ii akşamlar herkesee, ramazan ramazan sinirleriniz mi gerildi kızlar yaa, yapmayın bööle.
kızlar ya buralar hep rüzgarlı, ben çok korkuyorum dışarı çıkarmaya.siz çıkarırken ne giydiriyosunuz, ben galiba biraz aşırı korumacı davranıyorum, çıtkırıldım olup çıkıcak başımıza.
bu arada biz de chicconun kangurusunu sipariş verdik, bakalım, küük bebekler için yatay pozisyona da giriyomuş, umarım kullanışlıdır, çünkü kızım uyanıkken bebek arabasında durmuyoo
ii akşamlar herkesee, ramazan ramazan sinirleriniz mi gerildi kızlar yaa, yapmayın bööle.
kızlar ya buralar hep rüzgarlı, ben çok korkuyorum dışarı çıkarmaya.siz çıkarırken ne giydiriyosunuz, ben galiba biraz aşırı korumacı davranıyorum, çıtkırıldım olup çıkıcak başımıza.
bu arada biz de chicconun kangurusunu sipariş verdik, bakalım, küük bebekler için yatay pozisyona da giriyomuş, umarım kullanışlıdır, çünkü kızım uyanıkken bebek arabasında durmuyoo
burasi hep ruzgarli canm ebeler bana cok giydirme sarip sarmalama dedi..ii akşamlar herkesee, ramazan ramazan sinirleriniz mi gerildi kızlar yaa, yapmayın bööle.
kızlar selam nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum ama hep takip ediyorum. Bu arada bende kanguru kullanıyorum 2 gündür. bebeğimin rahat ettiğini düşünüyorum çünkü içinde bi zaman sonra uyumaya başlıyor. Doktora da sordum rahatlıkla kullanabilirsin dedi.
uzun kollu sweat t-shirt giydirip şapka takıyorum başına, bizde kanguru bakcaz çıkıp kaydirigubbakcemile3ii akşamlar herkesee, ramazan ramazan sinirleriniz mi gerildi kızlar yaa, yapmayın bööle.
oh yarasın emire.sagol canım.canımsende acıbademde dogurdun ya sanada vermişlerdir hastenede bebek izleme defteri aşılarını ordamı yaptırıyosun ben acıbademde yaptırıyorum
uzun kollu sweat t-shirt giydirip şapka takıyorum başına, bizde kanguru bakcaz çıkıp kaydirigubbakcemile3
ama evin içinde dolaştırmam iyice alışmasın ben oyun halısı ile kandırmayı düşünüyorum:))
evet havvacım aşılarını her ay kontrole gittiğimizde dr'u yapıyor. emirin dr'u doğuma gşiren dr'umuz.. ben çok memnunum hastanemizdenn.
merhaba özlemcim oğluşun ve sen nasılsın sendeki kangurunun resmini koyarmısın bizde istiyoruz
merhaba tatlimm..iyiyiz oglus uykuda..bende buralardayim..
siz nasilsiniz canimcimm..bebis nasill??
linki koyuyorum bu benim aldigim..iki yonlu..You & Me - Physio Comfort baby carrier - Out and about - From birth - Chicco, wherever there's a baby
evet canım bende aldım hele biraz daha büyüsünler iyice keyfini çıkaracaklar 3 -4 aylıkkenkızlar oyun halısını tavsiye ederim hem gelişmleri için önemli hemde bayağı oyalanıyorlarr..
kızlar oyun halısını tavsiye ederim hem gelişmleri için önemli hemde bayağı oyalanıyorlarr..
havvacım ben mercimek çorbası içiyorum hemde sık sıkcokacimcoook en sevdiğim çorba... bize bi sıkıntı yaratmadı gaz problemi olmadı
aylincim fazla oluyorum galiba kusura bakma sende oyun halısının resmini koyarmısın veya linkini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?