu obez falan olmaz annesi.tam sıkmalık olmuştur yanakları şimdii. benim minişin yanakları tombiş görünüyo ama içi bomboş malesef Şeniz

ben de hiç biş iş yapamıyorum, 15 de bi kadın geliyo ama ona rağmen hemen dağılıyo ev, her yer Azranın salıncakları, battaniyeleri alt açmaları, vs. doldu, işgal etti evi resmen tatlışım.

kızlar merhaba biz artık evimize tam anlamıyla yerleştik ve sitemizede kavuştuk
sizlerden ayrı kaldığımız süre boyunca meraktaydım ara sıra girdim ama takip edemedim tüm gelişmeleri tabi...
dün temizliğim bitti tam anlamıyla olmasa da yerleştim ufak tefek işlerim var onlarıda zaman içinde elif ve tabiki zeynep izin verdikçe yaparım inşallah
sütü olan anneere maşallah sübhanallah benim sütüm tam 2 ay dayandı ve bitti üzüldüm ama bir arkadaşın dediği gibi olmadıktan sonra olmuyo bende neler yaptım neler yedim içtim ama olmadı olmadı
neyse buna da şükür hiç emzirmemekten iyidir diyorum
kilolara gelince ben tüm kiloyu vermiştim ama ist da annemin yanında iyi beslenmişim 4 kilo alarak geri döndüm ve iğrenç bir göbek çıktı sormayın
bir de bu sabah sürpriz regl de oldum tam oldu tam da bu mübarek günde neyse yinede

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum artık sık sık görüşüp yazışırız

merhaba, benim kızım, karadutum 10 haziran doğumlu. o geldikten sonra hayat çok hızlı ve karışık olsa da harika. Yalnız ben doğum sonrası depresyonu pek atlatamadım galiba. sebepsiz ağlamalar, suçluluk duygusu, kaygılar beni bazen perişan ediyor. bunlarla siz nasıl başa çıktınız?

kızlar bornovada veya bornovaya yakın hastane ve cocuk doktoru onerebılırmısınız bana . ogluma doktor arayıslarındayım da

nasıl yani hiçmi uyanmıor?*
yada uyanıpta mı emmior?anlamadım cnm
canım uynamıyor bewnim bıdık. bende uykuda veriyiim diye kalkıyorum ama emmeiyor ssaat 3 gibi .. birde sabah 5-6 gibi .. ben uynamasam uynamıcak .. öyle aç aç uyucak..

aynen gece uyuyor şükür..ama emsede uyusa daha iyi ama emmyiro ne yapayım.. 1,5 aydır böyle benimki..
canım maşh emir paşamız.a. çok güzel büyüymüş.. tntişş..bene oruç tutumaıyorum.. sütüm zate öyle böyle.. orucda tuıtsam iice azlır.. ne yapalım inş kışa tutuıcam bunları..

hosgeldin...
ilk hafta bende yasadim o nedensiz aglamalari esimin bilincli yaklasimiyla atlattim ben..
surekli beni telkin ediyordu hormonlardan oldugunu gececegini,bugunlerin tadini cikarmamiz gerektigini soyluyordu..biranda uzerimde cok baski hissetmemem icin bebege geceleri bakiyordu..
sonra duzeldi kendiliginden...
umarim sende duzelirsin..

kızlar bornovada veya bornovaya yakın hastane ve cocuk doktoru onerebılırmısınız bana . ogluma doktor arayıslarındayım da

cnm ii akşamlar öncelikle.. ben yağmuru semt polikliniğine götürdüm.
yeri özkanlarda.migrosun orda adidas war onun yanında cnm..
hüseyin bey war orda geerçekten çok iyi bir doktor..
28 günlüktü yağmur ona götürmüştüm..çok ilgilenio bebişlerle..
haftaya gidicem izmire,yine götürcem hüseyin beye..
her ay ona götürmeyi düşünüyorum
:1hug::1hug:

kızlar herkese ii geceler
inşallah bebeişler uyur bu gecee..
bizimki mışıl mışıl uyurken bende yatayım

aynen dünür valla bende öyleyim ev dağınık olunca içim daralıyo sinirleniyorum elim ayağıma dolaşıyo geçicek bu günle bebişler bi düzene girse bizimde eski düzenimiz geri gelecek ama o zamana kadar böyle pis paspal olucaz malesef damadım nasıl kız iyi bak hee dalyan gibi olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün bendede hala devam ediyo bi türlü eski ruh halime dönemedim sebebsiz yere ağlamalar azcık bişeyde sinirlenmeler hormonlarımız eski haline dönmedi demekki geçecek ilk günki gibi değil ama eseri kaldı azcık bide annelik duygusuda oluşunca herşeye zırlak olduk şimdi tecrübesiz olduğumuz için çok endişeleniyoruz bişey olucak diye ama zamanla düzelicek artık

neyse ben kaçtım size ii geceler öptüm hepinizi o güzel bebişlerinizide :1hug:

kızlar merhaba, ben sahura kalktım eşime yemek hazırladım , tutmuyroum ama biraz yedim onla birlikte şimdi uyuyamıyorum , Yusuf Kayra 5 te uyandı emzirdim yine uyudu maşallah ama benim uyku gitti

herkes temizlik yapamamaktan dertli, ben o uyurken yada elini emerken koştura koştura yapmaya çalışıyorum, bir gün süpürüyorum , ertesi gün toz alıyorum , yerleri siliyorum ,hepsi aynı gün olmuyo malesef , şimdi bide ramazan eşim oruç tuttuğu için düzgün yemek yapmaya çalışıyorum, uydurmasyon olmasın diye, biraz daha büyüsünler düzelir inşallah

sabah ilk yazacak anneye günaaydıın
inşallah hepimizin bebişleri bugün uslu olur

günaydın tatlım a.s.
benim bıdıkta uyandı emdi benim de uykum sizlere ömür kaydirigubbakcemile3
Ramaazan zor geçicek bizim için. Benim eşim de oruçlu. Yemeğiydi sahuruydu off off. Önceden yemek yapmasam sorun olmuyordu ama artık olmaz. :bbo:
Bİ de akşam gelince bir iki yardım ediyordu,masayı topluyordu, elifi oyalıyordu filan. Şimdi külçe gibi akşam yedi yattı. :umursamaz:

canım bende aynı durumdayım. ağlıyorum sürekli, iyi bi anne olamadığımı düşünüyorum bazen suçluluk duyuyorum. Ama geçicek tamamen hormonlarla alakalı. kaydirigubbakcemile5

AYYY ne çok parça parça yazdım. Hepsini bir yazsaydım olmuyordu sanki :)
Benim kız 3 saate bi emiyo, her emmesi de 10 ya da 15 dak. Bıraksam daha fazla emicek bi kere uyuya kalmışım tam 1,30 saat emmiş ziili. Emzik gibi kullanmak istiyor ben müsade etmiyorum. Doktorda emeceği sütün %90'nın ilk 5 dakikada bitirir gerisi keyif demişti. Gerçektende 15 dakikadan fazla emse rahatsız oluyo kusuyor arkasına, hem de uzun emince boşu boşuna gaz yutuyorlar. Son 15 gündür emzirme konusunda benim kurallarım geçiyor kızlar yoksa baş edemiyorum. Saat başı emmek istiyordu, mememi emzik yapmıştı. Düzene sokmak zor oluyor ama inanın düzene koyunca onlar da rahat ediyor. Hazımsızlık, gaz ve sonuçta ağlama ve daha fazla emme isteği hepsi geçiyor. Bazen kıyamıyorum ama onun iyiliği için. Hele iki saatten önce sakın vermeyiin ve yarım saatten fazla emzirmeyin kızlar,taze sütle sindirimi yapılan süt karışıyormuş ve bebişler çok rahatsız oluyormuş. Sindirme yarım saat sonra başlıyormuş ve iki saat sonra bitiyormuş, üç saate de mide tamamen boşalıyormuş aklınızda olsun.

Temizlik de neydi? Ben unuttum walla, pek bi rahatım :)
Kızım uyuyunca bi yemek yapıyorum sonra kafamı dağıtmak için buraya geliyorum walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…