2009 Haziran Anneleri!!

merhaba sekerler
benım mınnosda ellerını acaıp emıyor ama dr reflex dedı aclıktan yapmıyor dedı
pınarcım naber seker konusamadık masallah batusa kocaman olmus

merhaba sekerler
benım mınnosda ellerını acaıp emıyor ama dr reflex dedı aclıktan yapmıyor dedı
pınarcım naber seker konusamadık masallah batusa kocaman olmus

Canım selamm Batuhanda emiyor parmağını,yumruğunu aynen bizim dr da reflex ve dişe hazırlık dedi...dr un bebişi 3. ayda başlamış emmeye 8. ayda diş çıkarmış...görüşelim canım en kısa zamanda...

kızlar nerdesiniz yaa?kızım sabahtan beri daha yenı uyudu humana çay yaptım kendime geldim ama kımse yok

cnm nasılsınn..benim kızımda uyuyor..bende bişeyler atıştırdım.şimdide nette takılıyorum.aşımız var perşembe.2 ayımız bitiyor.allah nasip ederse cuma izmire gidicem.annemlere.orda dr um war yağmuru götürcem ona .bakalım gelişimi nasıl?
sen naptın nasıl işe yaradımı soğanlar?*
CADIARZU

benim kızda yabancının kucagında hemen dudagını büzüyo cnm...bizi tanıyolar artık :))
aynen.. benim kızda yabancılyor .. hemde nerdeyse 1 aydır:))maşhlaları var bu kzuuların.

maşh pınoşum.. bence iyi almış.hem 180 çok diilmi yaakafamçokkarıştı. benim kızda 5650 olmuş ancak.. benim bıdık da az kilo alıyor.. annen sütü ama sütüm az yaplı galiba. birde çok kaka yapıyor..

herkese merhaba
bende ızmıre alısmaya calısıyorum. yarın doktora goturcem LEO cnm doktor tavsıyen ıcın tsk ederım bende baska bı doktor buldum alsancakta bakalım cok ıı dedıler yarın gıdıcem ıns ıı gecer hersey.
umarım herkes ıyıdır ızmır yanıyor valla :)

önemli deil cnm

Son düzenleme:

çabuk alışırsın cnm izmire..
inş dr kontrolün güzel geçer..
memnun kalırsan ismini paylaşırsın doktorun..
izmir sıcak olur cnmm..cnm izmirim güzel şehrimm...:icecream:

nasılsınız bakalım kızı uyutup geldim hemen bi türlü yetişemiyorum ki geçmişi okuyorum hadi bişeyler yaziim diyorum hoop kız uyanıyoo kalıyorumm
herkes gibi bende el emmekten şikayetçiyim ama olan bişe sanırım bide bizimkinin bu ara acayip salyaları akıyo sürekli önlükle geziyoruzz
dişmi çıkarcak anlayamadımm
pınarcım başla ek gıdayada arkandan gelelim bıktım şu doydumu doymadımı sütüm yetiyomu die kaygılanmaktan en azından ne yediğini bilmiş olurumm

Canım tv izletme, zararlı diye duymuştum ben.
HAngi oyun halısını aldınız canım ben de araştırmadayım da. Hoşuna gitti mi prensesin?

2 saat çok sık canım, 3'e çıkar bence bir an önce. Sütün bile birikmez. Zaten az diyorsun. Zor emiyorsa acıkmamıştır yavrum daha. Bırak acıksın. Çok sık verirsen hem gaz hem de hazımsızlık olur hem de. Büyüdüler artık kendileri acıkınca istiyorlar zaten.Benim ki bazen 4 saat bile duruyor ama tabiki kıyameti koparıp iki saatte emdiği de oluyor. Ama acıkmamış olduğu için direk kusuyor ve rahatsız oluyor. Zorla verme canım bence isteyince ver.

kız pınar bitiremedinmi çaaşırları hala çamaşır asıyormuşsun hımmmm neyse tatlım numaramı kaydet olmuyo böyle nereden çıktıki bu numara taşıma bilmemki.görüşemez olduk ya

Son düzenleme:
pinnaarr fotolarınız çok güzell, maşallaah batuşa...

link açılmadı canım, acıklı bişey miydi??

saol tatlım sizde çok tatlısınız ...
acıklı ağladım okurken bende açılıo link neden açılmadıki sizde..

Canım almış ama önceki aylara göre az 180 normal mamanın üstündeki ml de 180..benim süt diye bişi kalmadı artık sırf mama

dişi çıkmaz daha canım dr öle dedi hazırlık yapıolarmış dr unkide 3.ayda emmeye başlamış 8. ayda diş patlamış...
Bende strese giriodum doydumu doymadımı die şimdi rahatız mamanın ölçüsü belli memeden ölçemeyince muallakta kalıo insan

kız pınar bitiremedinmi çaaşırları hala çamaşır asıyormuşsun hımmmm neyse tatlım numaramı kaydet olmuyo böyle nereden çıktıki bu numara taşıma bilmemki.görüşemez olduk ya

Arıcam cicim şarjım bitti şarjı dolsun azıcık...sorma sinir oluorum memoya..neden taşıdıysa.cinss

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim kızım bugünde doğru dürüst uyumadı bide huyu değişti yaa geçen akşam eşim,n arkadaşına gittik dün huy değiştirdi ağlaması değişti mosmor oluyo bide bağırarak ağlıyo kendini sıkıyo ellerini sıkıyo sakinleştirmek mümkün olmuyo çok sinirleniyo ne yapcam yaa ağlaması değişti sürekli okuyoruz ama gene aynı hı bide 2 aylıkkenmi yapılıyo bu rota aşısı bende yaptırıcam ssk ya geçiyomu kızlarr

cemrecim 6 haftalıkkken den itibaren yapılıyormuş roto aşısıı...
roto özelbir aşı devlet karşılamıyor maalesef
ücreti de 140 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…