2009 Haziran Anneleri!!

evet arzucum yatağın sert olması gerekiyor hastanede bile kütük gibi beşikte yatırıyorlar bebekleri..ben hiç yastık kullanmadım henüz canım..

arzun evet yatgın sert olması gerekiyomuş.
bizim dr bebeğin elleri ve ayakları genelde soguk olurmuş daha tam kan dolaşımı olmadığı için yani oralara tam gitmediği için bebeğin üşüdügünü gösünden anlarsınız dedi gösü soguksa üşümüştür dedi.
bende kısa kollu badı altı uzun tabi .yarım kundak yapıyorum.irem hanım sıkıntıya gelemiyo desene

sibelcim bende cihicco nun kameralı olanından var bende pek memnun değilim.dediğin gibi 15 dk sonra telsizin ekrarı kararıyo fişte takılı kalırsa sürekli gösteriyo yani.bende sinir oldum kullanmıyorum.bide okadar para verdik.

ya kızlar eşim çocuk gibi oldu..sizinde öyle mi...oğlumu kıskanıyormus öyle diyor..ilk zamanlar şaka zannetmiştim ama ciddi ciddi huy değiştirdi..huysuzluk edip duruyor..ilgimi çekmeye çalısıyorkaydirigubbakcemile..o bana ilgi göstereceği yerde..ayy benim adam çok antika..iki çocukla ugraşıp duruyorum..kaydirigubbakcemile3

ben de yastık kullanmadım henüz..artık havalar serinledi gibi..o yüzden çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum..

evet arzucum yatağın sert olması gerekiyor hastanede bile kütük gibi beşikte yatırıyorlar bebekleri..ben hiç yastık kullanmadım henüz canım..

cvpladıgın için tşk ederim canım.bid eşimdi kış geliyo bu uyku setlerindeki yorganları kullancakmısınız.ben normalde kendimize bile silikon yorgan kullanmıyorum.o yüzden kızımada battaniye kullanma taraftarıyım.

bende uzun kollu giydiriyorum gece yatarken altınada pijama üzerinide örtüyorum ne yaparsam yapıyım sıcakta tutsam benim oğlum gazlı zaten,kolik krizlerinden kurtulamıyoruz((

a.s. a.s.a.s. tşk ler kızlar fikirleriniz içinnnn

kızlar gazatede bir haber okudum
kepçe kulaklılık %80 bebeklerin yatırılışıyla oluşuyomuş
hani yan yatırırken yada emzirirken kulagı kıvrılıyorya kıvrıla kıvrıla öne çıkıyomuş.
bıngıldağa zarar vermicek şekilde belirli saatlerde saç bantı takılabiliyomuş.ama 5 aydan son ra pek faydası omuyomuş
bilginiz olsun yatarken yada emzirirken kulaklara dikkat ben artık dikkat ediyorum tabi olacagı varsa olur

ya gelemio teyzesiiii
çorabını bile çıkartıoo cadumm
sğl cnmm bilgiler içinn

arzu bende aynı senn yatırdığın gbi iremi yastıkda yatırıyorumm

bende silikon yorgan kullanmıycam canım ince pamuk yorgan yaptırmayı düşünüyorum..

Stork Dondolino Yükselebilen Otomatik Sallanan Beşik (Krem) | Anakucağı-Salıncak | BEBECOCUK.com
bizimkide bu..
bende düşündüm chiccodan almayı ama salıncak gibi o yatmıyor birde 8 kiloya kadarmış diye vazgeçtim..sallanmadan uyumuyor benimkide çareyi bunda bulduk bizde..

valla dünür bende galatasaraylıyım yani bizim kız hem fb li hem gs li ayrım yok yani ikisinide tutuyo ayy adamlar böyle onlara kolay geliyo kapıyolar arkadaşlarını geliyolar sor bi bakalım eşine demi ama yok no kafa no mermer ikiside aynı şekerim takmıcn kafana

anam bu adamlar büyümezki bizim çocuklar büyüyecek onlar hala aynı benimkide çok değişti tanıyamıyorum neden böyle onuda bilmiyorum çözemedim gerçi ben onunla konuşmuyorum ilgi alanıma girmiyo şu aralar kapsama alanı dışındayım zamanla alışır

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güzelim ama benim eşim zaten kepçe kulaklı nasıl oluck benim kızım kulaklarıda ona benzedi yaa gerçekten kıvrıla kıvrıla öne çıktı kulakları ayy bende takayım kız saç bandı kepçe kulaklı olmasın kızım allah korusunkaydirigubbakcemile3

bu arada ben 6 gün sonra tekrar hasta oldum bu doğumdan sonraki 3. hasta oluşum

hülyacım sen neçabuk oluyosun öyle senin hormonlar coşmuşkaydirigubbakcemile3

semoşum benim kzıda çok kilo almıyor malesefsalı kontrolümüz var.. boy iyi ama kilo az.. sanırsam çok kaka yaptığından alamıyor benimki.. sütütmmü yaramıyor bilmem( ama ben takıyorum kafama nedenseofofff..(

canım bende hala bady le yatırıyorum.. ama ince bir tülbentle sarıyorum elini ayağını ben.. öyle alıştı benim kzı.. yüzünü bile örtiyoruz uyurkenne:))
ben daha giyidirmiyorum. üşürmikine acep(

selam kızlar.. ya bende oruc ututamdığmdan çok kendimi kötü hissediyorum.. ama sütüm azaldı benim.. orucda tutarsam iyice gidecek diye korkum var.. kızlar sizler neler yiyip içiorsuınuz süt için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…