- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
çok sağol canım.. normlde en az iki saat arayla emdirmeye çalışyıorum.. acaba sıkmı.?. ondanmı zor emiyor.. acıkmıyormu bilemyiorum..normalde göğsümden emiyor.. tek öğünde tek göğsümü veriyorum genelde.. eğer sütüm azsa 10 dk birni 10 dk birni.. ama iki gündürde sağ göğsümü emmeiyorCanim bebegin senin gogsunu emiyormu? Eger emiyorsa sik araliklarla emdir yada sagicam dersen sik araliklarla mesela 2.5-3 saatte bir sag ama sagdiktan sonra gogsundeki sut tamamen bosalinca sagmaya en az bir 5dk. birsey gelmesede devam et, sutu bu artiriyor.
Lutfen canini sikma, bu esas sutunu etkiler, lutfen rahat ol, merak etme dedigim sekilde sagarsan geri gelir sutun.
Bana bebegini nasil doyurdugunu, onceden sutunun ne kadar oldugunu yazarsan, yardimci olmaya calisirim.
teşkler canım.. öyle yapyım bari..saadet canım kızın emmiyo mu hala doğduğundan beri , vidaylin diye vitamin var emzik alıştırmak için tavsiye etti dr. onu alıp sürsen meme başına etkili olur mu acaba biz emziğe sürdük ama tatlısı bitince attı emziği
armağancım dut kurusunu kaynatıp iç belli bi kürü yok sanırım doğum yaptığım günler de ben de içmiştim hatta yazmıştım buraya sütü artırıyo
maşh canım.. benim kzıda uyuyor.. emmiyor .. ben uyandırmaya çalışyorum emmiyor. diye..yanlışmı yapıyorum.. gerçi genede uynamıyor.. sen emzirmedinmi hiç gece falan??
ne güzel ya pınar tatile gitmiş bi arkadaş daha restorana gittiğimizde sütü ısıtıyorum diye yazmış(kim olduğunu unuttum kusura bakma) maşşallah size.biz eve tıkılıp kaldık restoranı bırak evde bile doğru dürüst yemek yedirtmiyor bizimki bi kişi tutarken diğeri yiyo ya da uyumasını bekliyoruz ki uykusu da 5 dakka
olympos canım, Allah kolaylık versin, az uyuyan çocuk gerçekten zor.haftasonu eşim olunca rahat ediyorum ben de, haftaiçi evde bi iğneyi yerinden oynatmak mümkün değil, zavallı kocacım iftarını bile kendi hazırlıyo bazen
cnm doğduğundan beri ilk kez bukadar çok uyudu.
normalde 4 5 saat uyur,kalkar emer yatar.
ama bugün 11.30 da uyudu 6.30 da kalktı emdii 8.30 9.30 a kadar oyalandı..
gece emmedi yani..
sabah 6.30 da emdi..acıkınca uyanırlar cnm heralde öle olsa 6.30 da nasıl kalkıcak..
tv bebeklerin zekalarını etkiliyomuş..ben pek izletmiyorum..
leocum maşallah ne güzel uyuyor bebişin , ben bazen çok uyuduğunda biberonla veriyorum sağıp uykusunda içiyor bir dene istersen ama benimki okadar uyumuyor
Armycim üzülme sütüm az diye asıl stres etkiliyor sen sağmaya, emzirmeye devam et, mutlaka artar
dereotunu kullananlar memnun kaldınızmı artırıyormu sütü ? bende başlasammı diyorum bugün
maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
şekerkız, ben iki gündür 3 öğün yiyorum dereotu faydası oldu gibi, özellikle çorama dolduruyorum, çok lezzetli oluyo, sabah da peynirle ekmekarası yapıyorum
şekerkız siin gaz sancıları kaç haftada bitti[/QUOTE
10- 15 gündür rahatız canım, artık kendi kendine bile çıkarıyor kuzum maşallah, büyüdük 4. aya girdik teyzesi
maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
cnm aynen nazar değiyo bebişlere..
maşallah demeyi unutmayalım gerçektende..
şimdilik uyku düzeni oturdu gibi..
kızlar size bişey sorcam kızım düzenli olarak kaka yapıyor.sarı renkte, sıvı kıvamda bunların normal olduğunu biliyorum ama kokuyor.
sizdede oluyomu bu durum
sağol canım, bende başlıcam bugün ,
kızın çok şeker bu arada maşallah, sözlü ama benim oğlum zuzu havvanın kızıyla kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi, tatlıdır kızım ama turşusunu kurcaz bu gidişle, topiğimizde bekar erkek kalmadı kafamçokkarıştışekerkız siin gaz sancıları kaç haftada bitti[/QUOTE
10- 15 gündür rahatız canım, artık kendi kendine bile çıkarıyor kuzum maşallah, büyüdük 4. aya girdik teyzesi
biz de az da olsa rahatladık ama inş.tamamen biter artık şu gaz muhabbeti -tatlicadiarzu-
kimse yanlış anlamasın kırılmasın lütfen arkadaşlar, kendim için söyledim
le cnm eğer mama veriyosan kokması doğal, vermiyosan bişey diyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?