2009 Haziran Anneleri!!

opuyorumnanaktan

napayım canım ya, arasıra tartışmalar oluyor ya burda ben kimseyi kırmak istemiyorum
çok güzel bir ortam burası , hepimiz dertleşiyoruz, bildiklerimizi paylaşıyoruz , hiç bozulmasın huzurumuz :1hug:

maşallah leocum yağmura üzmemiş anneyi.
benimkızımda maşallah dün 12de yattı sabah 6 da kalktı
7de yattı 10 da lalktı
ve buaralar uyurken emziği veriyorum hemen gözler kapanıyo uyku aralarında emziği verdim mi tekrar dalıyo.ama uyanıkken mümkünü yok almıyo.

benim kızında kakası bazen kokuyo..ama gazı kokmuyo bi defa altı açıktı bacagını öperken suratıma gazını bıraktıda ordan biliyorum:roflol:

sağol canım onu alayım bakalım,inşallah dediğiniz gibi artar.
ben çünkü süt görmüyorum ne yiyip içiyo bu oğlum nasıl doyuyo Allahualem..

cnm öyle deme çoğu hastalık kakadan anlaşılıyor..
ishal kabızlık üşütmee..
perşembe aşımız var sorarım dr bakalım ne diyecek?*

dört gözle drnun cevabını bekliyorum, bizim Ahmetinkide kokuyo çünkü:kedi:

merhaba kızlar nasılsınız biz dün kızımla iftardan sonra gezmeye gittik babamızla beraber arkadaşımız var ona gittik dün keyfi yerindeydi bugün bişey oldu yaa az önce ağlarkan mosmor oldu korkudan ödüm patladı yaa kucağıma aldım yarım saat susmadı hep ağladı bide artık herşeyden korkar oldu yaa önceden hiç irkilmezdi korkmazdı şimdi azcık bişeye irkiliyo ne yapcam ben sizdede ölemi ama buda bugün oldu dün böle bişeyi yoktu okuyorum sürekli nazarmı değdi diye ama geçerdi geçmedi şimdide zor uyuttum parmağımı tutarak uyuyo bide bi sıkı bırakmak istemiyo niye korktuki bu böle yaa offf senağlama

hıımmm bizim ogluşa göre deil yani bizimki yan sallanmaktan hoşlanıyor yan sallansaydı hemen alırdım valla.söylede kuzum yan sallananını yapsınlar bunun seçme hakkımız olsun demi ama
benimkide yan sallanmayı seviyordu ama bunada bayıldı sonuçta sallanıyorya değmeyin keyfime paşamın..:))
sagol dünürcüm
napim zeynebi sallıyorum.
evt aşımız çarşamba günü of vişallah ateşlenmez.4 aşı birden agır gelcek.

neden 4 tane canım benimki 3 tane oldu ama çok bağırdı içim sızladı valla yarım fitil atın dedi doktor aynı gün ateşlenmedi Allahtan...3 gün banyo yapamadı ama bugün yaptırdım rahatladı..inşallah ateşlenmez seninkide canım..

verem karma pnomokok bide rota virüsü olmuyomu nilaycım yanlış mı biliyorum acaba.seninkiler neydi.
işallah ateşlenmez canım.gitmeden yıkayayım bari kızı

benim kızımda 4 aşı vuruldu..rotavirüs aşısını agızdan damla şeklinde veriyolar..aşı vurulduktan sonra calpol verdik her 6 saatte bir 2 gün boyunca..çok şükür hiç ateşlenmedi

ay benimkide yumrugunu emiyo bi sesler çıkarıyo o elinden şapır şupur sanki dersiniz bal yiyo.herşy bi yana çokta sevimki oluyo ya elini emerken.bide gülmes allah allah yanibiri bişey söylesin hemen anlayıp başlıyo gülmeye .kızlar benim oglum yabancılamayada başladı tanımadıgı insanlar onu alınca kucagına basıyo yaygarayıçok fena oldu ya .bugün üç kez agladı bu sebepten hemde dudagını büzerek başlıyo aglamaya çok fena çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…