ay benimkide yumrugunu emiyo bi sesler çıkarıyo o elinden şapır şupur sanki dersiniz bal yiyo.herşy bi yana çokta sevimki oluyo ya elini emerken.bide gülmes allah allah yanibiri bişey söylesin hemen anlayıp başlıyo gülmeye .kızlar benim oglum yabancılamayada başladı tanımadıgı insanlar onu alınca kucagına basıyo yaygarayıçok fena oldu ya .bugün üç kez agladı bu sebepten hemde dudagını büzerek başlıyo aglamaya çok fena çok
benim kızında kakası bazen kokuyo..ama gazı kokmuyo bi defa altı açıktı bacagını öperken suratıma gazını bıraktıda ordan biliyorum:roflol:
verdim gitti kızı fatmacım, biraz nazlıdır yalnız, hemen büzer dudaklarını benim minişim. Ama ii bakarız damadıma :))
opuyorumnanaktan
ooooooo müminecim fatmacın hayırlı olsun.sizde baş göz oldunuz.
benim kızımda şapırdıyo.başkasında nasıl ağlıyo.bana gelince koynuma sokuluyo. ay nasıl hoşuma gidiyo
valla bayılıyorum bende bu duruma .yaşasın canım oglum beni istiyo artıkbenim kızda yabancının kucagında hemen dudagını büzüyo cnm...bizi tanıyolar artık :))
gunaydin kizlar.....biz 6da basladik mesaiye
ya kzılar benim kzı iki gündürde yeni huy çıakrttı.. sağ göğsümü almak istemyiro.. resmen savaşaıyoruz onunla.. ne yapıcamı şaşırdım.. nende ecaba yaa??
hayır cnm doğduğundan beri emziriyorum..
üşüttümü acaba.dondurma yedim dün ..hemde bayaa yedimm..
üşütünce kokuyomuş sanırım..
sizde yokmu kokuu?*
merhaba kızlar nasılsınız biz dün kızımla iftardan sonra gezmeye gittik babamızla beraber arkadaşımız var ona gittik dün keyfi yerindeydi bugün bişey oldu yaa az önce ağlarkan mosmor oldu korkudan ödüm patladı yaa kucağıma aldım yarım saat susmadı hep ağladı bide artık herşeyden korkar oldu yaa önceden hiç irkilmezdi korkmazdı şimdi azcık bişeye irkiliyo ne yapcam ben sizdede ölemi ama buda bugün oldu dün böle bişeyi yoktu okuyorum sürekli nazarmı değdi diye ama geçerdi geçmedi şimdide zor uyuttum parmağımı tutarak uyuyo bide bi sıkı bırakmak istemiyo niye korktuki bu böle yaa offf senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?