süt saklama poşetleri var canım onlardan aldım ben, emir gündüzleri sık emiyor fakat geceleri uzun uyuyunca göğüslerim çatlıcakmış gibi oluyo, mecburen sağıyorum ben, hastaneden çıktığımızdan beri..
poşetleyip buzluğa atıyorum.. gezmeye gidince , dışarıya çıkınca alıyorum bir poşet emzirme odası olmayan yerlerde ondan veriyorum..
selam annişler, herkesler nasıllar bakalım..
bugün eşimin doğum günü, bayağı faal bi gün geçirdik oğlumla.. babasına hediye aldık, pasta yaptık, babamız oruçlu ona güzel bi iftar menüsü hazırladık. şimdi eve gelmesini bekliyoruzz. tabii tüm bunları yaparken emir kucağımdaaa, yapıştı oğlum bana:)))
bende bugün niyetli olmak istiyordum ama eşim izin vermedi hatta evden çıkarken su içi görücem dedi...
birde emzirme sürelerini sormuşsunuz, emir çok uzun emiyor yarım saat hatta daha uzun emmdiği oluyor, dra sordum non stop emen bebekler var, bunun bir standartı yok dedi bana..
bugün emiri sağlık ocağında tarttırdım 7 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3, 15 günde 1 kilo, obez mi olcak oğlum nedirr?? cokacimcoook
kilo olayına gelince veremeyenlerdenim, takıldım kaldım, emzirmeden sonra çok acıkıyorum diet yapamıyorum maalesef.. canım acayip tatlı istiyo, tatlıyı kesebilsem kilo vercem sanırım...
slm kızlar
ya kızlar yapmayın 2aylık bebek kanguruya konurmu ya
rahatınız için yazık bebişlere
onlar bel ve boyunlarına daha tam olarak hakim değiller
o yüzden kanguruda bütün yük kol ve bacaklarına biner
ve bellerinide destekli tutamazlar
bide ek gıdalara sütünüz yetmediği takdirde 4.ayda meyve sularıyla başlanır
hülyacım tabiki hazır meyve suyu değill,kendin mesela elmayı cam rendeyle rendeleyip suyunu alacaksın
aynen dünür valla bende öyleyim ev dağınık olunca içim daralıyo sinirleniyorum elim ayağıma dolaşıyo geçicek bu günle bebişler bi düzene girse bizimde eski düzenimiz geri gelecek ama o zamana kadar böyle pis paspal olucaz malesef damadım nasıl kız iyi bak hee dalyan gibi olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün bendede hala devam ediyo bi türlü eski ruh halime dönemedim sebebsiz yere ağlamalar azcık bişeyde sinirlenmeler hormonlarımız eski haline dönmedi demekki geçecek ilk günki gibi değil ama eseri kaldı azcık bide annelik duygusuda oluşunca herşeye zırlak olduk şimdi tecrübesiz olduğumuz için çok endişeleniyoruz bişey olucak diye ama zamanla düzelicek artık
neyse ben kaçtım size ii geceler öptüm hepinizi o güzel bebişlerinizide :1hug:
benime kaynanam saolsun sahura eşimi çağırıyo yiyolar beni hiç kaldırmıyolar eşim dedi kalksın hazırlasın tabi bana kıyıyo kaynanama kıyamıyo neyse kaynanamda o çocuklu oğlum zaten gece uykusunu alamıyo bırak yatsın oruçta tutmuyo ne gerek var kalkamasına ona kalsa kalksın uykusuzda kalsın onun karnı doysun bu ara zaten aramız limoni hiç gözüme gözükmese bile evde aramıcam konuşmuyorum onunla burnu sürtsün biraz uyuzun
selam kızlar zeynebi yıkadık babasıyla uyuyorlar çok tatlılar ya.onlara bakıp şükrettim allahıma böyle güzel bir yavru ve eş verdiği için
şimdikte bitaraftan yemek yapıyorum
pınarı(kity) aradım selamı var.teknede geziyolarmış oh yerimizede gez dedim bugün dönüyolarmış galiba.
ya kızlar akşama mercimek çorbası yaptım bende işsem gaz yaparmı acep nedersiniz.
Dünürümm nasılsın? Allah mutluluğunuzu bozmasın canım , eşinle evladınla
pınarı bende arıyım diyordum bugün iyi gezdi maşallah
canım Yusuf Kayra artık dördüncü ayına girdiği için pek gaz sorunumuz kalmadı , ama senin daha 1 ayın var gazı olur kuzumun, ama mercimek çorbası gaz yaparmı bilmemki
vitaminli daha iyi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?