2009 Haziran Anneleri!!

ii geceler kızlar bi geçmişe bakayım dedim ama üzüldüm arkadaşlar lütfen yapmayın konuyu ben açtım konu nerelere geldi ben kangurudan bahsettim konu tartışmaya kadar gitti bilsem hiç söylemezdim çok üzüldüm biz burda arkadaştanda öteyiz kardeş gibi olduk inanın buraya 1 gün girmeyeyim aklım hep sizde oluyo bir günde bile özlüyorum buranın o sıcak muhabbetini ne güzel dertleşebiliyoruz arada hep beraber gülüp hep beraber üzülüyoruz bize hiç yakışmıyo böyle tartışmalar lütfen bu mübarek günde böyle kırıcı olmayalım herkes fikrini söylemekte özgür sedacım kendi fikrini söyledi ona göre kangurunun içinde çocuk rahat etmiyo ona öyle geliyo özlemcimde çocuk aksine rahat ediyo bizi bilgilendirmek adına paylaşımda bulunduki biz zaten burda bilgilerimizi bildiklerimizi paylaşmak için burdayız bu yüzden birbirimize destek oldukça muhabbetimizde artıyo neyse konu kapanmış zaten yanlış anlaşılmalar olur illaki ama aranızda düzeltmeniz önemli burda hiçbirimize küslük yakışmıyo ben hepinizi çook sefiyom arkadaşlar küsmeyelim be neyse konu kapandı bitti gitti öpüyorum hepinizi :1hug:

günaydın tüm annişleree, umarım çook güzel bi hafta olur hepimiz için.
biz dün kızımla gezmeye gittik, kızıma oyun halısı , oyuncak ve dönence aldık.oyuncaklara bayıldı,

kızlar sizin bebişlerde tv izliyo mu.ben salıncağını koyuyorum karşısına, çocuk programı açıyorum sabahları, renkli ve sesli olduğu için sanırım bayaa hoşuna gidiyo, inşallah zaralı değildir.hatta geçen akşam birlikte süpermeni izledik :))

günaydın benım kızımda 2.ayı bıtırmek uzere.çok tercıh etmıyorum tabı ama çok bunalddığımda 5 dk.koyuyorum tv nın önune izliyo valaa hareketler ilgisini çekıyo sanırım.bu arada 2-3 gun önce taze incir sütü arttırıyo dıye kım yazdıysa hatırlamıyorum şimdi,Allah ondan razı olsun:) hemen aldım ve gerçekten arttırdı sütümü 24 saat içinde.öptüm herkesi...

günaydın kıslarrr
canım bende izletmiyorum güya ama her akşam babamızla internette görüşüyoruzz aynı şey oluyo böcek gibi gözlerini kıpırdatmadan bakıyo televizyon izletmedin daha ama kesin onada bayılırr

canlarım günaydın, nasılsınız, benim böceğim 8 de kalktı emiştik biraz şu an ellerini yemekle meşgul kuzum kaydirigubbakcemile3
inşallah bütün bebişler iyi uyumuştur, hiç üzmesinler annelerini

bende bazen televizyonun karşısına ana kucağına koyuyorum bir süre oyalanıyor en azından ama zararlı olurmu bilmiyorum açıkçası , bu konuyu araştırmak lazım

kızlar ben dahi bebek cdlerini indirdim internetten , arasıra izletiyoum renkli renkli ya çok dikkatini çekti tavsiye ederim , benimki çırpınıyor kucağıma almam için :))
öptüm sizi ve bebişleri

günaydın hepinize benim ki de uyudu fırsat bu fırsat gireyim dedim şimdi kalkar kuş uykulu sanki.
şekerkız canım tv izletmek fotoğraf makinesinin flaşını patlatmak zararlıymış diye biliyorum ben de izletmemeye çalışıyorum ama eşim izletiyo çünkü bizimki tv ye dalınca sakinleşiyo.
bu el emmeler bizim baş belamız gece gündüz elini emmek için uykudan uyanıyo ve ememeyince sinirleniyo sanırım dişleri kaşınıyo inşallah erken diş çıkarmaz ama bu gidişle dişleri çıkıcak gibi hatta bugün eşim dişlik alayım bari dedi.gazı derken bi de bu diş kaşınmalar çıktı başımıza allah kolaylık versin hepimize

el emme dişten ziyade bu aylarda yaptıkları bişeymiş dıye okumuştum,emme içgüdüsüyle yaptıkları bişey yanı tok olsalar bıle yapıyolar.benım kızımda elını yumruk yapıp emıyo ellerini.

günaydın hanımlar
bnm kızda bıraksam tv izler
ama geçen bi yerde okumuştum bi doktorun yazısıydı
bebeklre tv izletmeyn ıQ sünü düşürüyor yazıyordu

doktor da öyle dedi ama bizimki abarttı diyorum ya gece bunun için uyanıp elini yakalayamayınca ağlıyo akşamları hep bu yüzden huzursusuz çoğu zaman ben elimi veriyorumonunla dişlerini kaşıyo

saadet canım kızın emmiyo mu hala doğduğundan beri , vidaylin diye vitamin var emzik alıştırmak için tavsiye etti dr. onu alıp sürsen meme başına etkili olur mu acaba biz emziğe sürdük ama tatlısı bitince attı emziği
armağancım dut kurusunu kaynatıp iç belli bi kürü yok sanırım doğum yaptığım günler de ben de içmiştim hatta yazmıştım buraya sütü artırıyo

ne güzel ya pınar tatile gitmiş bi arkadaş daha restorana gittiğimizde sütü ısıtıyorum diye yazmış(kim olduğunu unuttum kusura bakma) maşşallah size.biz eve tıkılıp kaldık restoranı bırak evde bile doğru dürüst yemek yedirtmiyor bizimki bi kişi tutarken diğeri yiyo ya da uyumasını bekliyoruz ki uykusu da 5 dakka

olympos canım, Allah kolaylık versin, az uyuyan çocuk gerçekten zor.haftasonu eşim olunca rahat ediyorum ben de, haftaiçi evde bi iğneyi yerinden oynatmak mümkün değil, zavallı kocacım iftarını bile kendi hazırlıyo bazen

yok cnm emmiyorrr
hep sağarak veriorum biberonla...
tşkler yardmcı old için ama hç sanmıyorummm ireme kar etmez gbi...

Kızlarrr günaydın acil çıkmam lazım dr a gidicez...
foto ekledim albüme dönünce daha eklerim...
öptüm hepinizi...

kızlar günaydınn benim kızım 11.30 da yattı 6.30 da kalktı şaşırdım walla.
genelde 3 4 saat uyuyyodu demekki oturacak zamanla..
şimdide uyuyo ,bende işlerimi yapayım görüşrüz tekrarr

kızlar günaydınn benim kızım 11.30 da yattı 6.30 da kalktı şaşırdım walla.
genelde 3 4 saat uyuyyodu demekki oturacak zamanla..
şimdide uyuyo ,bende işlerimi yapayım görüşrüz tekrarr
maşh canım.. benim kzıda uyuyor.. emmiyor .. ben uyandırmaya çalışyorum emmiyor. diye..yanlışmı yapıyorum.. gerçi genede uynamıyor.. sen emzirmedinmi hiç gece falan??

benim oğlumda bayılıyor televizyona bakmaya ama bende zararlı olduğunu duymuştum doktorumuza sordum 1 yaşına kadar baktırma dedi artık bakınca hemen çeviriyorum başını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…