2009 Haziran Anneleri!!

benim kızda yabancının kucagında hemen dudagını büzüyo cnm...bizi tanıyolar artık :))

adrenal (mumine sanirim) ben alirim ogluma azrayi seve seve, boyle guzel kiz kacirilir mi?beniom oglumun adi ege benim adim da fatma bu arada

verdim gitti kızı fatmacım, biraz nazlıdır yalnız, hemen büzer dudaklarını benim minişim. Ama ii bakarız damadıma :))
opuyorumnanaktan

ooooooo müminecim fatmacın hayırlı olsun.sizde baş göz oldunuz.

benim kızımda şapırdıyo.başkasında nasıl ağlıyo.bana gelince koynuma sokuluyo. ay nasıl hoşuma gidiyo

ooooooo müminecim fatmacın hayırlı olsun.sizde baş göz oldunuz.

benim kızımda şapırdıyo.başkasında nasıl ağlıyo.bana gelince koynuma sokuluyo. ay nasıl hoşuma gidiyo

tesekkur ederiz canim, benimki daha ayiramiyor sanirim yabancilari, keyfi yerindeyse herkesin kucaginda durur, keyfi yoksa beni bile tanimaz

fatmacım, büyüyünce geçer egeciğin huysuzluğu, dah küçük annesi, gazı var, ağrısı var napsın bebişlerimiz.
benim kız da benim arkamdan ağlamaya başladı artık, babasına veriyorum ben odadan çıkarken çığlığı basıyo, insanın hoşuna da gidiyo ama zor bi durum aslında, çocuk dediğin sosyal olsun herkesde dursun dimi kaydirigubbakcemile5

benim kızda yabancının kucagında hemen dudagını büzüyo cnm...bizi tanıyolar artık :))
valla bayılıyorum bende bu duruma .yaşasın canım oglum beni istiyo artık
gunaydin kizlar.....biz 6da basladik mesaiye

bizim tokalak ta 7 de babasını geçirmek için uyandı ugurladıktan sonra bi saat daha uyudu şimdi salıncakta şarkı söylğyo kendisine

günaydın fıstıklar
herkes iidir umarımmm
bende cadımla uğraıyorummmmm
bi size bklım dedik

herkese günaydın maşallah benimki uyuyo bugün hazır uyurken sabahın köründe ütü yaptım

ya kzılar benim kzı iki gündürde yeni huy çıakrttı.. sağ göğsümü almak istemyiro.. resmen savaşaıyoruz onunla.. ne yapıcamı şaşırdım.. nende ecaba yaa??

canım iki üç hafta benim de olmuştu bi gün birini ertesi gün diğerini alıyodu hatta annem antika bu çocuk diyodu. şimdi geçti bu durum ama bu sefer de emmesi azaldı sütler boşa gidiyo

hayır cnm doğduğundan beri emziriyorum..
üşüttümü acaba.dondurma yedim dün ..hemde bayaa yedimm..
üşütünce kokuyomuş sanırım..
sizde yokmu kokuu?*

bizim de kokuyo hatta annem de hep üşütüyosun diye bana kızardı ama hep kokuyo normal bence

canım aynı sorun bende başından beri var herşeyden korkuyo esniyo ondan bile korkup ağlıyo.bir de rüyasında çok ağlıyo korkutuyolar heralde çığlık atarak uyanıyo bazen.sürekli okuyorum ne yapsak ki bi akıl verin birisine okutsam diyorum ama küçüçük bebek dışarı da pek çıkamıyoz napcağımı şaşırdım

günaydın kızlarr nasılsınız
biz bügünde güzel uuyuduk maşallah kızımaa..
sizler naptınız umarım uyumuştur bebişler

merhabalarrrr
ya gazı ve kakanın kokması kötü bişey değildir bencede.bizimde başdan beri kokuyo.bide kakasının lekesi hiç geçmiyokaydirigubbakcemile3 leke çıkarıcılar fayda etmiyo vallaa
bu arada bizimkinin kusmuguda kokuyo.hatta sildiğimde sarı lekesi oluyo.bende acaba safra falanmı dedim üşüttü sanmıştım.ama dra sordum normal dediiiiCADIARZU

günaydın herkesleree.
biz kötü gecelerimizden birini geçirdik bugece, ıkınmaktan doğru dürüst uyuyamadı kızım.şimdi de bıcı bıcı yaptı uyuyo, inş. günümüz ii geçer bari. (
kızlar, benim cildim çok kurumaya baladı lohusalıktan sonra, böyle bi sorun yaşıyan var mı aranızda?

bizimde gecemiz kötü geçti.ellerini emmekden uykuya geçemedi bi türlü.emziriyorum yine elini emiyo şapır şapır bide ıkınma.gözler kapalı ama ıkınıyo.ellerini baglıcam yakında sinir olmaya başladım

Kızlar günaydın...nasılsınız...ben yorgunluktan ölüyorum resmen...malum tatil dönüşü...evi topla,çamaşır,ütü,temizlik bi yandan inga agu bebiş batuhanım...zaman yetmiyodu şimdi hiç yetmiyo..tatilimiz çok güzel geçti...Oğlumada çok iii geldi...dün dr a gittik...6170 gr 61 cm olmuş...bu ay az kilo almış ... 180 ml ye yükseltti dr mamayı.. önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıda başlıycakmış...geçmişi cevaplayamadım kusuruma bakmayın...albüme foto ekliycez..bakarsınız...öptük hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…