merhaba sekerler
benım mınnosda ellerını acaıp emıyor ama dr reflex dedı aclıktan yapmıyor dedı
pınarcım naber seker konusamadık masallah batusa kocaman olmus
kızlar nerdesiniz yaa?kızım sabahtan beri daha yenı uyudu humana çay yaptım kendime geldim ama kımse yok
aynen.. benim kızda yabancılyor .. hemde nerdeyse 1 aydır:))maşhlaları var bu kzuuların.benim kızda yabancının kucagında hemen dudagını büzüyo cnm...bizi tanıyolar artık :))
herkese günaydın maşallah benimki uyuyo bugün hazır uyurken sabahın köründe ütü yaptım
canım iki üç hafta benim de olmuştu bi gün birini ertesi gün diğerini alıyodu hatta annem antika bu çocuk diyodu. şimdi geçti bu durum ama bu sefer de emmesi azaldı sütler boşa gidiyo
ya sorma canım yaa.. şaşırdım.. ama yolunu buldum.. yatırıp öyle veriyorum.. resmen kandırıyorum.. birde uykuda ancak emiyor o memeyi..inş geçer ya..
bizim de kokuyo hatta annem de hep üşütüyosun diye bana kızardı ama hep kokuyo normal bence
canım aynı sorun bende başından beri var herşeyden korkuyo esniyo ondan bile korkup ağlıyo.bir de rüyasında çok ağlıyo korkutuyolar heralde çığlık atarak uyanıyo bazen.sürekli okuyorum ne yapsak ki bi akıl verin birisine okutsam diyorum ama küçüçük bebek dışarı da pek çıkamıyoz napcağımı şaşırdım
Kızlar günaydın...nasılsınız...ben yorgunluktan ölüyorum resmen...malum tatil dönüşü...evi topla,çamaşır,ütü,temizlik bi yandan inga agu bebiş batuhanım...zaman yetmiyodu şimdi hiç yetmiyo..tatilimiz çok güzel geçti...Oğlumada çok iii geldi...dün dr a gittik...6170 gr 61 cm olmuş...bu ay az kilo almış ... 180 ml ye yükseltti dr mamayı.. önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıda başlıycakmış...geçmişi cevaplayamadım kusuruma bakmayın...albüme foto ekliycez..bakarsınız...öptük hepinizi...
önemli deil cnmherkese merhaba
bende ızmıre alısmaya calısıyorum. yarın doktora goturcem LEO cnm doktor tavsıyen ıcın tsk ederım bende baska bı doktor buldum alsancakta bakalım cok ıı dedıler yarın gıdıcem ıns ıı gecer hersey.
umarım herkes ıyıdır ızmır yanıyor valla :)
herkese merhaba
bende ızmıre alısmaya calısıyorum. yarın doktora goturcem LEO cnm doktor tavsıyen ıcın tsk ederım bende baska bı doktor buldum alsancakta bakalım cok ıı dedıler yarın gıdıcem ıns ıı gecer hersey.
umarım herkes ıyıdır ızmır yanıyor valla :)
Canlarım bebişlerimiz uyumuyo,emmiyo,ağlıyo diye üzülmeyin...neden böyle söylediğimi merak ediyorsanız aşağıdaki linkteki okumaızı rica ediyorummm...
Akillibebek.com - Kanser mi? Bu olmamalıydı !!!
günaydın tüm annişleree, umarım çook güzel bi hafta olur hepimiz için.
biz dün kızımla gezmeye gittik, kızıma oyun halısı , oyuncak ve dönence aldık.oyuncaklara bayıldı,
kızlar sizin bebişlerde tv izliyo mu.ben salıncağını koyuyorum karşısına, çocuk programı açıyorum sabahları, renkli ve sesli olduğu için sanırım bayaa hoşuna gidiyo, inşallah zaralı değildir.hatta geçen akşam birlikte süpermeni izledik :))
çok sağol canım.. normlde en az iki saat arayla emdirmeye çalışyıorum.. acaba sıkmı.?. ondanmı zor emiyor.. acıkmıyormu bilemyiorum..normalde göğsümden emiyor.. tek öğünde tek göğsümü veriyorum genelde.. eğer sütüm azsa 10 dk birni 10 dk birni.. ama iki gündürde sağ göğsümü emmeiyor(çıldırmak üzreyeim.. resmen savaş veriyoruz (
teşkler canım.. öyle yapyım bari..
maşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
cnm aynen nazar değiyo bebişlere..
maşallah demeyi unutmayalım gerçektende..
şimdilik uyku düzeni oturdu gibi..
kızlar size bişey sorcam kızım düzenli olarak kaka yapıyor.sarı renkte, sıvı kıvamda bunların normal olduğunu biliyorum ama kokuyor.
sizdede oluyomu bu durum
Benim ki de püfff acayip kokuyor hem gazı hem kakası. Doktora sorum üşütmüşsündür dedi. Ama doğduğundan beri kokuyor walla. Bence normal.
merhaba kızlar nasılsınız biz dün kızımla iftardan sonra gezmeye gittik babamızla beraber arkadaşımız var ona gittik dün keyfi yerindeydi bugün bişey oldu yaa az önce ağlarkan mosmor oldu korkudan ödüm patladı yaa kucağıma aldım yarım saat susmadı hep ağladı bide artık herşeyden korkar oldu yaa önceden hiç irkilmezdi korkmazdı şimdi azcık bişeye irkiliyo ne yapcam ben sizdede ölemi ama buda bugün oldu dün böle bişeyi yoktu okuyorum sürekli nazarmı değdi diye ama geçerdi geçmedi şimdide zor uyuttum parmağımı tutarak uyuyo bide bi sıkı bırakmak istemiyo niye korktuki bu böle yaa offf senağlama
Canım benimki de acayip tırsık. Herşeyden korkup zıplıyor korkudan çığlık atıyor. Ben de sürekli okuyorum ama doğduğundan beri çok irkilen çok korkan bi bebek.Eskiden sadece uykusunda korkardı şimdi uyanıkken korkup çığlığı basıyor bazen.
pinnaarr fotolarınız çok güzell, maşallaah batuşa...
link açılmadı canım, acıklı bişey miydi??
aynen.. benim kızda yabancılyor .. hemde nerdeyse 1 aydır:))maşhlaları var bu kzuuların.
maşh pınoşum.. bence iyi almış.hem 180 çok diilmi yaakafamçokkarıştı. benim kızda 5650 olmuş ancak.. benim bıdık da az kilo alıyor.. annen sütü ama sütüm az yaplı galiba. birde çok kaka yapıyor..
dişi çıkmaz daha canım dr öle dedi hazırlık yapıolarmış dr unkide 3.ayda emmeye başlamış 8. ayda diş patlamış...nasılsınız bakalım kızı uyutup geldim hemen bi türlü yetişemiyorum ki geçmişi okuyorum hadi bişeyler yaziim diyorum hoop kız uyanıyoo kalıyorumm
herkes gibi bende el emmekten şikayetçiyim ama olan bişe sanırım bide bizimkinin bu ara acayip salyaları akıyo sürekli önlükle geziyoruzz
dişmi çıkarcak anlayamadımm
pınarcım başla ek gıdayada arkandan gelelim bıktım şu doydumu doymadımı sütüm yetiyomu die kaygılanmaktan en azından ne yediğini bilmiş olurumm
kız pınar bitiremedinmi çaaşırları hala çamaşır asıyormuşsun hımmmm neyse tatlım numaramı kaydet olmuyo böyle nereden çıktıki bu numara taşıma bilmemki.görüşemez olduk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?