bu gidşler erken başlıcam ek gıdalara ben(
kendi rahatiniz icin yazik bebislere...demen hic hos deildi..
beline boynunada yuk bindirmeyenlerin oldugunu ENGiN bilgilerim sayesinde ogrenmis olmana sevindim...
buarada engin bilgilerime bir ARAMA MOTORU kadar yakinsin
kızlar bşy soracağım
ben iremi önceden askılı zıbınla yada kısa kollu zıbınla yatırıyordumm
ama sanki geceleri serinlediii
artıkkk
cam açıkda yattığımız içinnn
artık altına ve üstüne pijama gydiriyorum
çünkü gece leri öle yatırdığımda kolunu bacağını ellediğimde soğuk oluooo ısısı
ılık olmuyor yaniii...
üstüne batteniye örtsem onuda durutmuyorrr açıo üstünüüü
onun için uzun gydrdimm artıkkk
hasta olmasından korkuyorumm çnküüü
siz nasıl yapıosunuz
Hepsiburada.com : CHICCO SOFT DREAM KANGURU 3 POZ CHELSEA | Anne & Bebek & Çocuk
canım bu kanguru, hepsiburadadan sipariş verdik ama daha gelmedi
hülyacım maşallah gelinime çok güzel...çok şanslıyım kaptım güzel kızı..zemuszemustek bir konuda anlaşamayacaklar galiba benim oğlum galatasaraylı..zemuszemus
poyraz da 2 hafta önce tartıldı kilosu 6600 gr.boyu da 63 cm di.
ben kanguru almamıstım almayı da düşünmüyorum.çok fazla ihtiyacım da olmuyor.çünkü oğlumun huysuzluğu bir tuttu mu kucak da kar etmiyor..huysuz olmadıgı zamanlar ana kucagında gayet sakin duruyor..ya ben ana kucagında çok fazla yatırıyorum .bir zararı olurmu..bizim ana kucagı oto koltugu olandan değil ev tipi ana kucagı almıstık.yatar pozisyona ayarlıyorum..gelişimini olumsuz etkiler mi ki?
bu arada eşim de arkadaşını getirmiş iftara..habersiz bir de .telaştan elim ayağıma dolandı..neyseki atlattım.çok kızıyorun böyle haber vermeden birilerini çağırmıyor mu
kızlar konu yatmakdan açılmışken.bi şey aklıma takıldı???
1 yaşa kadar yastık kullanmayın diyolar.ama ben uyku setindeki yastıgını kullanıyorum.silikon yastık zaten ince bişey.ama sadece başını koymuyorum beline kadar yastıga getiriyorum.bide yatagını içine ekstra bişey sermedim.direk yatakda yatıyo.yani yumuşak değil.sert olması daha iyi diye düşündüm ama sizler nasıl yapıyosunuz????
valla dünür bende galatasaraylıyım yani bizim kız hem fb li hem gs li ayrım yok yani ikisinide tutuyo ayy adamlar böyle onlara kolay geliyo kapıyolar arkadaşlarını geliyolar sor bi bakalım eşine demi ama yok no kafa no mermer ikiside aynı şekerim takmıcn kafana
anam bu adamlar büyümezki bizim çocuklar büyüyecek onlar hala aynı benimkide çok değişti tanıyamıyorum neden böyle onuda bilmiyorum çözemedim gerçi ben onunla konuşmuyorum ilgi alanıma girmiyo şu aralar kapsama alanı dışındayım zamanla alışır
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güzelim ama benim eşim zaten kepçe kulaklı nasıl oluck benim kızım kulaklarıda ona benzedi yaa gerçekten kıvrıla kıvrıla öne çıktı kulakları ayy bende takayım kız saç bandı kepçe kulaklı olmasın kızım allah korusunkaydirigubbakcemile3
bu arada ben 6 gün sonra tekrar hasta oldum bu doğumdan sonraki 3. hasta oluşum
kızlar albüme oğlumun resmini koydum bakarsınız:)))
sende haklısın tatlım yaa insanın içi rahat etmeyince kullanamaz bende pek kullanmak taraftarı değilim ama ne yapayım mecburum arabamız olsa hiç bunlara gerek yok ama otobülse gidiyoruz gideceğimiz yere o yüzden kucağada alışkın olduğu için mecbur zaten bayramda 3 aylık olucak bıdığım sorun olmaz inşallah yaa işte annelik böyle bişey sedacım ince detayına bile takılıypsun rahat olsunlar istiyosun inşallah sağ sağlim biyerlerine bişey yapamdan büyütürüz
günaydın kızlar,
Kıyafet konusunu konuşmusunuz ben çok muzdaribim bu yönden, Çok giydiriyorum sanıırm Elifi, gündüz yarım kol badi, içine de askılı çıt çıtlı, altına da uzun alt. Gece uzun kollu tulum içine askılı çıt çıtlı üstünü de önce ince battaniye sabaha karşı da bi kalın penye battaniye örtüyorum. Çok dimi? Ama böle alıştı şimdi açsam üşür dimi? Kışın ne giydireceksem artık!!!Ama benim ev soğuk galiba 24 derece oluyor gündüz, gece 23.
Kanguru alsam mı kararsızım bende Elif şu anda maşallah 6.800, chicconun ki 9 kiloya kadarmış kaç ay kullanabilir ki benim kız ortalama? Bu hızla giderse anca bi ay dimi?
sanırım kaldırmışsın resimleri göremedim
ama çok tatlı avatarından belli 41kere maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?