2009 Haziran Anneleri!!

"günaydın herkesee
ev işi yemek gerçekten hiçbirine vakit yok, ama Allahtan eşim çok hamarattır,temizlik yemek ne iş varsa yapar, dün akşam komposto bile yaptı valla maşallah.
hepimiz için güzel ve huzurlu bi haftasonu olur inş., ben de mutfağı toplayıp, minnoşu yıkıcam.sonra geliriiim

aynı dertten muzdaripim ev uçmuş durumda ütüden bahsetmek bile istemiyorum zeynep hanımın uykusu taksit taksit o uyuyunca anca yemek yapıyorum.bu aralar evimden hiç elektrik alamıyorum of ev böyle olunca bana geliyolar halletcez artık bişekilde.
benimkide bıraksam yaka iğnesi gibi kalcak memede
canım kocişim kendi kalkmış sahura beni uyandırmamış dolapta ne varsa yemiş kıyamam ya.bende kütük gibi uyumuşum hiç ses tıkırtı falan da duymadım

günaydın havacım valla sahura kalkmak çok zor oluyor gece uyuma gündüz uyuma nereye kadar dayanabileceğiz bakalım artık kemiklerim ağrıyor

günaydın havacım valla sahura kalkmak çok zor oluyor gece uyuma gündüz uyuma nereye kadar dayanabileceğiz bakalım artık kemiklerim ağrıyor

günaydın canım aynı durumdayım bıraksalar 1 hafta yatarım.hangi ara uyanıp hangi ara akşam oluyo anlamıyorum. çok hızlı geçiyo zaman.bi bakmışız yavrularımız büyümüş o tatlı yorgunluklardan eser kalmamış

herkese günaydın gerçi geç oldu günaydın için ama sabahtan beri açtım neti ece hanım izin vermiyor girmeme. maşallah diyeyim gece uykumuz düzeliyor gibi inşallah. şimdi ek besinlere bakıyodum.10 gün sonra 4. aya giricez meyve suyuyla başlıyım diyorum 5. ayda artırırım siz ne düşünüyorsunuz ne zaman geçiceksiniz ek gıdalara.

merhaba kızlar ayy gerçekten hangi birisine yetişicez çamaşırdı ütüydü yemekti silip süpürmeydi bide çocuk işimiz çok zor bi yardımcı almak lazım yanımıza o temizliği yapıcak biz çocukla ilgilenecez ne güzel olur benim kızımda bana iş güç yaptırmıyo dün iftara 1 saat kala benim kızım uyudu ben 1 saatte yemek yaptım sofrayı hazırladım nasıl hızlı hızlı yaptım elimide yaktım ama yetiştirdim bugün nasıl yapıcam bilmem dün babamızda evdeydi bugün tek nasıl yapıcam bilmem inş. dururda yaparım

günaydııın..
ek gıdalara 6. ayda geçiliyor diye biliyorum ben..
bana kalsa yaşına kadar emziririm, ek gıdalar bana zor geliyo:)) bakalım bu ayki kontrolumuzde dr ne dicek..

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar, öptüm bebişleri..
bayağı ütüm birikti bakalım bugün halledebilecek miyim?? alper kucağında gezdirir bende ütümü yaparım diye düşünüyorum zemuszemus

ben kızım 4 aylık olunca sadece tattırmalık vericem eğer sütüm yeterse ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum 5 6 aya kadar yetiyosa zaten gerekde olmuyo 5 aydan sonra yetmeyebiliyo o zamanda meyve püresi felan vericem meyve suyu değilde komposto suyu daha sağlıklı daha iyi meyve sularındada katkı maddesi oluyo yada kendim yapıp vericem dr umada danışıcam ne vermem gerektiğini

selam kızlarr.
nasılsınız,herkes temizlikten bahsetmiş.bende gündüz pek birşey yapamıorum.
kayınvalide gelirse,ki arasam hemen gelir.yakınız çünkü..
o zaman yapıorum,yemekte ya ona gidioruz,yada kayınvalide yapıp gelio..
ben 1 aydır yemek bile yapmıorum allah razı olsun wallaa.
zaten 3 4 gün sonrada annemlere gidicem bayaa kalıcam belki bayrama kadarr..
çok zor tek olanlar için ..
allah yardım etsinnn gerçekten

bu arada ek gıdalar için 4 ay çok erken deilmi cnm yaa..

ben bi yöntem buldum kucak istiyo tek durmadığı için kanguruya koyuyorum evi düzeltiyorum bide süpürmeyi denicem ama korkar sesinden ama şuana kadar açtıdığımda hşç korkmadı ama kucağımda korkmaz galiba bakalım denicem tozumuda alıyorum oda benle beraber gezmiş oluyo seside çıkmıyo kızımın eğer korkmazsa evimide süpürmeyi düşünüyorum başka çare yok denemekte fayda var

slm kızlar nasılsınz hayırlı ramazanlar bu arada tabı tutanlara :)))
bırkac gundur yoktum gecmı cok bırıkmıs yaaa oku oku bıtmıyokı
bebısler nasıl ıns hepsı çok ıyı gazsız ve bol uykuludurlar :))))

benime kaynanam saolsun sahura eşimi çağırıyo yiyolar beni hiç kaldırmıyolar eşim dedi kalksın hazırlasın tabi bana kıyıyo kaynanama kıyamıyo neyse kaynanamda o çocuklu oğlum zaten gece uykusunu alamıyo bırak yatsın oruçta tutmuyo ne gerek var kalkamasına ona kalsa kalksın uykusuzda kalsın onun karnı doysun bu ara zaten aramız limoni hiç gözüme gözükmese bile evde aramıcam konuşmuyorum onunla burnu sürtsün biraz uyuzun

neyse kaçtım ben kızım uyurken işlerimi yapayım bide bi kuşumuz var hiç susmuyo geveze gideyim üstünü örteyim sussun başım şişti valla

onların huynun değişmesini beklersen bi 1 buçuk 2 ay beklememiz lazım ama böylede olmuyo ben mecbur alıyorum yanıma yoksa durmuyo tek anama başkalarının çocukları tek duruyo sesi çıkmıyo benimki tekken kıyametleri koparıyo cadı yaa

annaa kızmış kocasınaa opuyorumnanaktan öpüşün barışın karı koca arasında küslük olmaz..
ben hazırlıyorum kocama sahur yazık kendini dışlanmış hissetmesin, o benim rahatım için çok uğraşıyo çünkü.. :asigim: Şeniz

cemre kanguruya alıştırmışsın ama ilerde hep seni yanında ister o daha kötü .
ek gıdalar konusunda 4 ile 6 ay arası başlamak gerekiyomuş.ben 4. ayda sadece meyve suyu veriyim diyorum tadına alışması için diğerlerine 5. ayda geçerim.geç kalmamak da gerekiyomuş sonra bebek yiyecekleri reddedebilirmiş ve çiğneme yetisi gelişmezmiş

walla kaynana derler bide..kaydirigubbakcemile3
sen bayaa kızmışssın kocişe,ara sıra burunlarının sürtmesi lazımsositososito
benide kızdırıo benimki ama dayanamıorum hemen gülüorum :roflol:
sahura zaten kalkııyorum yağmur tam osaatte emio çünkü..
hemen hazırlıorum eşime sen git yat ben toplarım dio oda..yiyo sonrada topluyo.
sağolsun cnm kocam benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…