merhaba kızlar herkes iyidir inşallah kızım uyuyor dün aşılarımız vardı 2 atlık şükür ateş yapmadı.bir kaç sorunum var bana yardımcı olun,
galiba sütlerimi saymam gerekiyor çünkü şişiyor ve üstüm başım ıslanıyor.medela elektrili pillisini alsam diyorum kullanalar memnunmu
ve 2.sorun prima kıızmın kakasını dışarı çıkartordu huggıes aldım bir ay rahat ettim midi 3 aldım kızım 5.300gr.bezin kilosu 4-9 kg.şimdi bunda da aynı sorunu yaşıyorum badisine çarşafına kadar geçiyor en iyi bezler bunlar ama neden sorun yaşıyorum ben ya
özlem güzelmiş kanguru, bizde keşke ana kucağı yerine kanguru alsaymışızz. ana kucağını hiç sevmedim ben..
kızlar oyun halısını tavsiye ederim hem gelişmleri için önemli hemde bayağı oyalanıyorlarr..
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah kızım uyuyor dün aşılarımız vardı 2 atlık şükür ateş yapmadı.bir kaç sorunum var bana yardımcı olun,
galiba sütlerimi saymam gerekiyor çünkü şişiyor ve üstüm başım ıslanıyor.medela elektrili pillisini alsam diyorum kullanalar memnunmu
ve 2.sorun prima kıızmın kakasını dışarı çıkartordu huggıes aldım bir ay rahat ettim midi 3 aldım kızım 5.300gr.bezin kilosu 4-9 kg.şimdi bunda da aynı sorunu yaşıyorum badisine çarşafına kadar geçiyor en iyi bezler bunlar ama neden sorun yaşıyorum ben ya
benimkide bu havvacımkraft ın fiyat olarakta uygun Kraft Oyun Halısı (Yer Minderi)Mavi Bebişko Bebe
evet cnm doğan büyüyor iştee :))saddercim maşallah irem hanım 2 buçuk aylık olmuş büyüyolar valla işte dünde bemim kızım hiç durmadı iftar yemeğini bile zar zor yetiştirdim
ben 1 hafatadır iremle başbaşa old. için daha alışamadımmm inş alışıcam cnmm bndeesaadetcimya aynı benimde günlerim öyle geçiyor
uykusuz aç ama alıştım sanırım artık
eskisi kadar zorlamıyor beni
sorma canim bende temizlikten yana dertliyim..kafamçokkarıştı
firsat kalmiyorki...
gecen hafta ust katlari temizledim..bugun salonla mutfagi..temizledim dediysem oyle ustunden yani...
ama gel gorki ust katlar yine batti
aynen canım burasıda çok rüzgarlı çıkamıyoruz. canım kangurunun resmini koyabilirmisin bakim bende istiyorum
kızlar bşy soracağım
ben iremi önceden askılı zıbınla yada kısa kollu zıbınla yatırıyordumm
ama sanki geceleri serinlediii
artıkkk
cam açıkda yattığımız içinnn
artık altına ve üstüne pijama gydiriyorum
çünkü gece leri öle yatırdığımda kolunu bacağını ellediğimde soğuk oluooo ısısı
ılık olmuyor yaniii...
üstüne batteniye örtsem onuda durutmuyorrr açıo üstünüüü
onun için uzun gydrdimm artıkkk
hasta olmasından korkuyorumm çnküüü
siz nasıl yapıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?