2009 Haziran Anneleri!!

iyi akşamlar, Bende istanbuldayım ve bu aralar hava epey rüzgarlı. Ben dün dışarı çıktım esiyodu. Kafasına bi şapka taktım. Bide uzunkollu giydirdim gayet rahat gözüküyordu. Evde uyutamadığımız çocuk dışarda uykuya daldı. Bebişlere temiz hava iyi geliyor bence.

aynen canım burasıda çok rüzgarlı çıkamıyoruz. canım kangurunun resmini koyabilirmisin bakim bende istiyorum

kızlar ben kaçtım iftar yaklaştı kızımda uyudu gidemde sofrayı hazırlayam öptüm hepinizi

burasi hep ruzgarli canm ebeler bana cok giydirme sarip sarmalama dedi..
nasil alisirsa oyle gidiyorlar..
ben atlet uzun kollu badi uzerinede incecik mevsimlik ceket giydiriyorum..
chicconun kangurusu bende var henuz kullanamadim bizimki hep uyuyorda..ama cok kullanisli..denemesini yapmistik

slm h.geldin tekrar

uzun kollu sweat t-shirt giydirip şapka takıyorum başına, bizde kanguru bakcaz çıkıp kaydirigubbakcemile3
ama evin içinde dolaştırmam iyice alışmasın ben oyun halısı ile kandırmayı düşünüyorum:))

oh yarasın emire.sagol canım.canımsende acıbademde dogurdun ya sanada vermişlerdir hastenede bebek izleme defteri aşılarını ordamı yaptırıyosun ben acıbademde yaptırıyorum

evet havvacım aşılarını her ay kontrole gittiğimizde dr'u yapıyor. emirin dr'u doğuma gşiren dr'umuz.. ben çok memnunum hastanemizdenn.

bizde hastahanemizden memnunuz ama doktorumuzu bu gidişimizde tavsiye üzerine değiştireceğiz

özlem güzelmiş kanguru, bizde keşke ana kucağı yerine kanguru alsaymışızz. ana kucağını hiç sevmedim ben..

havvacım ben mercimek çorbası içiyorum hemde sık sıkcokacimcoook en sevdiğim çorba... bize bi sıkıntı yaratmadı gaz problemi olmadı

ben yarın oruç tutmayı deneyecegim olmuyo böyle tuhaf oluyorum tutmayınca sahurda 3,4 bardak humana içeçegim bol su inş. azalmazda hiç olmazsa ara da tutarım bari

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah kızım uyuyor dün aşılarımız vardı 2 atlık şükür ateş yapmadı.bir kaç sorunum var bana yardımcı olun,
galiba sütlerimi saymam gerekiyor çünkü şişiyor ve üstüm başım ıslanıyor.medela elektrili pillisini alsam diyorum kullanalar memnunmu
ve 2.sorun prima kıızmın kakasını dışarı çıkartordu huggıes aldım bir ay rahat ettim midi 3 aldım kızım 5.300gr.bezin kilosu 4-9 kg.şimdi bunda da aynı sorunu yaşıyorum badisine çarşafına kadar geçiyor en iyi bezler bunlar ama neden sorun yaşıyorum ben ya

gülçinci neden çıkıyo acaba bende bilemedim şimdi..
bazen emirin çişi çıkıyor ama ben sıkı bağlamamış oluyorum sanırım uyku sersemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…