2009 Haziran Anneleri!!

çok sağol canım.. normlde en az iki saat arayla emdirmeye çalışyıorum.. acaba sıkmı.?. ondanmı zor emiyor.. acıkmıyormu bilemyiorum..normalde göğsümden emiyor.. tek öğünde tek göğsümü veriyorum genelde.. eğer sütüm azsa 10 dk birni 10 dk birni.. ama iki gündürde sağ göğsümü emmeiyor(çıldırmak üzreyeim.. resmen savaş veriyoruz(
teşkler canım.. öyle yapyım bari..

ya kzılar benim kzı iki gündürde yeni huy çıakrttı.. sağ göğsümü almak istemyiro.. resmen savaşaıyoruz onunla.. ne yapıcamı şaşırdım.. nende ecaba yaa??

maşh canım.. benim kzıda uyuyor.. emmiyor .. ben uyandırmaya çalışyorum emmiyor. diye..yanlışmı yapıyorum.. gerçi genede uynamıyor.. sen emzirmedinmi hiç gece falan??

cnm doğduğundan beri ilk kez bukadar çok uyudu.
normalde 4 5 saat uyur,kalkar emer yatar.
ama bugün 11.30 da uyudu 6.30 da kalktı emdii 8.30 9.30 a kadar oyalandı..
gece emmedi yani..
sabah 6.30 da emdi..acıkınca uyanırlar cnm heralde öle olsa 6.30 da nasıl kalkıcak..
tv bebeklerin zekalarını etkiliyomuş..ben pek izletmiyorum..

leocum maşallah ne güzel uyuyor bebişin , ben bazen çok uyuduğunda biberonla veriyorum sağıp uykusunda içiyor bir dene istersen ama benimki okadar uyumuyor

Armycim üzülme sütüm az diye asıl stres etkiliyor sen sağmaya, emzirmeye devam et, mutlaka artar

dereotunu kullananlar memnun kaldınızmı artırıyormu sütü ? bende başlasammı diyorum bugün

al benden de o kadar tıkılıp kaldım eve. doktora gitmek bile bizim için gezmeden sayılıyor artık:sinifsinif:

müminecim dua et eşinin evde olmasından yararlanabiliyosun. benim eşim eve gelince bi sınava hazırlanıyo ve eskiden herşeye yardım ederken şimdi elini hiçbişeye süremiyo. İftarını sahurunu hep ben hazırlıyorum. Tabi Ahmetle ne kadar yapılırsa o kadar.

maşallahhh maşallah yağmuraa
ahmet şimdi şimdi 3-4 saat kesintisiz uyumaya başladı inan o bile beni çok mutlu etti. ne deyim darısı başımıza gece uykusunu özledim valla:gitme:

canım benim sütümde çok değil, Allaha şükür oğluma yetiyo ve besleyici ama sağarak arttırmak istiyorum. manuel olan pompalardan hangisini tavsiye edersin...

maşallahhh maşallah yağmuraa
ahmet şimdi şimdi 3-4 saat kesintisiz uyumaya başladı inan o bile beni çok mutlu etti. ne deyim darısı başımıza gece uykusunu özledim valla:gitme:[/QUOTE]

cnm bende çok uykusuz kaldım inşallah böle dewam eder.
darısı başınıza uykusuzluk çok kötü gerçekten

maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
şekerkız, ben iki gündür 3 öğün yiyorum dereotu faydası oldu gibi, özellikle çorama dolduruyorum, çok lezzetli oluyo, sabah da peynirle ekmekarası yapıyorum

sağol canım, bende başlıcam bugün ,
kızın çok şeker bu arada maşallah, sözlü ama benim oğlum zuzu havvanın kızıyla kaydirigubbakcemile3

sağol canım, bende başlıcam bugün ,
kızın çok şeker bu arada maşallah, sözlü ama benim oğlum zuzu havvanın kızıyla kaydirigubbakcemile3

kimse yanlış anlamasın kırılmasın lütfen arkadaşlar, kendim için söyledim

sen bize inekmi demek istiyosunmafoldumbenmafoldumben
aşk olsun şeker kızz:umursamaz:

şaaka yapıyorum cnm benim..bende sağacağım zaman eşimde hadi sen git mandıraya diyodu:roflol::roflol::roflol:

ee anne olmak kolay değil ne hallere giriyoruz wallaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…