2009 Haziran Anneleri!!

muhattap olmaman icin cogul konusmaman yada kimlere hitaben yazdiysan onun mesajindan alinti yapman gerekli...hadi bunuda ogrendinn...

senin kurdugun cumle kanguru kullananlar keyfine duskun...bebeklerinin sagligini riske atan anneler anlamin geliyor...
hamileligim baslangicindan beri bu topikteyim hic keyfi icin bebegini onemsemeyecek birini tanimiyorumaksine caresizlikten evimizin her kosesi onlari rahat ettirecek esyalarla doldu...

hemen git bi konuda kanguru icin ac yoksa varmiydi??kafamçokkarıştı

engin bilgilerim arama moturundan tabiki (kanguru lisansi yapmadim)..kullanmani siddetle tavsiye ediyorumm

canım öyle deme.sütün azalmasının en büyük sebebi kafaya takmakmış.sen beslen ve yeteri kadar dinlen bak nasıl artıcak.
canım olmadıkça istemdende olsa takıyorum.. Benim kızımda iştahsızmıdır nedir..çookda emmiyor.. Gece hele hiç.. Kokrkum emmedikçe dahada azaalacağı(

Herkese kocmana bır gÜnaydın.. Pınarcım hoŞgeldınız canım.. MaŞhh sıze ıyı dınlendmıŞısnzıdır.. Tekne mekne ohh mıs gıbı vallla:))

pinarimm hosgeldin canimmm..batusta h.geldii..
tatilin iyi gecmesine sevindimm..biz bu yaz eve kapandik

nasıl anlamak istersen öyle anla
çünkü umrumda bile değilsin

bende hamileliğimin başından beri bu topikteyim bende senin kadar problem arayan birini görmedim,
eminim çoğu kişi benim ne demek istediğimi çok iyi anladı
zaten senden başkada sorun yaratan yok gördüğün gibi

ama sen aşırı saldırgansın ,şu arama motoruna hormonlarını nasıl bastırabilirsin bir göz at istersensüprizzzzz aaaa yoksa bakmışmıydın????kaydirigubbakcemile3

lisansını yapmadığın bişeyi bu kadar savunmanda ilginç
bende kanguruyla ilgili başka bir makale kopyalayıp yapıştırayım mı???

kullanmamı tavsiye ediyormuş
sen kimsinki senin tavsiyenle karşı olduğum bişeye yönelicem
aaa yoksa lisansmı yaptın:mymeka:

nilaycım hala göremiyorum benya
bendemi problem varki acaba

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

diye uyarı çıkıyor canım

Son düzenleme:
ben sana cevabimi ozelden vericem simdi..senin gibi biri icin bu topik kapanirsa cok uzulurummmm cunku

valla ciddi ciddi merak etmeye başlıyorum
iyimisin sen

sorunu sen yarattın ,sen saldırdın kapanırsa senden kapanır
üzüleceğini şimdimi farkediyorsun

senin gibi biri derkende ,terbiyeni aşağılara çekme, kaşınma bence
özelden yazıcakmış bide

allah allah nelerle uğraşıyoruzya

Son düzenleme:

hormonlarimi arama motorunda aramama gerek yok..sen boyle bir konuda acmissindir bi yerlere ordan bakicam simdi...

saldirganim fakat sadece sana..cunku konusmalarin bile birbiriyle celiskili..
ne demk istedigimi anlaman icin su kk ya actigin konulara bi goz gezdir...

sen kimsinki..umrumda bile degilsin.. kasinmabu kelimeleri ilk sen kullandigina gore terbiyen suan yerlerde paspas durumundaa

satir aralarindaki imalara takilacagina bastanrahatiniz icin yazik bebislere cumlesinin nerelere gittigini dusunsen sorunun kim oldugunu anlarsin..
aaaa ama sen bu kelimeleri samimi arkadaslarina kullaniyordun pardonnkafamçokkarıştı
unutma benim arkadasim deilsin bunun icin konusma uslubuna dikkat et..kaldiki benimle en yakin arkadasim bile rahatin icin diye baslayan bi cumle kurmaz..

arkadaşım değilsin onun için seninle böyle konuşmuyorum
ama sen ısrarla sinirime sinirime basıyorsun

ben adamına göre konuşurum merak etme
zaten onu yapıyorum şuandada

ama sen benim konularımı felan niye taktınki
istediğim kadar konu açarım bunun muhasebesini tutmak sanamı düştü

çok rahatsızsan konularımı takip etme,
mecburmusun yani

beni bu kadar takip etmenide takdir ettim :))

ya tatlışkolar neden böyle yapıyosunuz.bu topiğe girip kafa dagıtıyoruz rahatlıyoruz.
tamam yanlış anlamalar olabilir...
yakışmıyor bence bize.

takip ettim evet..tartisiyoruz ama acaba bu kisi ne biliyor..ne bilmiyor bi bakalim dedim..
baktim hayretlerdeyim..:1shok:

özelden attığın mesajdan sonra burda hanfendiyi oynama
komik duruma düşüyorsun

anca kendini kandırırsın

bak boyle soyleyip baska manalar yukleme meseleye...
ben ozelden yazdiktan sonra bi baktimki sen hala burdan devam ediyorsun..

simdi ozelden yazdigimida ekliyorum senin yazdiginida kimin hanfendilik rolune yattigi belli'
mahalle kavgasina cevirdin..bu ne hadsizlik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…