merhaba herkesee
ne çok konuşmuşsununnn kaç saattir geçmişi okuyorumm
bnm kızda geceleri uykusunu bölemeyippp
az içiyorrrr
sütünüü
sanırım aç kalsa içerrr
temizlik konuusna gelnceee
ben de savaş halindeym evleee
hiçbir işimi yetiştiremiyorummm
eşimde nöet ertesinde yaparım ben stres yapma dyorrr amaaa
işteee sabırsız bi halim vardırrr bnmdeee :)))
iremim 2 gndür uykusun sapıttıı inşş düzelirrr
beni hep başında istoooo
dün tüm günümü avuç içi kadar yediğim bi ekmek arası kaşarla geçirdimmmm
düşünn yaniiii
süt olsun dieee
su içtim sürekliii
suyla doyurdum karnımııı
bugündeee doğru düzgn bşy yiyemedmmm
eşimde nöbetçiiiiii
şimdlik uyuyor ama inşş uyanmazzz daaa gzlce bşyler yerim inşşşşşş
benden böle kızlarrrr
bu aralar çok sevdiğim bu topiğe bile gremiorum
bura çok ii geliyor bana kafa dağıtıyorum ama arada irem frsat vermiyor işteee
valla bu kez çok kırdı beni kolay kolay barışmam hep aynı şeyi yapıyo yetti artık bee öfff onun triplerini çekemicem hiç valla ne hali varsa görsün ben üstüne düştükçe o havalandı özür dilicek gönlümü gerçekten alıcak yada bu sorunu ortadan kaldırıcaz ancak öle şimdi yatıyo zatenannaa kızmış kocasınaa opuyorumnanaktan öpüşün barışın karı koca arasında küslük olmaz..
ben hazırlıyorum kocama sahur yazık kendini dışlanmış hissetmesin, o benim rahatım için çok uğraşıyo çünkü.. :asigim: Şeniz
canım kanguru yeni geldi daha hiç takıp gezdirmedim ama farkıda yok hep kucak istiyo kucağımda geziyo inan kanepeye koyayım yada beşiğine kıyamet kopuyo durmuyo sonuçta ikiside kucak aynı şey alıştı zaten kucağacemre kanguruya alıştırmışsın ama ilerde hep seni yanında ister o daha kötü .
ek gıdalar konusunda 4 ile 6 ay arası başlamak gerekiyomuş.ben 4. ayda sadece meyve suyu veriyim diyorum tadına alışması için diğerlerine 5. ayda geçerim.geç kalmamak da gerekiyomuş sonra bebek yiyecekleri reddedebilirmiş ve çiğneme yetisi gelişmezmiş
bende öyleydim be hemen gülerdim giderdim yanına ama şimdi işler değişti çok yoruldum artık hep suçlu ben oluyorum dün dediği çok zoruma gitti ne yaparsa yapsın barışmam küstüm ona been:umursamaz:
walla kaynana derler bide..kaydirigubbakcemile3
sen bayaa kızmışssın kocişe,ara sıra burunlarının sürtmesi lazımsositososito
benide kızdırıo benimki ama dayanamıorum hemen gülüorum :roflol:
sahura zaten kalkııyorum yağmur tam osaatte emio çünkü..
hemen hazırlıorum eşime sen git yat ben toplarım dio oda..yiyo sonrada topluyo.
sağolsun cnm kocam benimm
doğru diyosun canım kucağa alışkın zaten genede yürüyene kadar kucak isticek ama doğru yani benim kızımıda taşıyamıyorum hele bide iş yaparken daha zor olur yapamam galiba neyse kaynanam bakar bende işimi yaparım artık ne yapakcemrecim sakın kanfuru ile iş yapmaya alıştırma bebeğini canım eltrimde öyle yapıyordu kızı 1 yaşına girdi hala öyle yapıyor kız hiç durmuyor düşünsene 1 yaşındaki kocaman bebeği kanguruya takıp iş yapmak ne kadar zor olur insanın beli kopar ya
canım ben poposundan destek vererek tutuyorum ağırlığını vucüdüna vermiyorum bide kucağımda nasıl tutuyorsam aynen o konumda kucağımda duruyo canım arkasında zaten destek alması için minderi var ya zaten onu bi yere giderken kullanacam port bebe ağır oluyo taşınmıyo bide burda araba sorunu var saat başı geliyo bayramda annemlere gittiğinmde çok işime yarayacak mecbur kullanacam ama bişey olucağını araştırdım ama kötü bi yanını bulamadım neyse öyle böyle büyüyecek artık bende zaten ondan bahsettim sedacım kendin yapacaksın meyve suyunu öyle verilemeli daha sağlıklıslm kızlar
ya kızlar yapmayın 2aylık bebek kanguruya konurmu ya
rahatınız için yazık bebişlere
onlar bel ve boyunlarına daha tam olarak hakim değiller
o yüzden kanguruda bütün yük kol ve bacaklarına biner
ve bellerinide destekli tutamazlar
bide ek gıdalara sütünüz yetmediği takdirde 4.ayda meyve sularıyla başlanır
hülyacım tabiki hazır meyve suyu değill,kendin mesela elmayı cam rendeyle rendeleyip suyunu alacaksın
hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün evet hem çok zor hemde bi okadar güzel allah olmayanlara versinben haziranda doğum yaptım:) şimdi 2 aylık bir oğlum var ... anne olmak dünyadaki en zor ama en güzel görev.. herkesin bebişine sağlıklı günler. gazsız sancısız bol uykulu tatlı günler
benim kızımda boylu olucak boyuna veriyo paso geçende tartıldı boyuna bakıldı 5 kilo 60 cm maşallah ben uzunum babamızda uzun ee kızımda uzun olsun artık valla dünür kızım diye demiyorum ama çok güzel olucak manken gibi olucak hee damadım kıskanmaz demi kızımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla çok cadoloz sen ona gelinlik o sana kaynanalık yapar valla çok cadı çook numarıcıda valla işiniz zor sende öp benim yerime poyraz beyi:1hug:dünürüm damadın çok iyi..boylu poslu maşallah..ta karnımdayken dr um uzun boylu olacak demişti.babasına çekmiş.kaydirigubbakcemile3gelinim nasıl..cadalozluk yapıyor mu yine..gelinimin tombiş yanaklarından öp benim yerime deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen ya zaten sinir küpüyüm evdi çocuktu yemekti işten güçten kendimi unutmuşum ondan ilgi alaka anlayış beklerken zerre anlayış yok kendini düşünüyo ya oda benim sinirimi bozuyo bencilleşti iyice çocuk doğdu çok değişti evin içine kapandık sosyal hayatımız yok o kadar işten güçten ne yapcamızı şaşırıyoruz bide üstüme gelince sinirlerim tepime çıkıyo o eski beni çok arıcakta bulamıcak malesef sütüm gider diyede kafama takmıyourm düşünmüyorum ama her lafı batıyo o yüzden tartışmayalım diye konuşmuyorumayy canım ya geçmişi şimdi okudum da.aynı sekilde bizimki de..karnı doysun yeter ki..ilk başlarda çok yardımcı oluyordu..yemek yapmayı unutmustum hep eşim yapıyordu..şimdi elini bile kaldırmıyor.ev derli toplu olsun diye canım çıkarken üstüne üstlük o hiç düzenli değil.klava: klava:bebekten önce idare ediyordum ama artık çok batıyor...ben de burnu sürtsün diye yüz vermiyorum..:umursamaz::umursamaz:zaten sosyal hayatım sıfıra inmiş durumda eve kapandım kaldım..üstüne ev işi ,çocuk....bazen çok anlayışsız davranıyor klava:
maşallah canım benim kızımda tam 2 aylıkken 5 kilo 60 cm di kolları bacakları ince böyle tombik tombik bebekleri görünce benimki niye böyle değil diyorum ama sütlede alakalı çok yağlıysa tombik oluyo az yağlıysada anca bu kadar oluyo bunada şükür 1 ayda iyi alıyolar gene çom hareketli benim kızım hiç durmuyo hele üstünü giydirirken valla ter döküyorum ellerini kollarını bacaklarını yakalayana kadar oyun oynuyo resmen gene iyiler canım maşallahya maşallah ufaklıklara allah nazarlardan saklasın
çağatay 2 aylıkken sadece 5 kg ama 60cm oldu
sizinkilerin maşallahı var ancak bu kadar büyütebildim
2600e kadar düşmüştü 10günlükken
dr uma göre ii kilosu çok hareketli bi bebek ondan bu kadar alıyomuş bakalım bu ay ne kadar alıcak
öle aman aman tombul bi bebe olmadı oğluşumm napalım bunada şükürrrr
dr erken hareketlenir üzülme kilosu çok normal dedi
ben başta takıntı yaptım ama artıkın sallamıyorumm
aylıncım masallah tosuncuga nazar degmesın aman.bu arada kac kılo dogmustu canım efe?benımkıde 2 ay 12 günlük ama 5 300 kılosu.2700 dogmustu onunla ılgısı varmıkı az kılolu olmasının .yoksa sütümmü yaramıyo?
zeze engin bilgilerinden dolayı sağol,bilmiyordukya öğrenmiş oldum
ben zaten akşama kadar onun içinde taşıyorlar demedim merak etme
hülyacım sende haklısınya benim kızımda aynı vallahi sanki sırtında yara var ,bırakır bırakmaz basıyo yaygarayı,sürekli kucak istiyor illa gezmemiz gerekmiyor ama kucağımda otursam yine susuyor,anne kokusunu istiyor afacanlar,
ya arabada olmayınca zor tabi,kanguru kullanmak zorunda kalıyorsun ama ne biliyim ya,benim içim hiç rahat etmiyor,bebeişim öyle içinde kollar bacaklar sallanıyorya ne bileyim,bide sırt koruması olsa bile sanki oturtuyormuş gibi hissediyorum beline baskı olabilir die korkuyorum
ocean bence chicconunki var ama yinede 3aydan önce kullanmıcam ben
drumda 3aydan önce tavsiye etmedi zaten
kullanabilirsin ama 1ay daha beklersen daha iyi olur dedi
valla çok çabuk büyüdüler nilaycım sorma tatlım yaa..aylin gülüm maşallah emirime kocaman olmuş:))
efede 2 aylık 6 kilo 300 gr olmuş bayağı hızlı ilerliyorlar bu tosuncuklar..
bende veremiyorum takıldım kaldım 1 kilo bile gitmiyor emzirdikten sonra birşey yemezsem başım dönüyor napcaz bakalım..
emzirme süresi kısa sürüyor bizim 5 - 10 dakika emiyor 3-5 saat uyuyor..
aylıncım masallah tosuncuga nazar degmesın aman.bu arada kac kılo dogmustu canım efe?benımkıde 2 ay 12 günlük ama 5 300 kılosu.2700 dogmustu onunla ılgısı varmıkı az kılolu olmasının .yoksa sütümmü yaramıyo?
aylincim bişey sorcam
dışarı çıkarken dondurucudan süt alıyorum demişsin ya dışarda nasıl eritiyosun sütü kendimieriyo nasıl veriyosun bilgi verirmisin benimde dondurucuda bayağı sütüm var
zeze engin bilgilerinden dolayı sağol,bilmiyordukya öğrenmiş oldum
ben zaten akşama kadar onun içinde taşıyorlar demedim merak etme
hülyacım sende haklısınya benim kızımda aynı vallahi sanki sırtında yara var ,bırakır bırakmaz basıyo yaygarayı,sürekli kucak istiyor illa gezmemiz gerekmiyor ama kucağımda otursam yine susuyor,anne kokusunu istiyor afacanlar,
ya arabada olmayınca zor tabi,kanguru kullanmak zorunda kalıyorsun ama ne biliyim ya,benim içim hiç rahat etmiyor,bebeişim öyle içinde kollar bacaklar sallanıyorya ne bileyim,bide sırt koruması olsa bile sanki oturtuyormuş gibi hissediyorum beline baskı olabilir die korkuyorum
ocean bence chicconunki var ama yinede 3aydan önce kullanmıcam ben
drumda 3aydan önce tavsiye etmedi zaten
kullanabilirsin ama 1ay daha beklersen daha iyi olur dedi
havvacım, dışarı çıkarken gittiğimiz yer önemli tabii:)) biz emzirme odası olan alışveriş merkezlerini geziyoruz hep, eğer emziremiyeceksem rica ediyorum restorantlardan sıcak su dolu kase yada bardak alıyorum hop oturtuyorum içine ısınıyor..
bu akşam sahile gideceğiz, yine alıcam yanıma gelsin sıcak su, erisin sütler, içsin emirkooo:)))
merhaba herkesee
ne çok konuşmuşsununnn kaç saattir geçmişi okuyorumm
bnm kızda geceleri uykusunu bölemeyippp
az içiyorrrr
sütünüü
sanırım aç kalsa içerrr
temizlik konuusna gelnceee
ben de savaş halindeym evleee
hiçbir işimi yetiştiremiyorummm
eşimde nöet ertesinde yaparım ben stres yapma dyorrr amaaa
işteee sabırsız bi halim vardırrr bnmdeee :)))
iremim 2 gndür uykusun sapıttıı inşş düzelirrr
beni hep başında istoooo
dün tüm günümü avuç içi kadar yediğim bi ekmek arası kaşarla geçirdimmmm
düşünn yaniiii
süt olsun dieee
su içtim sürekliii
suyla doyurdum karnımııı
bugündeee doğru düzgn bşy yiyemedmmm
eşimde nöbetçiiiiii
şimdlik uyuyor ama inşş uyanmazzz daaa gzlce bşyler yerim inşşşşşş
benden böle kızlarrrr
bu aralar çok sevdiğim bu topiğe bile gremiorum
bura çok ii geliyor bana kafa dağıtıyorum ama arada irem frsat vermiyor işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?