Sutunuzu artirma ve bebegin gogsu reddetmesini asma ile ilgili yasadigim tecrubeleri yazdim. Bakmak isterseniz buyrun lutfen.
Sutum az diyen ve gogsunu emdirememe problemi yasayan anneler... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
anlamadımki sorun sendemi bendemi ben seni arkadaş listeme ekledim sorunu kökünden çözdüm:))))))nilaycım hala göremiyorum benya
bendemi problem varki acaba
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
diye uyarı çıkıyor canım
havvacım uyuduu mu prenses...
benimde kayınvalidemler iftara gelicekler, onlara hazırlandım bi dünya..
şimdi bebişimi emziriyorumm..
Sutunuzu artirma ve bebegin gogsu reddetmesini asma ile ilgili yasadigim tecrubeleri yazdim. Bakmak isterseniz buyrun lutfen.
Sutum az diyen ve gogsunu emdirememe problemi yasayan anneler... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
inşallah artar canım sütünn.. armycim seninde..
sağmak gerçekten arttırıyorr..
bende sağıyorum göğüslerimi, emir tam bitiremiyo, bazende taş gibi oluyo göğüslerim, emir birini emerken diğeride akıyo falan...
benim memelerle başım dertte anlayacağınız, allahtan göğüslerim büyük değildi çok fenna deforme olcaktı yoksa
Canim bir oku, insallah derdine bir care olur...cnm bnm kız emmiyoo
mutlaka okuycm tşkler
havvacım uyuduu mu prenses...
benimde kayınvalidemler iftara gelicekler, onlara hazırlandım bi dünya..
şimdi bebişimi emziriyorumm..
inşallah artar canım sütünn.. armycim seninde..
sağmak gerçekten arttırıyorr..
bende sağıyorum göğüslerimi, emir tam bitiremiyo, bazende taş gibi oluyo göğüslerim, emir birini emerken diğeride akıyo falan...
benim memelerle başım dertte anlayacağınız, allahtan göğüslerim büyük değildi çok fenna deforme olcaktı yoksa
ya canım bilmiyroum ben pek sağmazdım.. ama bu ara duydukça sağıyim dedim. ama sanki daha beter azaldı sütüm benmm(iki gündür canım çok skıın..off ya.. ne yapcam bilmiyorum.çok üzülüyorum..
sagol canım paylaşımın için evt sağdıkça artıyoo
nerde aylincim hala ayakta
senin bu enerjine hayranım canım.bendaha kocişe yemek yapamadım
oh emsin yarasın emirime.
bide ben stork dondolino aldım oğluma sallanan beşik çok memnunum geceleri gaz krizlerinde imdadımıza yetişiyor kendi kendine sallanarak uyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?