2009 Haziran Anneleri!!

canım ben primanın uyuoyna kullanıyorum yani 3 numara kızım 5900 kilosu biraz büyük geliyo ama yandan lastikli ya sıkı bağlayınca iyi oluyo hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.neden oluyoki acaba.

aylincim teşekkürler tatlım internetten mi veriyosun siparişi.bu gün ilk defa internetten braun kulaktan ateş ölçer siparişi verdim malum aşı günümüz geliyo.ateşini kontrol altında tutmamlazım

özlem güzelmiş kanguru, bizde keşke ana kucağı yerine kanguru alsaymışızz. ana kucağını hiç sevmedim ben..

kızlar oyun halısını tavsiye ederim hem gelişmleri için önemli hemde bayağı oyalanıyorlarr..

saol tatlim...sizin oyun halinizda cok guzelmis..
ben oyun sepeti aldim salona koydum icinede bu oyun halilarindan koydum ..ikeadada var...
armine hesap acinca bankadan bize playmobil hediye ettiler onuda sepete taktim muzik calinca oyle ona bakip duruyor...gercekten hem ogretici hem eglenceli..
henuz kucuk ama birkac ay sonra iyice eglenir

ben primanin aktive fit 3 nosunu kullaniyorum ilk baslarda primanin normal olanini kullaniyordum seninle ayni sorunu yasadim..acaba yanlismi bezliyorum diye sordum ebeye normal suanda cok sulu yapiyorlar sirtina kadarda gecebilir demisti sonra aktive fit aldim onun lastikleri daha SIKI..problem boylece ortadan kalkti..ama artik o kadar sulu kakada yapmiyor..bununda etkisi olabilir

saddercim maşallah irem hanım 2 buçuk aylık olmuş büyüyolar valla işte dünde bemim kızım hiç durmadı iftar yemeğini bile zar zor yetiştirdim
evet cnm doğan büyüyor iştee :))
yaramaz bu bebişler yaramaz

saadetcimya aynı benimde günlerim öyle geçiyor
uykusuz aç ama alıştım sanırım artık
eskisi kadar zorlamıyor beni
ben 1 hafatadır iremle başbaşa old. için daha alışamadımmm inş alışıcam cnmm bndee
sorma canim bende temizlikten yana dertliyim..kafamçokkarıştı
firsat kalmiyorki...
gecen hafta ust katlari temizledim..bugun salonla mutfagi..temizledim dediysem oyle ustunden yani...
ama gel gorki ust katlar yine batti

allah hepimizin yardımcı olsun özlemcimmmm

kızlar bende bebefonla ilgili bir soru soracağım
chicco hi-contact modelini aldım anne ünitesi 15. dk dan sonra sinyal veriyor ve sinir bozucu
mecburen kapatıyorum aldım alası memnun kalamadım değiştirdiler yine aynısını verdiler
onda da aynı problem var
eğer aynı model bebefon kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim

kızlar bşy soracağım
ben iremi önceden askılı zıbınla yada kısa kollu zıbınla yatırıyordumm
ama sanki geceleri serinlediii
artıkkk
cam açıkda yattığımız içinnn
artık altına ve üstüne pijama gydiriyorum
çünkü gece leri öle yatırdığımda kolunu bacağını ellediğimde soğuk oluooo ısısı
ılık olmuyor yaniii...
üstüne batteniye örtsem onuda durutmuyorrr açıo üstünüüü
onun için uzun gydrdimm artıkkk
hasta olmasından korkuyorumm çnküüü
siz nasıl yapıosunuz

saadet canım, ben bebişin ellerini yarım kundak yaparak yatırıyorum tülbentle, kısakollu badi ve pijama giydiriyorum altına, battaniye de mutlaka örtüyorum, açmıyo Allahtan. gazdan çok çektiğimiz için artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz anlıcan, belki ben fazla abartıyo olabilirim örtme işini

ah cnm bzim kızı baştan kundaklamayınca
paketletmiyor kendinii :)))
sağol cnmm fikr oldu banada anlattıklarınn
ne abartması cnmm annesi olarak en iyii sen bilceksn tabiikideee :)

ben bu 1 ay çıt çıtlı badilerle tuttum canım ama ondan sonra baktımki bir türlü ısınamıyor ayaklı bijama takımlarını giyidrmeye başladım hala da öyle giydiriyorum hatta bazaen sarıp sarmalıyorum dr. sordum kansızlık olabilir dedi en erken 4 aylık olunca kan damlası kullanılabiliyor o yüzden sıkı sıkı giydiriyorum

canim burasi hic sicak olmadi..olduysada birkac gun..
ben hep uzunkol pijama giydiriyorum..
battaniyesinide yatagin yanlarina SIKISTIRDIGIM icin acamiyor...
ama irem battaniyeyi hep aciyorsa bi uyku tulumu dene..
mevsimlik bisey..battaniyeyi acarsada tulum korur..
zaten bazi tulumlarin kollar fermuarli oldugu icin kolsuzda kullanabilirsin..

saadet bende uzun kollu pijama giydiriyorum.hatta içinede kolsuz çıtçıtlı badi giyiyo.ama yatarken üstüne örtmüyorum.sabaha karşı bazen örtüyorum zaten kendi açıyo.sabahlarıda bazen üstünü çıkarıyorum altta pijaması ve kolsuz badile kalıyo.valla kafama göre takılyorum yani.giydirme konusunu ben bi dengeleyemedim.kendim terleyince onuda soyuyorum:) ama allaha şükür gaz sorunumuz olmadı.sıcak tutmakda fayda var bence

hülyacım maşallah gelinime çok güzel...çok şanslıyım kaptım güzel kızı..zemuszemustek bir konuda anlaşamayacaklar galiba benim oğlum galatasaraylı..zemuszemus

poyraz da 2 hafta önce tartıldı kilosu 6600 gr.boyu da 63 cm di.

ben kanguru almamıstım almayı da düşünmüyorum.çok fazla ihtiyacım da olmuyor.çünkü oğlumun huysuzluğu bir tuttu mu kucak da kar etmiyor..huysuz olmadıgı zamanlar ana kucagında gayet sakin duruyor..ya ben ana kucagında çok fazla yatırıyorum .bir zararı olurmu..bizim ana kucagı oto koltugu olandan değil ev tipi ana kucagı almıstık.yatar pozisyona ayarlıyorum..gelişimini olumsuz etkiler mi ki?

bu arada eşim de arkadaşını getirmiş iftara..habersiz bir de .telaştan elim ayağıma dolandı..neyseki atlattım.çok kızıyorun böyle haber vermeden birilerini çağırmıyor mu

kızlar konu yatmakdan açılmışken.bi şey aklıma takıldı???
1 yaşa kadar yastık kullanmayın diyolar.ama ben uyku setindeki yastıgını kullanıyorum.silikon yastık zaten ince bişey.ama sadece başını koymuyorum beline kadar yastıga getiriyorum.bide yatagını içine ekstra bişey sermedim.direk yatakda yatıyo.yani yumuşak değil.sert olması daha iyi diye düşündüm ama sizler nasıl yapıyosunuz????

bende uzun kollu giydiriyorum gece yatarken altınada pijama üzerinide örtüyorum ne yaparsam yapıyım sıcakta tutsam benim oğlum gazlı zaten,kolik krizlerinden kurtulamıyoruz((

bide ben stork dondolino aldım oğluma sallanan beşik çok memnunum geceleri gaz krizlerinde imdadımıza yetişiyor kendi kendine sallanarak uyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…