maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
cnm aynen nazar değiyo bebişlere..
maşallah demeyi unutmayalım gerçektende..
şimdilik uyku düzeni oturdu gibi..
kızlar size bişey sorcam kızım düzenli olarak kaka yapıyor.sarı renkte, sıvı kıvamda bunların normal olduğunu biliyorum ama kokuyor.
sizdede oluyomu bu durum
canım benim kızın kakasıda kokuyo bazen niye ki acaba.çarşamba kntrol var gidince sorayım okadar çok şey sorcam ki liste yaptım valla
maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
cnm aynen nazar değiyo bebişlere..
maşallah demeyi unutmayalım gerçektende..
şimdilik uyku düzeni oturdu gibi..
kızlar size bişey sorcam kızım düzenli olarak kaka yapıyor.sarı renkte, sıvı kıvamda bunların normal olduğunu biliyorum ama kokuyor.
sizdede oluyomu bu durum
benim kzıında kokuyor. hatata alttan çıkardığı gaz bile kokuyor.. puff diyorumm.. sanırsam bizim myediklerimziden kokusu:))kaydirigubbakcemile3hayır cnm doğduğundan beri emziriyorum..
üşüttümü acaba.dondurma yedim dün ..hemde bayaa yedimm..
üşütünce kokuyomuş sanırım..
sizde yokmu kokuu?*
sen bize inekmi demek istiyosunmafoldumbenmafoldumben
aşk olsun şeker kızz:umursamaz:
şaaka yapıyorum cnm benim..bende sağacağım zaman eşimde hadi sen git mandıraya diyodu:roflol::roflol::roflol:
ee anne olmak kolay değil ne hallere giriyoruz wallaa..
yana doğru değil tatlım ileri geri yani salıncak gibi..
benim oğlumunda kokuyor kızlar bunudamı sorgulayalım boşverin
kaka işte kokçak tabi delikafadulden
dünürümm naber? gelinim nasıl, seni arıcaktım nasılsın diye , bak karşılaştık , aşınız çarşamba günü dimi?
benim oğlumunda kokuyor kızlar bunudamı sorgulayalım boşverin
kaka işte kokçak tabi delikafadulden
Chicco Manuel Göğüs Pompası - Mini Moda Bebek Market, Mama Sandalyesi, Oto Koltuğu, Arabaları
benimki bundan canım , ben madela istedim elektrikli ama eşim elektrikli istemedi
inek gibi ne o öyle dedi hala aklıma geldikçe gülerim :roflol: sonra bunu almış memnunum tavsiye ederim benim çok yok öyle sütüm ama sağdıkça artıyor günden güne
cnm öyle deme çoğu hastalık kakadan anlaşılıyor..
ishal kabızlık üşütmee..
perşembe aşımız var sorarım dr bakalım ne diyecek?*
sağol canım onu alayım bakalım,inşallah dediğiniz gibi artar.
ben çünkü süt görmüyorum ne yiyip içiyo bu oğlum nasıl doyuyo Allahualem..
dört gözle drnun cevabını bekliyorum, bizim Ahmetinkide kokuyo çünkü:kedi:
benimkide yan sallanmayı seviyordu ama bunada bayıldı sonuçta sallanıyorya değmeyin keyfime paşamın..:))hıımmm bizim ogluşa göre deil yani bizimki yan sallanmaktan hoşlanıyor yan sallansaydı hemen alırdım valla.söylede kuzum yan sallananını yapsınlar bunun seçme hakkımız olsun demi ama
sagol dünürcüm
napim zeynebi sallıyorum.
evt aşımız çarşamba günü of vişallah ateşlenmez.4 aşı birden agır gelcek.
benimkide yan sallanmayı seviyordu ama bunada bayıldı sonuçta sallanıyorya değmeyin keyfime paşamın..:))
neden 4 tane canım benimki 3 tane oldu ama çok bağırdı içim sızladı valla yarım fitil atın dedi doktor aynı gün ateşlenmedi Allahtan...3 gün banyo yapamadı ama bugün yaptırdım rahatladı..inşallah ateşlenmez seninkide canım..
el emme dişten ziyade bu aylarda yaptıkları bişeymiş dıye okumuştum,emme içgüdüsüyle yaptıkları bişey yanı tok olsalar bıle yapıyolar.benım kızımda elını yumruk yapıp emıyo ellerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?