günaydın havacım valla sahura kalkmak çok zor oluyor gece uyuma gündüz uyuma nereye kadar dayanabileceğiz bakalım artık kemiklerim ağrıyor
herkese günaydın gerçi geç oldu günaydın için ama sabahtan beri açtım neti ece hanım izin vermiyor girmeme. maşallah diyeyim gece uykumuz düzeliyor gibi inşallah. şimdi ek besinlere bakıyodum.10 gün sonra 4. aya giricez meyve suyuyla başlıyım diyorum 5. ayda artırırım siz ne düşünüyorsunuz ne zaman geçiceksiniz ek gıdalara.
benime kaynanam saolsun sahura eşimi çağırıyo yiyolar beni hiç kaldırmıyolar eşim dedi kalksın hazırlasın tabi bana kıyıyo kaynanama kıyamıyo neyse kaynanamda o çocuklu oğlum zaten gece uykusunu alamıyo bırak yatsın oruçta tutmuyo ne gerek var kalkamasına ona kalsa kalksın uykusuzda kalsın onun karnı doysun bu ara zaten aramız limoni hiç gözüme gözükmese bile evde aramıcam konuşmuyorum onunla burnu sürtsün biraz uyuzun
benime kaynanam saolsun sahura eşimi çağırıyo yiyolar beni hiç kaldırmıyolar eşim dedi kalksın hazırlasın tabi bana kıyıyo kaynanama kıyamıyo neyse kaynanamda o çocuklu oğlum zaten gece uykusunu alamıyo bırak yatsın oruçta tutmuyo ne gerek var kalkamasına ona kalsa kalksın uykusuzda kalsın onun karnı doysun bu ara zaten aramız limoni hiç gözüme gözükmese bile evde aramıcam konuşmuyorum onunla burnu sürtsün biraz uyuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?